Van bouwkavel naar droomhuis in Heesch.

En dat binnen je budget? Dat kan!

Bouwkavels De Erven Heesch

In Heesch tussen de Bosschebaan, Bunderstraat, Nieuwe Erven en de bebouwde kom ligt nieuwbouwwijk De Erven. In totaal komen er 408 nieuwe koop- en huurwoningen in drie verschillende gebieden en fasen.

beeldkwaliteitsplan de erven fase 2 heesch

Verkoop kavels

Er komen in totaal 51 bouwkavels beschikbaar in de komende 10 jaar. In de eerste fase zijn 14 bouwkavels verkocht. De 16 kavels in fase twee zijn ook verkocht. En de verkoop van de bouwkavels in fase 3 en fase 4 staan gepland omstreeks 2023. De voorbereidingen voor fase 3 zijn reeds gestart.

Lees er meer over op de website van de gemeente Bernheze.

stedenbouwkundige visie De Erven Heesch

Het beeldkwaliteitsplan

Voor het nieuwbouwplan is een beeldkwaliteitplan opgesteld. Dat plan geeft inzicht in de stedenbouwkundige opzet en de gewenste architectonische uitstraling. In het plan staan ook de regels waaraan de ontwerpen moeten voldoen en waarmee de welstandscommissie een omgevingsvergunningaanvraag toetst.

Voorbeelden - Nieuwbouw woningen

Onderstaand enkele voorbeelden van huizen die wij hebben gebouwd.

Bekijk meer voorbeelden

Klanten geven ons een dikke 9

Klanten geven ons een heel mooi cijfer. Waarom? Omdat wij elk huis bouwen alsof het ons eigen huis is. Onderstaand een greep uit de reviews:

Gerard uit Gemert

“Ik heb Timbor bouwbedrijf ervaren als een zeer prettige aannemer die zijn afspraken nakomt. Ze denken mee hoe sommige bouwkundige problemen opgelost kunnen worden. Ook zeer prettige personeel die heel vakkundig is en vaak overlegd met mij als opdrachtgever.”

Henk en Femke uit Veghel

“Wij lieten in 2018 onze woning bouwen door Timbor in Veghels Buiten. Timbor had zich in het traject daar aan voorafgaand al zeer meewerkend getoond door bij de architect over diens schouder mee te kijken. Op die manier bewaakten we samen dat de architect een betaalbaar ontwerp maakte. Best bijzonder, want in die periode heeft Timbor nog geen enkele zekerheid rond de uitvoering. In de offerte was Timbor erg transparant. Het bouwen verliep goed op schema. Uiteindelijk is de bouw zelfs iets voor op schema afgerond. Wij wonen er nu met veel plezier en genieten dagelijks heel bewust van dit mooie huis! Voor ons dus een dikke 10.”

Milan uit Erp

“Als je zonder stress wil bouwen en ontzorgd wil worden dan beveel ik Timbor absoluut aan. En dan tot slot: het resultaat: perfect.”

Lees alle reviews op Bouwnu.nl

Wij geloven in een andere manier van bouwen.

Meer weten over onze unieke werkwijze?

Onze werkwijze
Tim van Oort Sander van den Hurk

Kennismakingsgesprek of advies?

Ga jij binnenkort een woning bouwen in Heesch? Zoek je een aannemer die met je meedenkt? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden om een woning op De Erven te bouwen? Wij horen graag je wensen en hoe jouw droomhuis eruit ziet. Een kennismakingsgesprek is gratis en kost je alleen wat tijd. Neem contact op of vul onderstaand contactformulier in en we horen graag wat jouw dromen zijn!