Bouwbedrijf bij Oss

Huis bouwen in Oss?

Wil jij een huis bouwen in Oss? Hier vind je handige tips en doe je inspiratie op voor jouw nieuwe huis.

villa rietgedekt

Een huis laten bouwen

De keuze gemaakt? Wil je een huis bouwen in Oss in plaats van een bestaand huis te kopen en/of te verbouwen. Gefeliciteerd! Want je bent nu een van de gelukkigen in Nederland die zelf kan bepalen hoe jouw huis eruit komt te zien. Van binnen en van buiten!

Waarom wonen in Oss?

Oss wordt steeds populairder om te wonen. Oss heeft ook alles om er fijn en plezierig te wonen. Denk aan een theater, levendig centrum, leuke winkels en boetiekjes, bioscoop, volop horeca en een veel sportclubs en verenigingen. Daarnaast ligt Oss bij Natuurgebied De Maashorst. Het grootste aaneengesloten natuurgebied van Noord-Brabant. Daarnaast is er volop werkgelegenheid.

Duurzaam bouwen in Oss

Wil jij je nieuwe huis duurzaam bouwen? Dan kan je bij gemeente Oss geld lenen. Je kan minimaal 2.500 en maximaal 15.000 euro lenen. Het te lenen bedrag wordt bepaald op basis van de kosten voor de duurzaamheidsmaatregelen. Dus je moet vooraf in kaart brengen wat je aan je nieuwe huis wilt verduurzamen. Denk aan: zonnepanelen, sedumdak of kozijnen met HR++ of triple glas.

Deze lening is beschikbaar voor alle kernen die bij Gemeente Oss horen, namelijk: Oss, Berghem, Demen, Deursen, Dennenburg, Dieden, Geffen, Haren, Herpen, Teeffelen, Oijen, Lithoijen, Huisseling, Keent, Macharen, Megen, Neerlangel, Neerloon, Koolwijk, Overlangel, Ravenstein, Lith, Maren-Kessel en Het Wild. Meer info over de Duurzaamheidslening.

Waar kan je bouwen in Oss?

Er zijn verschillende bouwkavels beschikbaar in gemeente Oss. Zoals:

  • Oijense Zij Noord in Oss. Meer info.

  • Heilig Kempke in Lith. Meer info.

  • De Piekenhoef in Berghem

Deze bouwkavels worden als bouwprojecten aangeboden. Maar er zijn bouwkavels die door particulieren worden aangeboden.

Voorbeelden

Zie hier enkele woningen met rieten kap die wij eerder bouwden. Exclusieve woningen, op maat gemaakt.

Belangrijke tip bij het bouwen van jouw droomhuis

Een belangrijke tip: zorg dat je niet alleen met je architect om tafel zit. Maar betrek ook direct het bouwbedrijf erbij. Meteen al vanaf het moment dat je besloten hebt om een woning te gaan bouwen. Want een ontwerp voor een huis moet voldoen aan het plaatje in je hoofd. Maar moet ook bouwtechnisch en budgettair staan als een huis.

Daarom zitten wij als bouwbedrijf graag direct om tafel met jou en de architect. Samen werken we dan aan die ene tekening, die van jouw droomwoning, met rieten kap! We denken mee in mogelijkheden. En zo kom je niet voor onvoorziene kosten te staan. Logisch toch!?

(Lees er meer over bij Onze werkwijze.) 

Een rietgedekte villa laten bouwen?

Wij hebben al vele rietgedekte woningen gebouwd. Met onze dik 30 jaar ervaring in het bouwen van schitterende woningen en villa’s brengen we veel kennis en kunde mee. En wij zijn betrokken, altijd. Ondanks die jarenlange ervaring bouwen wij elk huis net alsof het ons eigen huis is.

Complete ontzorging bij de bouw

Al tijdens het ontwerpproces is onze kennis en ervaring van waarde. Van soms onderschatte waarde. Ons tijdig inschakelen betaalt zich uit. Doordat wij al lang woningen met rieten kappen bouwen, haal je je flink wat ervaring in huis. Wij weten uit de praktijk wat wel of niet werkt. En we denken graag mee in nieuwe en innovatieve mogelijkheden. Daarnaast ontzorgen we je, maximaal. Met maatwerk, want bij ons vind je geen cataloguswoning.

Bekijk hier foto’s van reeds opgeleverde woningen.

Wat zeggen anderen over Timbor?

“Een aanrader: alle afspraken nagekomen, snelle respons en topkwaliteit!”
– Henk en Femke, Veghel

“Kwalitatief geweldig met oog voor de klant. Zeer aanbevelenswaardig!”
– Christian, Veghel

“Vakmensen zonder poespas, vanaf de start goede transparante partij.”
– Freek, Uden

Lees de volledige reviews op bouwnu.nl.

Advies over jouw mogelijkheden

Wil je nou weten wat de mogelijkheden zijn om jouw woning met rieten kap te bouwen? Wij horen graag je wensen! Een kennismakingsgesprek met ons kost je niks, behalve wat tijd. En is verder vrijblijvend. Dus wat let je? Neem contact op of vul onderstaand contactformulier in en we horen graag wat jouw dromen zijn!

villa rieten kap bouwen
schuurwoning met rieten kap
rietgedekte woning bouwen

Wil je zien wat wij nog meer bouwen?
Neem een kijkje bij onze projecten!

Onze projecten

Meer weten over bouwen op Veghels Buiten, bouwen in Schijndel of over bouwen in Uden op Park Maashorst? Neem gerust vrijblijvend contact op!