Een bouwkavel kopen in Sint-Michielsgestel?

Nieuwbouwkavels Hezelaar Sint-Michielsgestel

Van bouwkavel naar droomhuis in Sint-Michielsgestel. En dat binnen je budget? Dat kan!

Bouwkavels Sint-Michielsgestel

Er is een dringende behoefte aan meer woningen voor starters, doorstromers en senioren in de gemeente Sint-Michielsgestel. Ontwikkelingsmaatschappij Ruimte voor Ruimte geeft gehoor aan deze woningbouwbehoefte. Zo komen er diverse bouwkavels beschikbaar in Middelrode. En daarnaast komen er ook nog kavels aan de Hezelaar in Sint-Michielsgestel zelf.

Bouwkavels Hezelaar

In Sint-Michielsgestel komen 19 vrije sector kavels. Middels een collectieve burgerparticipatie en in goed overleg met een pluimveehouderij is daar een buurtschap ontwikkeld aan de Hezelaar. Aanleiding voor de ontwikkelplannen was een aanvraag van de pluimveehouder om uit te breiden, in combinatie met klachten uit de omgeving over stankoverlast. Uiteindelijk ontstonden er plannen voor woningbouw in ruil voor sanering van het bedrijf. Op 29 juni heeft de gemeenteraad van Gemeente Sint-Michielsgestel het bestemmingsplan Hezelaar vastgesteld.

Op Ruimtelijkeplannen.nl is het bestemmingsplan in te zien. Zodra het bestemmingplan onherroepelijk is, kan het pluimveebedrijf stoppen en uiteindelijk worden gesloopt en zal Ruimte voor Ruimte starten met de verkoop van de bouwkavels. Meer informatie vind je op de website van de gemeente Sint-Michielsgestel.

Mooie bouwkavels

De 19 bouwkavels zijn ontwikkeld in de vorm van een buurtschap. De kavels variëren van 700 – 1.200 m2 waarbij een 6-tal kavels zich lenen voor twee-onder-een-kap langgevelboerderijen. De overige kavels zijn bedoeld voor schuurwoningen, landelijke woningen en vrijstaande langgevelboerderijen. Een mooi plan wat perfect aansluit bij de doelstelling van de gemeente om de leefbaarheid in het buitengebied te verbeteren.”

Meld je op de website van Ruimte voor Ruimte aan voor de nieuwsbrief als je op de hoogte wilt blijven. En heb je vragen over dit project, neem dan contact op met Joep van Gorp via j.v.gorp@mijngemeentedichtbij.nl.

Ook in Middelrode, gemeente Sint-Michielsgestel, gaat gebouwd worden, daarover lees je hier meer. En ook in omliggende gemeentes zoals Vught en Den Bosch zijn bouwkavels beschikbaar.

Je droomhuis binnen je budget!

Wil jij bouwen in Sint-Michielsgestel en weten hoe jouw droomhuis binnen je budget gebouwd kan worden? Ga dan meteen vanaf de eerste stap 1 met architect én bouwbedrijf tegelijk aan tafel. Zodra je besloten hebt om te gaan bouwen. Want dan werk je samen aan die ene tekening, die van jouw droomhuis aan de Hezelaar. Je krijgt een ontwerp wat voldoet aan het plaatje in je hoofd. En wat daarnaast ook bouwtechnisch én budgettair meteen staat als een huis. En zo kom je níet voor onvoorziene kosten te staan! (Lees er meer over bij Onze werkwijze.)

Voorbeelden - Nieuwbouw woningen

Onderstaand enkele voorbeelden van huizen die wij hebben gebouwd.

Bekijk meer voorbeelden

Klanten geven ons een dikke 9!

Klanten geven ons een heel mooi cijfer. Waarom? Omdat wij elk huis bouwen alsof het ons eigen huis is. Onderstaand een greep uit de reviews:

“Timbor bouwt met kwaliteit, in overleg voor een realistische prijs. Het is een aannemer die goed meedenkt, realistisch is in de planning en afspraken nakomt. Ze hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dat maakt wellicht ook dat ze niet de goedkoopste zijn, maar het is wel een realistische prijs en geen verrassingen achteraf. ” 
Ilse uit Den Dungen

“Wij lieten in 2018 onze woning bouwen door Timbor in Veghels Buiten. Timbor had zich in het traject daar aan voorafgaand al zeer meewerkend getoond door bij de architect over diens schouder mee te kijken. Op die manier bewaakten we samen dat de architect een betaalbaar ontwerp maakte. Best bijzonder, want in die periode heeft Timbor nog geen enkele zekerheid rond de uitvoering. In de offerte was Timbor erg transparant. Het bouwen verliep goed op schema. Uiteindelijk is de bouw zelfs iets voor op schema afgerond. Wij wonen er nu met veel plezier en genieten dagelijks heel bewust van dit mooie huis! Voor ons dus een dikke 10.”
Henk en Femke uit Veghel

“Op aanraden van familie en architect met Timbor gewerkt als hoofdaannemer. Vanaf de start goede transparante partij. Zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat.”
Freek uit Uden

Lees alle reviews op Bouwnu.nl

Kennismakingsgesprek of advies?

Ga jij binnenkort een woning bouwen in Sint-Michielsgestel? Zoek je een aannemer die met je meedenkt? Een bouwbedrijf uit de buurt? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden om een woning te bouwen? Wij horen graag je wensen en hoe jouw droomhuis eruit ziet. Een kennismakingsgesprek is gratis en kost je alleen wat tijd. Neem contact op of vul onderstaand contactformulier in en we horen graag wat jouw dromen zijn!

[contact-form-7 id=”4625″ title=”Contactformulier 1″]

Tom en Sander van Timbor

Wij geloven in een andere manier van bouwen.
Meer weten over onze unieke werkwijze?

Onze werkwijze