Timbor Bouwbedrijf

Complete ontzorging bij je bouwproject.

Wie zijn de mensen achter Timbor? Waarom doen we de dingen zoals we ze doen? Welke visie, welke werkwijze en welke uitgangspunten zijn kenmerkend voor ons?
Lees er hieronder meer over.

Sander en Tom.

Sander van den Hurk en Tom van Oort; de twee eigenaren van Timbor Bouwbedrijf. Van oorsprong timmermannen en nu samen de drijvende kracht achter Timbor. Met Timbor doen ze waar ze goed in zijn. En waar ze van houden. Het realiseren van wensen op het gebied van wonen en werken. Huizen bouwen, bedrijfspanden maken. En dat op een mooie en praktische manier. Geen dertien in een dozijn maar maatwerk. Wetende dat deze projecten van wezenlijk belang zijn voor mensen. Want hoe fijn is een heerlijke plek om te wonen en een mooie plek om te werken. Met Timbor dragen ze daar echt aan bij, het creëren zorgt voor voldoening. Op veel vlakken komen Tom en Sander overeen. Beiden zijn het type no-nonsense, met de voeten op de grond. Samen het geloof in het ontzorgen van de klanten. En beiden het belang zien van goed en tevreden personeel én er daarom goed voor zorgen! En gelukkig vullen ze elkaar ook aan. Tom is de regelaar, de organisator, de detaillistische vakman. Sander bewaakt daarbij de visie, de lange termijn plannen en speelt in op vernieuwingen. Samen maakt ze dat de trotse eigenaren van Timbor.

Complete uitvoering van A tot en met Z.

Jij weet je wensen en budget voor je bouwproject. Wij hoe we dat voor je kunnen realiseren. Onze bouwstenen zijn passie voor het vak, kennis ontwikkelen en bouwen met vertrouwen. Vanaf de eerste tot de laatste stap ontzorgen we je. Vanaf het ontwerp naar de eerste schop in de grond. Van het storten van de fundering naar de vlag in de nok. Van de stukadoor en schilder tot aan de uiteindelijke oplevering. Wil je het compleet af of heb je liever casco? Jouw wensen zijn ons uitgangspunt! Vanaf de eerste keer dat we elkaar spreken totdat je er kunt gaan wonen; wij trekken met je op!

Bekijk hier onze bouwprojecten

Betrokken, ervaren en betrouwbaar!

In 1986 startte Christ van Oort, de vader van Tom, met Timbor Bouwbedrijf in Veghel. Vanaf het begin heeft het bedrijf zich altijd gericht op kwaliteit. En dat is ook nu nog altijd de basis. Inmiddels met een berg ervaring erbij. En de no-nonsense houding behouden. De lat hoog leggen en topkwaliteit leveren. Daar staan we voor, nog steeds. Om op die manier je wensen te realiseren én je te ontzorgen. We houden niet van fratsen, wel van details. Geen gebakken lucht, wel gebakken stenen. Wij houden van bouwen. En dat houden we al 35 jaar vol. Wat natuurlijk alleen maar kan als klanten tevreden zijn.

Weten waar we nu mee bezig zijn?

Eén tafel. Jij, architect en wij.

Met regelmaat sluiten we al aan bij het eerste gesprek met de architect. Daarmee kun je teleurstellingen achteraf voorkomen. Eerst de architect, dan de constructeur en dan de aannemer pas? En dan blijkt dat de bouw je budget overstijgt…. Je zult de eerste niet zijn. En dan? Laat je de tekeningen weer aanpassen? Met teleurstellingen en tijdsverlies tot gevolg, jammer! Beter om eerder al de krachten te bundelen. We vormen met jou en de architect een bouwteam. Samen aan tafel, vanaf het eerste moment.

Lees meer over onze werkwijze

Maatwerk voor jou.

Maatwerk bij elk project, zodat zowel jij als wij er trots op zijn. Of het nu gaat om een authentieke woonboerderij, een moderne schuurwoning of een energie neutrale woning. Met strakke lijnen, veel lichtinval en natuurlijke materialen? Of een nieuwbouwpand voor jouw bedrijf…wij maken het. Graag en goed. Dromen over wonen of werken, wordt bouwen. Je bent bij ons in goede werkhanden als particulier. Of als bedrijf, instelling of projectontwikkelaar.

Contact opnemen met Timbor Bouwbedrijf