Een bouwkavel kopen in Gemert?

Doonheide II

Van bouwkavel naar droomhuis in Gemert. En dat binnen je budget? Dat kan!

Bouwkavels Doonheide II

In Doonheide II woon je in het beste van twee werelden. Aan de ene zijde vind je het sfeervolle centrum van Gemert. Aan de andere zijde ligt een mooi, groen en uitgestrekt buitengebied. Op de hoek van de Doonheide en Boekelseweg wordt in 2022 gestart met de realisatie van 288 woningen.

Het bouwplan

Het bouwplan van Doonheide II wordt opgeknipt in meerdere fasen. In 2022 zal de verkoop van fase 1A starten. Meer actuele informatie kun je vinden op de website van het bouwplan. Ook kun je daar aangeven als je interesse hebt in een specifiek wonigtype. Als je aangemeld hebt, dan wordt je op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

Wonen in Gemert

In de Brainportregio, in het Land van de Peel vind je Gemert, een karakteristiek kerkdorp. Binnen een half uur ben je in Eindhoven, Uden en Meierijstad. Gemert kent een rijke en zeer diverse cultuurhistorie.  Het kasteel, de Latijnse school, de molens en de oude akkers in de directe omgeving. Doonheide II wordt een groene wijk. Het straatbeeld van Doonheide II is vriendelijk, ruim van opzet en kent een hoogwaardig kwaliteitsniveau. Denk aan grote en kleine lanen, parkeerruimten die in afgesloten parkeerkoffers liggen en volop speelgelegenheden. In Doonheide vind je vele wadi’s, waterpartijen, stadstuintjes en wandelpaden! Natuurlijk gasloos én volop ruimte voor groen.

Je droomhuis binnen je budget!

Bouwen in Gemert? Hoe gaat zo’n bouwproces in zijn werk? Eén tafel. Jij, de architect en wij! Vanaf het moment dat je besloten hebt om te gaan bouwen. Samen gaan we werken aan die ene tekening, die van jouw droomhuis in Gemert. Een ontwerp wat voldoet aan het plaatje in je hoofd. En daarnaast ook bouwtechnisch én budgettair staat als een huis. Raar maar waar, dat gebeurt vaak wel anders! (Lees daarover meer bij Onze werkwijze.)

De kennis van de architect en die van ons, meteen vanaf de eerste stap tegelijk benut. Daar geloven wij in, zo bouwen wij! En zo kom jíj niet voor onvoorziene kosten te staan!

Wil je zien wat wij nog meer bouwen? Wij bouwen ook op Brandevoort in Helmond, Grote Baak in Schijndel, Bolst in Erp en op Landgoed Steenenburg.
Neem een kijkje bij onze projecten!

Onze projecten

Complete ontzorging met Timbor Bouwbedrijf

Wij gaan dus graag vanaf de eerste stap met je in gesprek. Gewoon tegelijk met de architect, die je zelf uit kunt kiezen. Ook tijdens het ontwerpproces is onze kennis en inbreng al van waarde. Van soms onderschatte waarde. Want ons tijdig inschakelen betaalt zich uit. Zorg dat je vanaf het begin dus ook met ons aan tafel zit. Samen met jou en met de architect vormen we een bouwteam. We ontzorgen je, maximaal. Met maatwerk want bij ons geen cataloguswoning! En met daadwerkelijke betrokkenheid, net alsof het ons eigen huis is!

Wat zeggen anderen over Timbor?

Twijfel je nou? Want wij kunnen het hier dan wel mooi vertellen…. Dat snappen we! Zie hieronder wat anderen over ons zeggen. Klanten geven ons een dikke 9. Check de volledige reviews op bouwnu.nl.

“Erg prettige samenwerking met een prachtig huis als resultaat!”
– Antonie, Eindhoven

“Een aanrader: alle afspraken nagekomen, snelle respons en topkwaliteit!”
– Henk en Femke, Veghel

“Vakmensen zonder poespas, vanaf de start goede transparante partij.”
– Freek, Uden

Advies over jouw mogelijkheden!

Wil je nou weten wat jouw mogelijkheden zijn voor de bouwkavels in Gemert?  Wij horen je wensen graag! Een kennismakingsgesprek met ons kost je niks, behalve wat tijd. En is verder vrijblijvend. Dus wat let je? Neem contact op of vul onderstaand contactformulier in en we horen graag wat jouw dromen zijn!

[contact-form-7 id=”4625″ title=”Contactformulier 1″]