Zelf gaan bouwen in Brabant?

Een bouwkavel in Brabant kopen en zelf je huis laten bouwen! Een droom van veel mensen. Hoe laat je die droom uitkomen? Zonder dat het een nachtmerrie wordt? Wees voorbereid en maak slimme keuzes!

Een bouwkavel vinden

Het begint met het vinden en kopen van een bouwkavel. Jij bent op zoek naar een bouwkavel in Brabant? Je kunt gaan informeren bij de gemeente en bij makelaars in de buurt. En er zijn websites waar je bouwkavels in Brabant kunt vinden. Zoals:Zodra je het kavel hebt gevonden wat qua ligging en grootte perfect bij jouw droomhuis past, kun je verder en komt er veel bij kijken. Wat zijn de voorschriften van de plaatselijke gemeente? Die kunnen verschillend zijn voor de diverse bouwkavels in Brabant. Hoe hoog en hoe diep mag je huis zijn? En hoe zit het met de dakhelling en het maximum bouwoppervlakte? Ook zijn er vaak vereisten voor de bouwstijl en kleur- en materiaalkeuze. Kortom, er komt nogal wat op je af!

Je droomhuis binnen je budget!

Zodra jij dat kavel in beeld hebt, neem je contact op met ons. Voor een vrijblijvend maar heel waardevol gesprek. Wacht hier niet mee tot je bij de architect geweest bent en de tekeningen van jouw droomhuis klaar zijn. Te vaak blijkt dan dat je budget overschreden gaat worden. Of de tekening van je droomhuis moet alsnog aangepast worden. In beide gevallen vinden we dat nogal zonde! Want je hebt dan hoe dan ook te maken met teleurstellingen. En dat kan voorkomen worden, echt!

Complete ontzorging met Timbor Bouwbedrijf

Wij gaan graag vanaf de eerste stap met je in gesprek. Gewoon tegelijk met de architect. Die je zelf uit kunt kiezen. Ook tijdens het ontwerpproces is onze kennis en inbreng al van waarde. Van soms onderschatte waarde. Want ons tijdig inschakelen betaalt zich uit. Dus zorg dat je vanaf het begin ook met ons aan tafel zit. Samen met jou en met de architect vormen we een bouwteam. We ontzorgen je. Met maatwerk want bij ons geen cataloguswoning. Met daadwerkelijke betrokkenheid, net alsof het ons eigen huis is! Wij bouwen huizen in heel Brabant. Van Veghel, Oss, Den Bosch, Rosmalen tot Eindhoven.

Check & contact

Twijfel je nou? Want wij kunnen het hier dan wel mooi vertellen…. Dat snappen we! Check dan de reviews op bouwnu.nl. Daar vertellen anderen over ons. En anders is het kennismakingsgesprek met ons dus vrijblijvend. Dus wat let je? Neem contact op of vul onderstaand contactformulier in en we horen graag wat jouw dromen zijn!