Wil jij een huis bouwen in Oss?

Hier vind je handige tips van Timbor Bouwbedrijf. En je vindt hier inspiratie voor jouw nieuwe woning.

Duurzaam huis bouwen in Oss

Wil jij je nieuwe huis duurzaam bouwen? Dan kun je bij gemeente Oss geld lenen. Je kan minimaal 2.500 en maximaal 15.000 euro lenen. Het te lenen bedrag wordt bepaald op basis van de kosten voor de duurzaamheidsmaatregelen. Breng dus vooraf in kaart wat je aan je nieuwe huis wilt verduurzamen. Denk aan: zonnepanelen, een sedumdak of kozijnen met HR++ of triple glas.

Deze lening is beschikbaar voor alle kernen die bij Gemeente Oss horen, namelijk: Oss, Berghem, Demen, Deursen, Dennenburg, Dieden, Geffen, Haren, Herpen, Teeffelen, Oijen, Lithoijen, Huisseling, Keent, Macharen, Megen, Neerlangel, Neerloon, Koolwijk, Overlangel, Ravenstein, Lith, Maren-Kessel en Het Wild. Meer info over de Duurzaamheidslening.

Voorbeelden van gerealiseerde woningen

Onderstaand enkele woningen die wij als bouwbedrijf hebben gebouwd in de regio Oss. Exclusieve woningen, op maat gemaakt naar wens van de bewoner.

Wat zeggen anderen over Bouwbedrijf Timbor?

“Onze architect tekende een bijzonder huis voor ons. De meeste aannemers in de regio durfde de bouw van ons huis niet aan. Zij bouwen liever een traditioneel huis. Timbor was de enige die het aandurfde voor een normale prijs. Zij vinden uitdagende en bijzondere woningen juist leuk om te bouwen en dat stralen ze de hele periode uit. Soms zat er iets tegen, dan moest er nagedacht worden. Maar daar waren ze altijd open en eerlijk over. Je krijgt nooit het idee dat ze bouwen voor het geld. Hun doel is dat wij een mooi en kwalitatief goed huis krijgen volledig naar onze wens.”

Therèse uit Uden

“Vanaf het begin een goed en vertrouwd contact met Timbor. Ze denken mee vanaf ontwerp tot en met de oplevering. Ook de partijen die zij uitzoeken om mee samen te werken voldoen aan de zelfde kwaliteit en zijn pro-actief in het meedenken en ter plekke aandragen van verbetersuggesties. Kwalitatief hoogwaardige bouw, en een opgeruimde en veilige bouwplaats.”

Christian uit Veghel

“Timbor bouwt meer dan alleen je huis, zij bouwt ook vertrouwen op omdat zij begrijpen dat een goede verstandhouding, duidelijkheid en wederzijds vertrouwen uiteindelijk de bouw van je project zeer ten goede komt. Het uiteindelijke bouwproces is uitstekend te noemen, kwaliteit en tijdig overleg en ingrijpen als afstemming nodig is of als er ergens een probleem opduikt. Klasse bouwer met goede mensen waar afspraken worden nagekomen!”

José en Paul uit Eindhoven

Lees de volledige reviews op bouwnu.nl

Tijd voor een kop koffie?

Wil je meer weten over onze werkwijze? Laten we dan een gesprek inplannen om koffie te drinken en kennis te maken. Het kost je niets, behalve wat tijd en het is 100% vrijblijvend. Neem contact op of vul onderstaand contactformulier in en we horen graag hoe jouw droomhuis in Oss eruit ziet.