Complete uitvoering van A tot en met Z.

Jij weet je wensen en budget voor je bouwproject. Wij hoe we dat voor je kunnen realiseren. Onze bouwstenen zijn passie voor het vak, kennis ontwikkelen en bouwen met vertrouwen. Vanaf de eerste tot de laatste stap ontzorgen we je. Vanaf het ontwerp naar de eerste schop in de grond. Van het storten van de fundering naar de vlag in de nok. Van de stukadoor en schilder tot aan de uiteindelijke oplevering. Wil je het compleet af of heb je liever casco? Jouw wensen zijn ons uitgangspunt! Vanaf de eerste keer dat we elkaar spreken totdat je er kunt gaan wonen; wij trekken met je op!

Betrokken, betrouwbaar en flexibel.

Met een berg ervaring en een no-nonsense houding. De lat hoog leggen en topkwaliteit leveren. Daar staan we voor. Om op die manier je wensen te realiseren én je te ontzorgen. We houden niet van fratsen, wel van details. Geen gebakken lucht, wel gebakken stenen. Wij houden van bouwen. En dat houden we al 35 jaar vol. Wat natuurlijk alleen maar kan als klanten tevreden zijn.

Onze projecten

Eén tafel. Jij, architect en wij.

Met regelmaat sluiten we al aan bij het eerste gesprek met de architect. Daarmee kun je teleurstellingen achteraf voorkomen. Eerst de architect, dan de constructeur en dan de aannemer pas? En dan blijkt dat de bouw je budget overstijgt…. Je zult de eerste niet zijn. En dan? Laat je de tekeningen weer aanpassen? Met teleurstellingen en tijdsverlies tot gevolg, jammer! Beter om eerder al de krachten te bundelen. We vormen met jou en de architect een bouwteam. Samen aan tafel, vanaf het eerste moment.

Lees er meer over

Maatwerk voor jou.

Maatwerk bij elk project, zodat zowel jij als wij er trots op zijn. Of het nu gaat om een authentieke woonboerderij, een moderne schuurwoning of een energie neutrale woning. Met strakke lijnen, veel lichtinval en natuurlijke materialen? Of een nieuwbouwpand voor jouw bedrijf…wij maken het. Graag en goed. Dromen over wonen of werken, wordt bouwen. Je bent bij ons in goede werkhanden als particulier. Of als bedrijf, instelling of projectontwikkelaar.

Contact