• 01. Oriëntatiefase
  • 02. Ontwikkelfase
  • 03. Voorbereiding bouw
  • 04. Uitvoering
  • 05. Oplevering & nazorg
Een eerste kennismaking

Tijdens de oriëntatiefase gaan we samen met de diverse mogelijkheden ontdekken van jullie droomproject. We spreken over jullie toekomstige locatie, kletsen over hoe het droomproject eruit zou kunnen zien en kijken naar wat financieel haalbaar is.

Dit is dé kans om alle ideeën en wensen op tafel te leggen, zodat we samen een goed beeld krijgen van wat er allemaal mogelijk is, nog voordat we echt aan de slag gaan.

Jullie droom concretiseren

In de ontwikkelfase komt het project echt tot leven. Met de input uit de oriëntatiefase werken we samen met de architect om jullie droom te verwezenlijken. En we zorgen dat het aan de juiste wensen voldoet.

Gedetailleerde tekeningen en plannen worden uitgewerkt, waarbij functionaliteit, duurzaamheid en esthetiek hand in hand gaan. Deze fase is een dynamisch proces van afstemming en finetuning, waarbij we nauw samenwerken om tot het perfecte ontwerp te komen.

De juiste voorbereiding

Zodra het definitieve ontwerp staat, breekt de voorbereidingsfase aan. Dit is het moment waarop alle benodigde vergunningen worden aangevraagd en de laatste technische details worden doorgenomen. We selecteren zorgvuldig de materialen en stellen een betrouwbaar team van vakmensen samen.

Planning is in deze fase key; we zetten een realistische tijdslijn op om de (ver)bouw soepel te laten verlopen. Deze grondige voorbereiding zorgt ervoor dat het bouwproces straks zonder grote verrassingen verloopt, met een solide basis voor het droomhuis.

Klaar om te bouwen

De realisatie- en uitvoeringsfase is waar alles samenkomt: het ontwerp wordt vertaald naar jullie droomwoning. Ons team gaat aan de slag met de fundering, constructie en afwerking, terwijl we continu de kwaliteit bewaken en zorgen dat alles volgens plan verloopt.

We houden jullie op de hoogte met regelmatige updates. Deze fase is een mix van precisie, vakmanschap en coördinatie, waarbij elk detail telt. Het resultaat is een zichtbare voortgang dag na dag, tot het moment dat jullie droomwoning werkelijkheid wordt.

Trots op het eindresultaat

Bij de oplevering van de woning mag deze mijlpaal gevierd worden! Elk aspect van het huis wordt zorgvuldig gerealiseerd om te verzekeren dat alles aan jullie verwachtingen voldoet.

Na de oplevering staan we klaar voor eventuele nazorg en aanpassingen, om te garanderen dat de nieuwe woning niet alleen voldoet aan jullie dromen, maar deze zelfs overtreft. Ons doel is een tevreden klant die met plezier en vertrouwen het nieuwe hoofdstuk in hun thuis kan beginnen.

Stel, je staat op het punt om een huis te laten bouwen.

Dan ga je eerst naar de architect. Die maakt een tekening, waar jij – na wat heen en weer overleg – superenthousiast over bent. Ja, dit gaat hem worden! Jouw droomhuis, alles klopt. De bestektekening gaat erna naar de constructeur. Die laat er zijn berekeningen op los. Vervolgens gaat het bestek naar de aannemer. Die berekent wat het kost om dat huis te gaan bouwen.

En dan blijkt dat het bouwen je budget overstijgt….
Serieus, je zult de eerste niet zijn die dat overkomt. Wat doe je dan? Laat je de tekening aanpassen? Maar dan is het niet meer het huis dat je eigenlijk wilde hebben, toch? Bovendien begint het proces dan weer van vooraf aan. Met een nieuwe tekening, die weer naar de constructeur moet, met extra kosten dus ook weer, enz.

Bizar eigenlijk hoe zo veel partijen vasthouden aan deze werkwijze. Omdat…. Nouja, omdat het al jaren zo gebeurt.

Wij geloven in een andere manier van bouwen.
Wij geloven in openheid van zaken. In samenwerking. Tussen architect, ons en jou. En dan vanaf het moment dat je besloten hebt om te gaan bouwen. We maken samen keuzes. We werken samen aan die ene tekening. Die niet alleen voldoet aan het plaatje in je hoofd, maar die ook nog eens bouwtechnisch én budgettair staat als een huis. We bouwen samen aan dat ene unieke huis. Zonder dat jij nog voor onvoorziene kosten komt te staan.

Klinkt goed?
Oké dan. Stel, je staat op het punt om te gaan bouwen. Bel of mail dan eerst met ons. Dan plannen we een afspraak. Geheel vrijblijvend. Een uurtje. Of anderhalf misschien. Gewoon om eens van ons te horen hoe het bouwen van een huis ook kan……

Geïnteresseerd? Laat het ons weten

Heb je vragen of behoefte aan advies? Wij staan altijd klaar om je te helpen. Neem nu contact op!