Een bouwkavel kopen in Boekel?

Nieuwbouwkavels in Boekel

Van bouwkavel naar droomhuis in Boekel. En dat binnen je budget? Dat kan!

Bouwkavels Boekel De Burgt: bijzonder dichtbij!

In Boekel komen in de komende drie jaar twintig ruimte-voor-ruimtekavels beschikbaar. In april 2021 werd hiervoor een overeenkomst getekend door Boekels burgemeester en de directeur van de provinciale ruimte-voor-ruimtecommissie. Voor actualiteiten raden we je aan om aan te melden voor de nieuwsbrief van Ruimte voor Ruimte.

Bouwkavels De Burgt en Tuinstraat

In plan ‘De Burgt’ zijn eerder al bouwkavels uitgegeven. De volgende uitgifte staat gepland voor voorjaar 2024. In nieuwbouwproject Tuinstraat zijn onlangs 6 kavels uitgegeven. Check voor actuele info de site van de gemeente.

Het bouwplan

Alle woningen moeten duurzaam gebouwd worden. Gasloos en nul-op-de-meter. Het regenwater moet op eigen terrein verwerkt worden. Meer info over de kavels vind je op www.boekel.nl/deburgt.

Je droomhuis binnen je budget!

Ga jij bouwen in Boekel en wil je weten hoe jouw droomhuis binnen je budget gebouwd kan worden? Ga dan vanaf stap 1 met architect én bouwbedrijf tegelijk aan tafel. Vanaf het moment dat je besloten hebt om te gaan bouwen. Want dan werk je samen aan die ene tekening, die van jouw droomhuis in Boekel. Je krijgt een ontwerp wat voldoet aan het plaatje in je hoofd. En wat daarnaast ook bouwtechnisch én budgettair meteen staat als een huis. En zo kom je níet voor onvoorziene kosten te staan! (Lees er meer over bij Onze werkwijze.)

Bouwkavels Boekel

Voorbeelden - Nieuwbouw woningen

Onderstaand enkele voorbeelden van huizen die wij hebben gebouwd.

Bekijk meer voorbeelden

Klanten geven ons een dikke 9

Klanten geven ons een heel mooi cijfer. Waarom? Omdat wij elk huis bouwen alsof het ons eigen huis is. Onderstaand een greep uit de reviews:

“Ik heb Timbor bouwbedrijf ervaren als een zeer prettige aannemer die zijn afspraken nakomt. Ze denken mee hoe sommige bouwkundige problemen opgelost kunnen worden. Ook zeer prettige personeel die heel vakkundig is en vaak overlegd met mij als opdrachtgever.”
Gerard uit Gemert

“Wij lieten in 2018 onze woning bouwen door Timbor in Veghels Buiten. Timbor had zich in het traject daar aan voorafgaand al zeer meewerkend getoond door bij de architect over diens schouder mee te kijken. Op die manier bewaakten we samen dat de architect een betaalbaar ontwerp maakte. Best bijzonder, want in die periode heeft Timbor nog geen enkele zekerheid rond de uitvoering. In de offerte was Timbor erg transparant. Het bouwen verliep goed op schema. Uiteindelijk is de bouw zelfs iets voor op schema afgerond. Wij wonen er nu met veel plezier en genieten dagelijks heel bewust van dit mooie huis! Voor ons dus een dikke 10.”
Henk en Femke uit Veghel

“Afspraken werden altijd nagekomen, de afstemming tussen alle andere partijen die nodig zijn voor de bouw van een huis was prima en het personeel was vakkundig en vriendelijk. Als je zonder stress wil bouwen en ontzorgd wil worden dan beveel ik Timbor absoluut aan. En dan tot slot het resultaat: perfect.”
Milan Poucki uit Erp

Lees alle reviews op Bouwnu.nl

Kennismakingsgesprek of advies?

Ga jij binnenkort een woning bouwen in Boekel? Zoek je een aannemer die met je meedenkt? Een bouwbedrijf uit de buurt van Boekel? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden om een woning te bouwen? Wij horen graag je wensen en hoe jouw droomhuis eruit ziet. Wij hebben ervaring in diverse bouwstijlen, van jaren ’30 tot schuurwoning. Een kennismakingsgesprek is gratis en kost je alleen wat tijd. Neem contact op of vul onderstaand contactformulier in en we horen graag wat jouw dromen zijn!

[contact-form-7 id=”4625″ title=”Contactformulier 1″]

Tom en Sander van Timbor

Wij geloven in een andere manier van bouwen.
Meer weten over onze unieke werkwijze?

Of bekijk projecten in de omgeving: Bolst in Erp, Mill, Oss of bekijk verschillende bouwstijlen zoals: modern landelijk, schuurwoning, rietgedekte villa of kubistische woning.

Onze werkwijze