Een bouwkavel kopen in Sint-Michielsgestel?

Nieuwbouwkavels Hezelaar Sint-Michielsgestel

Van bouwkavel naar droomhuis in Sint-Michielsgestel. En dat binnen je budget? Dat kan!

Bouwkavels Sint-Michielsgestel

Er is een dringende behoefte aan meer woningen voor starters, doorstromers en senioren in de gemeente Sint-Michielsgestel. Ontwikkelingsmaatschappij Ruimte voor Ruimte geeft gehoor aan deze woningbouwbehoefte. Zo komen er diverse bouwkavels beschikbaar in Middelrode. En daarnaast komen er ook nog kavels aan de Hezelaar in Sint-Michielsgestel zelf.

Bouwkavels Hezelaar

18 tot 20 vrije sector kavels komen er aan de Hezelaar in Sint-Michielsgestel. Het pluimveebedrijf wat daar gevestigd is, wordt gesaneerd. De plannen worden verwerkt in een gebiedsvisie en een bestemmingsplan. Aan het einde van dit jaar wordt eea in procedure gebracht.

Mooie bouwkavels

De bouwkavels zijn ongeveer 1.000 m2 en worden ontwikkeld in de vorm van een buurtschap. Natuurlijk wordt daarbij rekening gehouden met de groenstructuur van het gebied. En wordt er optimaal aangesloten bij de bestaande infrastructuur. Een mooi plan wat perfect aansluit bij de doelstelling van de gemeente om de leefbaarheid in het buitengebied te verbeteren.”

Lees hier het persbericht  over de plannen. En meld je op de website van Ruimte voor Ruimte aan voor de nieuwsbrief als je op de hoogte wilt blijven.

Je droomhuis binnen je budget!

Wil jij bouwen in Sint-Michielsgestel en weten hoe jouw droomhuis binnen je budget gebouwd kan worden? Ga dan meteen vanaf de eerste stap 1 met architect én bouwbedrijf tegelijk aan tafel. Zodra je besloten hebt om te gaan bouwen. Want dan werk je samen aan die ene tekening, die van jouw droomhuis aan de Hezelaar. Je krijgt een ontwerp wat voldoet aan het plaatje in je hoofd. En wat daarnaast ook bouwtechnisch én budgettair meteen staat als een huis. En zo kom je níet voor onvoorziene kosten te staan! (Lees er meer over bij Onze werkwijze.)

Bouwen Hezelaar

Voorbeelden - Nieuwbouw woningen

Onderstaand enkele voorbeelden van huizen die wij hebben gebouwd.

Bekijk meer voorbeelden

Klanten geven ons een dikke 9!

Klanten geven ons een heel mooi cijfer. Waarom? Omdat wij elk huis bouwen alsof het ons eigen huis is. Onderstaand een greep uit de reviews:

“Timbor bouwt met kwaliteit, in overleg voor een realistische prijs. Het is een aannemer die goed meedenkt, realistisch is in de planning en afspraken nakomt. Ze hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dat maakt wellicht ook dat ze niet de goedkoopste zijn, maar het is wel een realistische prijs en geen verrassingen achteraf. ” 
Ilse uit Den Dungen

“Wij lieten in 2018 onze woning bouwen door Timbor in Veghels Buiten. Timbor had zich in het traject daar aan voorafgaand al zeer meewerkend getoond door bij de architect over diens schouder mee te kijken. Op die manier bewaakten we samen dat de architect een betaalbaar ontwerp maakte. Best bijzonder, want in die periode heeft Timbor nog geen enkele zekerheid rond de uitvoering. In de offerte was Timbor erg transparant. Het bouwen verliep goed op schema. Uiteindelijk is de bouw zelfs iets voor op schema afgerond. Wij wonen er nu met veel plezier en genieten dagelijks heel bewust van dit mooie huis! Voor ons dus een dikke 10.”
Henk en Femke uit Veghel

“Op aanraden van familie en architect met Timbor gewerkt als hoofdaannemer. Vanaf de start goede transparante partij. Zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat.”
Freek uit Uden

Lees alle reviews op Bouwnu.nl

Kennismakingsgesprek of advies?

Ga jij binnenkort een woning bouwen in Sint-Michielsgestel? Zoek je een aannemer die met je meedenkt? Een bouwbedrijf uit de buurt? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden om een woning te bouwen? Wij horen graag je wensen en hoe jouw droomhuis eruit ziet. Een kennismakingsgesprek is gratis en kost je alleen wat tijd. Neem contact op of vul onderstaand contactformulier in en we horen graag wat jouw dromen zijn!

Tom en Sander van Timbor

Wij geloven in een andere manier van bouwen.
Meer weten over onze unieke werkwijze?

Onze werkwijze