Bouwbedrijven in regio Eindhoven

Bouwbedrijven in regio Eindhoven

Ben je op zoek naar een bouwbedrijf in de omgeving van Eindhoven? Er zijn verschillende aannemers en bouwbedrijven te vinden in de regio van Eindhoven. Gemeente Eindhoven blijft groeien en uitbreiden. Daarbij wordt Eindhoven omringd door groeiende dorpen en andere gemeentes. En er bevinden zich steeds meer bouwbedrijven in de buurt. We hebben hieronder diverse bedrijven in de regio verzameld. Je vindt hier de bedrijfsnaam, adres, afstand (van de Markt in Eindhoven tot het betreffende bedrijf) en de reviewscore op Bouwnu.nl.

Bouwnu.nl is een onafhankelijke website voor het vergelijken van bouwbedrijven en aannemers in Nederland. Tevreden en ontevreden klanten plaatsen hier hun review over deze bedrijven. De pagina helpt je bij het vinden van een goede partij voor een nieuwbouw- of verbouwproject.

Overzicht – Bouwbedrijven in regio Eindhoven

Timbor Bouwbedrijf B.V.
Amert 420
5462 GH Veghel
Afstand: 24,1 km
Score op Bouwnu.nl: 9,5 op basis van 19 reviews

Janssen de Jong Bouw Zuid B.V.
Science Park Eindhoven 5049
5692 EB Son
Afstand: 9,2 km
Score op Bouwnu.nl: 6,0 op basis van 72 reviews

Hoedemakers Bouw BV
De Grote Elst 40
5246 JP Rosmalen
Afstand: 41,4 km
Score op Bouwnu.nl: 6,7 op basis van 235 reviews

Vlassak Aannemingsbedrijf
Het Inne 14
6021 DA Budel

Afstand: 29,2 km
Score op Bouwnu.nl: 1,0 op basis van 5 reviews

Adriaans Bouwbedrijf B.V.
Postelstraat 11
5091 AW Oost-, West- en Middelbeers
Afstand: 21,2 km
Score op Bouwnu.nl: 9,3 op basis van 8 reviews

5 tips voor het kiezen van een goed bouwbedrijf

Wanneer je een huis gaat bouwen of verbouwen wil je dat alles goed verloopt. Dat er wordt gekozen voor goede bouwmaterialen, dat er regelmatig overleg is en dat alles tijdig en kwalitatief wordt opgeleverd. Hoe kies je een bouwbedrijf of aannemer die goed werk levert en betrouwbaar is? Onderstaand 5 tips die je mee kan nemen in je keuze.

1. Ga voor een keurmerk
Wanneer een bouwbedrijf beschikt over een keurmerk, kun je er vanuit gaan dat je te maken hebt met een betrouwbare partij. Het behalen van een keurmerk kost namelijk geld en tijd. Betrouwbare keurmerken zijn SWK, Woningborg of Bouwgarant. Een bedrijf met bijvoorbeeld het Bouwgarant keurmerk beschikt over de juiste diploma’s en verzekeringen. En zij kunnen een ‘verzekerde garantie’ aanbieden, dit is tegenwoordig steeds vaker een eis van banken en hypotheekverstrekkers. Ook is de kredietwaardigheid van het bedrijf gecontroleerd. Daarnaast moet het bedrijf minimaal 2 jaar actief zijn in de branche.

2. Ervaring met de gewenste bouwstijl
In welke bouwstijl moet jouw huis gebouwd worden? Ga je voor een schuurwoning, rietgedekte villa, boerderij in Kempische stijl, kubistische woning of een energieneutrale woning? Kijk of het bedrijf ervaring heeft in deze bouwstijl. De aannemer kent dan al belangrijke zaken waarop gelet moet worden bij de betreffende bouwstijl. En ze kunnen je goed adviseren wanneer je bij de architect om tafel zit. Veel bouwbedrijven tonen op hun site woningen die ze recent hebben opgeleverd. Kijk of daar jouw stijl en smaak tussen zit.

3. Bekijk reviews en vraag naar referenties
Maak een top 3 van bouwbedrijven die het beste bij je passen. En bekijk vervolgens van alle partijen de reviews op internet. Deze kan je checken bij partijen als Google Mijn Bedrijf, Bouwnu.nl, Klantenvertellen.nl en op de social mediakanalen van de bedrijven. En vraag het bedrijf om referenties die je eventueel kunt bellen.

4. Kies een bedrijf uit de regio
Met een bedrijf uit de regio van Eindhoven (max. 35 km) is het makkelijker communiceren. Je zit er snel mee om tafel en ze zijn zijn binnen een half uurtje ter plaatse. Je kan dan ook recent opgeleverde projecten in de omgeving zelf bekijken. Dat werkt een stuk prettiger dan met een bedrijf uit bijvoorbeeld Amsterdam.

5. Goed gevoel en een klik
Daarbij is het ook belangrijk dat je het goed kunt vinden met degenen die voor je aan de slag gaan. Dat er een klik is. Je moet per slot van rekening de komende maanden regelmatig communiceren en zaken afstemmen. Dan is het fijn dat er een goede verstandhouding is. Dus drink die kop koffie en maak kennis met elkaar.

Wat is jouw favoriete bouwstijl?

Smaken verschillen, gelukkig maar! Zie hieronder foto's van diverse bouwprojecten. Welke past bij jouw smaak?

Landelijk modern

Moderne schuurwoning

Modern & duurzame woning

Houtskeletbouw

Fraaie schuurwoning

Verbouwing historisch pand11

Verbouwing historisch pand

Duurzaam levensloopbestendig

Stalen schuurwoning

Moderne woning bijzonder dak

Moderne woning met bijzonder dak

Moderne kubistische villa

Schuurwoning

Schuurwoning Veghels Buiten

Schuurwoning

Of kijk hier voor nog meer bouwstijlen en voorbeelden.