Een bouwkavel kopen in Heesch?

Nieuwbouwproject De Erven

Van bouwkavel naar droomhuis in Heesch. En dat binnen je budget? Dat kan!

Bouwkavels De Erven Heesch

In Heesch tussen de Bosschebaan, Bunderstraat, Nieuwe Erven en de bebouwde kom ligt nieuwbouwwijk De Erven. In totaal komen er 408 nieuwe koop- en huurwoningen in drie verschillende gebieden en fasen.

Verkoop kavels

Er komen in totaal 51 bouwkavels beschikbaar in de komende 10 jaar. In de eerste fase zijn 14 bouwkavels verkocht. De 16 kavels in fase twee zijn ook verkocht. En de verkoop van de bouwkavels in fase 3 en fase 4 staan gepland omstreeks 2023. De voorbereidingen voor fase 3 zijn reeds gestart.

Lees er meer over op de website van de gemeente Bernheze.

Het bouwplan

De nieuwe wijk wordt duurzaam. De woningen krijgen geen gasaansluiting en worden extra geïsoleerd. Er is veel aandacht voor groen. Zo komen er bloemenbermen, fruit- en notenbomen én ‘plukbosjes’. Daarnaast krijgt de wijk een nostalgische uitstraling.

Het beeldkwaliteitsplan

Voor het nieuwbouwplan is een beeldkwaliteitplan opgesteld. Dat plan geeft inzicht in de stedenbouwkundige opzet en de gewenste architectonische uitstraling. In het plan staan ook de regels waaraan de ontwerpen moeten voldoen en waarmee de welstandscommissie een omgevingsvergunningaanvraag toetst.

Je droomhuis binnen je budget!

Ga jij bouwen in Heesch en wil je weten hoe jouw droomhuis binnen je budget gebouwd kan worden? Ga dan vanaf stap 1 met architect én bouwbedrijf tegelijk aan tafel. Vanaf het moment dat je besloten hebt om te gaan bouwen. Want dan werk je samen aan die ene tekening, die van jouw droomhuis in Heesch. Je krijgt een ontwerp wat voldoet aan het plaatje in je hoofd. En wat daarnaast ook bouwtechnisch én budgettair meteen staat als een huis. En zo kom je níet voor onvoorziene kosten te staan! (Lees er meer over bij Onze werkwijze.)

stedenbouwkundige visie De Erven Heesch

Voorbeelden - Nieuwbouw woningen

Onderstaand enkele voorbeelden van huizen die wij hebben gebouwd.

Bekijk meer voorbeelden

Klanten geven ons een dikke 9

Klanten geven ons een heel mooi cijfer. Waarom? Omdat wij elk huis bouwen alsof het ons eigen huis is. Onderstaand een greep uit de reviews:

“Ik heb Timbor bouwbedrijf ervaren als een zeer prettige aannemer die zijn afspraken nakomt. Ze denken mee hoe sommige bouwkundige problemen opgelost kunnen worden. Ook zeer prettige personeel die heel vakkundig is en vaak overlegd met mij als opdrachtgever.”
Gerard uit Gemert

“Wij lieten in 2018 onze woning bouwen door Timbor in Veghels Buiten. Timbor had zich in het traject daar aan voorafgaand al zeer meewerkend getoond door bij de architect over diens schouder mee te kijken. Op die manier bewaakten we samen dat de architect een betaalbaar ontwerp maakte. Best bijzonder, want in die periode heeft Timbor nog geen enkele zekerheid rond de uitvoering. In de offerte was Timbor erg transparant. Het bouwen verliep goed op schema. Uiteindelijk is de bouw zelfs iets voor op schema afgerond. Wij wonen er nu met veel plezier en genieten dagelijks heel bewust van dit mooie huis! Voor ons dus een dikke 10.”
Henk en Femke uit Veghel

Als je zonder stress wil bouwen en ontzorgd wil worden dan beveel ik Timbor absoluut aan. En dan tot slot: het resultaat: perfect.”
Milan uit Erp

Lees alle reviews op Bouwnu.nl

Kennismakingsgesprek of advies?

Ga jij binnenkort een woning bouwen in Heesch? Zoek je een aannemer die met je meedenkt? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden om een woning op De Erven te bouwen? Wij horen graag je wensen en hoe jouw droomhuis eruit ziet. Een kennismakingsgesprek is gratis en kost je alleen wat tijd. Neem contact op of vul onderstaand contactformulier in en we horen graag wat jouw dromen zijn!

  Soort bouw
  NieuwbouwVerbouw

  Fase
  OriëntatieTekeningen gereed

  Tom en Sander van Timbor

  Wij geloven in een andere manier van bouwen.
  Meer weten over onze unieke werkwijze?

  Onze werkwijze