Een aannemer in Rosmalen

Een schuurwoning, landelijke woning of kubistisch huis? Wanneer je een bouwkavel in Rosmalen hebt bemachtigd heb je vaak al een droomhuis voor ogen. Een huis bouwen laat je niet door de eerste de best doen. Bouwbedrijf Timbor bevindt zich op een kwartiertje rijden van Rosmalen. Wij hebben volop ervaring met lokale bouwstijlen en specifieke regels, bouwbesluiten en richtlijnen van gemeente Rosmalen.

Meer dan 35 jaar ervaring

Ruim 35 jaar geleden, in 1986, startte Christ van Oort met Timbor Bouwbedrijf. Tom van Oort en Sander van den Hurk namen het bedrijf jaren terug van hem over. Vanaf het begin heeft het bedrijf zich altijd gericht op kwaliteit. En dat is ook nu nog altijd de basis. Inmiddels met een berg ervaring erbij. En de no-nonsense houding is behouden. De lat hoog leggen en topkwaliteit leveren bij de bouw van woningen in Rosmalen. Daar staan we voor, nog steeds.

Bouwbedrijf met andere aanpak

Wij staan bekend om ons maatwerk bij de bouw van huizen en om onze typische manier van werken. Want wij zitten graag direct aan tafel bij betrokken partijen. Dus niet pas als de bouwtekeningen van je huis in Rosmalen klaar zijn. Waarom? Omdat je dan voorkomt dat tekeningen moeten worden aangepast. Het zou niet de eerste keer zijn dat een ontwerp aangepast moet worden.

Omdat het ontwerp niet past bij het bouwbudget of omdat er bouwtechnisch zaken niet mogelijk zijn. Dat kost extra tijd en extra geld. En daarom denken we graag vanaf het eerste moment met je mee. Dan voorkom je dat. Wij vormen graag één team: met jou en de architect vanaf het eerste moment. Dat werk efficiënt en doelgericht. Daar houden we van.

Voorbeeld van woning gebouwd in Rosmalen

Onderstaand een voorbeeld van een woning die wij in Rosmalen hebben gebouwd. Meer foto’s van de woning vind je hier.

Klanten geven ons een dikke 9

Klanten geven ons een heel mooi cijfer. Waarom? Omdat wij elk huis bouwen alsof het ons eigen huis is. Onderstaand een greep uit de reviews:

“Onze architect tekende een bijzonder huis voor ons. De meeste aannemers in de regio durfde de bouw van ons huis niet aan. Zij bouwen liever een traditioneel huis. Timbor was de enige die het aandurfde voor een normale prijs. Zij vinden uitdagende en bijzondere woningen juist leuk om te bouwen en dat stralen ze de hele periode uit. Soms zat er iets tegen, dan moest er nagedacht worden. Maar daar waren ze altijd open en eerlijk over. De facturen kwamen altijd pas als de fase ook echt volledig was afgewerkt. Je krijgt nooit het idee dat ze bouwen voor het geld. Hun doel is dat wij een mooi en kwalitatief goed huis krijgen volledig naar onze wens. Wij hebben Timbor als een bijzonder bouwbedrijf ervaren.”

Therèse uit Uden

“Vanaf het begin een goed en vertrouwd contact met Timbor. Ze denken mee vanaf ontwerp tot en met de oplevering. Ook de partijen die zij uitzoeken om mee samen te werken voldoen aan de zelfde kwaliteit en zijn pro-actief in het meedenken en ter plekke aandragen van verbetersuggesties. Kwalitatief hoogwaardige bouw, en een opgeruimde en veilige bouwplaats. Zeer aanbevelenswaardig!”

Christian uit Veghel

“Nieuw huis gebouwd met en door Timbor. Super tevreden. Afspraken worden nagekomen door aannemer als ook door eenieder die werkzaam is binnen deze organisatie. Ook de onderaannemers die door Timbor ingehuurd worden zijn betrouwbaar en deskundig. Als het onverhoopt zo zou zij dat ik weer ga bouwen dan wordt Timbor zeer zeker eerste keus. Desondanks dat het een zware bouwjaar was heb ik er ook nog veel plezier aan beleefd. Dus Timbor bedankt!! :-)”

Jan uit Uden

Lees alle reviews op Bouwnu.nl

Waarom Timbor?

Wij geloven in een andere manier van bouwen. Dit doen wij niet alleen in Rosmalen, maar ook in Oss, Eindhoven, Landgoed Steenenburg en Schijndel en omgeving. We hebben ervaring in verschillende bouwstijlen: van schuurwoning, villa tot jaren ’30 woning. Meer weten over onze werkwijze?

Onze werkwijze

Kennismaken?

Ga je een woning bouwen in Rosmalen en zoek je een bouwbedrijf wat met je meedenkt? Wij horen graag je wensen en hoe jouw droomhuis eruit ziet. Een kennismakingsgesprek is uiteraard gratis en wij zorgen voor goede koffie. Neem contact op of vul onderstaand contactformulier in en we horen graag wat jouw dromen zijn!