Van bouwkavel naar droomhuis op De Scheifelaar.

En dat binnen je budget? Dat kan!

Natuurlijk met Timbor, hét Veghels bouwbedrijf.

Een Veghels bouwbedrijf en specialist in woningbouw op maat. Met ervaring op en kennis over De Scheifelaar. Dichtbij en betrokken, in dit geval echt. Want ons bedrijf zit in Veghel, al jarenlang. En wij bouwden eerder al diverse woningen op De Scheifelaar.

Je droomhuis binnen je budget!

Eén tafel. Jij, de architect en wij! Vanaf het moment dat je besloten hebt om te gaan bouwen. Samen gaan we werken aan die ene tekening, die van jouw droomhuis op De Scheifelaar in Veghel. Een ontwerp wat voldoet aan het plaatje in je hoofd. En daarnaast ook bouwtechnisch én budgettair staat als een huis. Raar maar waar, dat gebeurt vaak wel anders!

De kennis van de architect en die van ons, meteen vanaf de eerste stap tegelijk benut. Daar geloven wij in, zo bouwen wij! En zo kom jíj niet voor onvoorziene kosten te staan!

Onze werkwijze

Voorbeeldwoningen voor De Scheifelaar

Zie hier woningen die wij eerder bouwden. Schitterende huizen, speciaal op maat gemaakt. Met vakwerk en betrokkenheid. Deze woningen zijn gebouwd in Veghel. Of elders, maar dan laten we ze je zien omdat ze ook prima passen op De Scheifelaar.

Wat is typisch De Scheifelaar?

Wonen als een keizer. Dat is de slogan van De Scheifelaar. Het ultieme gevoel van vrijheid. Je woont hier landelijk, in een prachtige groene omgeving. Met zowel het centrum van Uden als dat van Veghel dichtbij. Op De Scheifelaar kun je zelf je bouwkavel kiezen. En ook hoe je deze in wilt delen. De Scheifelaar heeft een flexibel kabelplan. Kavels van 500 tot 5.000 m² . Veel vrijheid in keuze dus. Elk kavel heeft zijn eigen specifieke kenmerken zoals de bouwhoogtes, de erfgrenzen en natuurlijk de prijs.

Wonen als een keizer op De Scheifelaar?

Wil je meer weten over het plan en de mogelijkheden? Neem dan contact op met Vraag het Makelaardij of Raadhage Makelaardij. Zij kunnen je precies vertellen welke kavels er nog te koop zijn. Of bekijk beschikbare kavels in Veghel op Funda.

Complete ontzorging met Timbor Bouwbedrijf

Wij gaan dus graag vanaf de eerste stap met je in gesprek. Gewoon tegelijk met de architect, die je zelf uit kunt kiezen. Ook tijdens het ontwerpproces is onze kennis en inbreng al van waarde. Van soms onderschatte waarde. Want ons tijdig inschakelen betaalt zich uit. Zorg dat je vanaf het begin dus ook met ons aan tafel zit. Samen met jou en met de architect vormen we een bouwteam. We ontzorgen je, maximaal. Met maatwerk want bij ons geen cataloguswoning! En met daadwerkelijke betrokkenheid, net alsof het ons eigen huis is!

De Scheifelaar

Wat zeggen anderen over Timbor?

Twijfel je nou? Want wij kunnen het hier dan wel mooi vertellen…. Dat snappen we! Zie hieronder wat anderen over ons zeggen. En check de volledige reviews op bouwnu.nl.

Henk en Femke, Veghel

“Een aanrader: alle afspraken nagekomen, snelle respons en topkwaliteit!”

Christian, Veghel

“Kwalitatief geweldig met oog voor de klant. Zeer aanbevelenswaardig!”

Freek, Uden

“Vakmensen zonder poespas, vanaf de start goede transparante partij.”

Wil je zien wat wij nog meer bouwen?

Neem een kijkje bij onze projecten! Of bekijk ons werk: Uden, Hezelaar in Sint-Michielsgestel, Rosmalen en Zijtaart.

Onze projecten
De Scheifelaar

Advies over jouw mogelijkheden!

Wil je nou weten wat jouw mogelijkheden zijn op De Scheifelaar in Veghel? Wij horen je wensen graag! Een kennismakingsgesprek met ons kost je niks, behalve wat tijd. En is verder vrijblijvend. Dus wat let je? Neem contact op of vul onderstaand contactformulier in en we horen graag wat jouw dromen zijn!