Huis bouwen in Oss?

Bouwbedrijf voor je huis in Oss

Wil jij een huis bouwen in Oss? Hier vind je handige tips van Timbor Bouwbedrijf. En je vindt hier inspiratie voor jouw nieuwe woning.

bouwbedrijf oss aannemer

Een huis laten bouwen

De keuze gemaakt? Wil je een huis bouwen in Oss in plaats van een bestaand huis te kopen en/of te verbouwen. Gefeliciteerd! Want je bent nu een van de gelukkigen in Nederland die zelf kan bepalen hoe jouw huis eruit komt te zien. Van binnen en van buiten! Wat nu? Kies een architect en bouwbedrijf. Die passen bij je gewenste bouwstijl en waarmee je een klik hebt.

Waarom wonen in Oss?

Gemeente Oss wordt steeds populairder om te wonen. Oss heeft dan ook alles om fijn en plezierig te wonen. Denk aan een theater, een levendig centrum, leuke winkels en boetiekjes. Een bioscoop, volop horeca én veel sportclubs en verenigingen. Daarnaast ligt Oss bij natuurgebied De Maashorst. Het grootste aaneengesloten natuurgebied van Noord-Brabant, met wilde grazers zoals wisenten en Taurossen. En ook niet onbelangrijk: in Oss is er volop werkgelegenheid!

Waar is bouwgrond beschikbaar in Oss?

De gemeente Oss gaat eind 2023 6 zelfbouwkavels in Oss, Maren-Kessel en Berghem uitgeven:

  • Oijense Zij Noord (Oss) 2 kavels (519 m² en 550 m²)*
  • Horzak Noord (Oss) 1 kavel (390 m²)*
  • Liesdaal (Maren-Kessel) 1 kavel (488 m2)
  • Piekenhoef (Berghem) 2 maatschappelijke/horeca/woon-werkkavels (1.000 m²).

Lees er op de website woneninoss.nl meer over! Schrijf je daar ook in op de nieuwsbrief om zo goed op de hoogte te blijven.

Op onderstaande sites vind je beschikbare bouwkavels voor zelfbouw in gemeente Oss.

Koop je grond van de gemeente Oss? Dan kan je gebruik maken van de gratis Zelfbouwcoaches van de gemeente Oss. Zij helpen je op weg met het bouwen van je huis.

Duurzaam huis bouwen in Oss

Wil jij je nieuwe huis duurzaam bouwen? Dan kun je bij gemeente Oss geld lenen. Je kan minimaal 2.500 en maximaal 15.000 euro lenen. Het te lenen bedrag wordt bepaald op basis van de kosten voor de duurzaamheidsmaatregelen. Breng dus vooraf in kaart wat je aan je nieuwe huis wilt verduurzamen. Denk aan: zonnepanelen, een sedumdak of kozijnen met HR++ of triple glas.

Deze lening is beschikbaar voor alle kernen die bij Gemeente Oss horen, namelijk: Oss, Berghem, Demen, Deursen, Dennenburg, Dieden, Geffen, Haren, Herpen, Teeffelen, Oijen, Lithoijen, Huisseling, Keent, Macharen, Megen, Neerlangel, Neerloon, Koolwijk, Overlangel, Ravenstein, Lith, Maren-Kessel en Het Wild. Meer info over de Duurzaamheidslening.

Voorbeelden van gerealiseerde woningen

Onderstaand enkele woningen die wij als bouwbedrijf hebben gebouwd in de regio Oss. Exclusieve woningen, op maat gemaakt naar wens van de bewoner.

Handige tip van Timbor Bouwbedrijf bij het bouwen van je droomhuis in Oss

Wij hanteren een andere werkwijze dan de meeste andere bouwbedrijven. Wij zitten namelijk graag met jou én de architect om tafel. Al vanaf het moment dat je hebt besloten om een huis te gaan bouwen. Je hebt vaak al een beeld van je nieuwe droomhuis in gedachten. Om te voorkomen dat jouw droom uiteen spat in een later stadium, denken wij vanaf het begin met je mee. Zodat het bouwtechnisch en budgettair ook klopt. Samen werken we dan aan de tekening van jouw droomhuis in Oss.

(Lees er meer over bij Onze werkwijze.)

Geen cataloguswoning, maar maatwerk

Al tijdens het ontwerpproces is onze kennis, vakmanschap en ervaring van (onderschatte) waarde. Wij bouwen al sinds 1986 huizen. Wij weten uit de praktijk wat wel of niet werkt. We denken graag mee in nieuwe en innovatieve mogelijkheden en richten we ons op ontzorging. Met maatwerk, want bij ons vind je geen cataloguswoning.

Bekijk hier foto’s van reeds opgeleverde woningen in verschillende bouwstijlen.

Wat zeggen anderen over Bouwbedrijf Timbor?

“Onze architect tekende een bijzonder huis voor ons. De meeste aannemers in de regio durfde de bouw van ons huis niet aan. Zij bouwen liever een traditioneel huis. Timbor was de enige die het aandurfde voor een normale prijs. Zij vinden uitdagende en bijzondere woningen juist leuk om te bouwen en dat stralen ze de hele periode uit. Soms zat er iets tegen, dan moest er nagedacht worden. Maar daar waren ze altijd open en eerlijk over. Je krijgt nooit het idee dat ze bouwen voor het geld. Hun doel is dat wij een mooi en kwalitatief goed huis krijgen volledig naar onze wens.”
Therèse uit Uden

“Vanaf het begin een goed en vertrouwd contact met Timbor. Ze denken mee vanaf ontwerp tot en met de oplevering. Ook de partijen die zij uitzoeken om mee samen te werken voldoen aan de zelfde kwaliteit en zijn pro-actief in het meedenken en ter plekke aandragen van verbetersuggesties. Kwalitatief hoogwaardige bouw, en een opgeruimde en veilige bouwplaats.”
Christian uit Veghel

“Timbor bouwt meer dan alleen je huis, zij bouwt ook vertrouwen op omdat zij begrijpen dat een goede verstandhouding, duidelijkheid en wederzijds vertrouwen uiteindelijk de bouw van je project zeer ten goede komt. Het uiteindelijke bouwproces is uitstekend te noemen, kwaliteit en tijdig overleg en ingrijpen als afstemming nodig is of als er ergens een probleem opduikt. Klasse bouwer met goede mensen waar afspraken worden nagekomen!”
José en Paul uit Eindhoven

Lees de volledige reviews op bouwnu.nl.

Tijd voor een kop koffie?

Wil je meer weten over onze werkwijze? Laten we dan een gesprek inplannen om koffie te drinken en kennis te maken. Het kost je niets, behalve wat tijd en het is 100% vrijblijvend. Neem contact op of vul onderstaand contactformulier in en we horen graag hoe jouw droomhuis in Oss eruit ziet.

[contact-form-7 id=”4625″ title=”Contactformulier 1″]

moderne villa bouwbedrijf oss
oss aannemer jaren 30 woning
bouwbedrijf oss villa rieten kap

Wil je zien wat wij nog meer bouwen?
Neem een kijkje bij onze projecten!

Onze projecten

Meer weten over bouwkavels in Brabant, Den Bosch, het bouwen in Rosmalen of landelijke woningen? Neem gerust vrijblijvend contact op!