Timbor Bouwbedrijf

Onze werkwijze.

Waarom moeilijk doen als het samen kan!?
Al meteen vanaf de eerste stap samen, dat is zo slim dat het bijna raar is om het niet te doen.

Werkwijze aannemer Veghel

Stel, je staat op het punt om een huis te laten bouwen.

Dan ga je eerst naar de architect. Die maakt een tekening, waar jij - na wat heen en weer overleg - superenthousiast over bent. Ja, dit gaat hem worden! Jouw droomhuis, alles klopt. De bestektekening gaat erna naar de constructeur. Die laat er zijn berekeningen op los. Vervolgens gaat het bestek naar de aannemer. Die berekent wat het kost om dat huis te gaan bouwen.

En dan blijkt dat het bouwen je budget overstijgt….

Serieus, je zult de eerste niet zijn die dat overkomt. Wat doe je dan? Laat je de tekening aanpassen? Maar dan is het niet meer het huis dat je eigenlijk wilde hebben, toch? Bovendien begint het proces dan weer van vooraf aan. Met een nieuwe tekening, die weer naar de constructeur moet, met extra kosten dus ook weer, enz.

Bizar eigenlijk hoe zo veel partijen vasthouden aan deze werkwijze. Omdat.... Nouja, omdat het al jaren zo gebeurt.

Wij geloven in een andere manier van bouwen.

Wij geloven in openheid van zaken. In samenwerking. Tussen architect, ons en jou. En dan vanaf het moment dat je besloten hebt om te gaan bouwen. We maken samen keuzes. We werken samen aan die ene tekening. Die niet alleen voldoet aan het plaatje in je hoofd, maar die ook nog eens bouwtechnisch én budgettair staat als een huis. We bouwen samen aan dat ene unieke huis. Zonder dat jij nog voor onvoorziene kosten komt te staan.

Klinkt goed?

Oké dan. Stel, je staat op het punt om te gaan bouwen. Bel of mail dan eerst met ons. Dan plannen we een afspraak. Geheel vrijblijvend. Een uurtje. Of anderhalf misschien. Gewoon om eens van ons te horen hoe het bouwen van een huis ook kan......

Neem contact op!