Exclusieve woning bouwen in Son en Breugel?

Bouwbedrijf bij Son en Breugel

Woning laten bouwen in Son en Breugel? Welke bouwstijl kies jij? Bekijk voorbeelden van diverse woningen.

Son en Breugel Woning Bouwen

Waarom bouwen in Son en Breugel?

Son en Breugel… twee prachtige dorpen aan weerszijden van de Dommel. Een populair dorp om te wonen vanwege de gezellige Brabantse sfeer. En dankzij de gunstige ligging aan de A50 en vlakbij Eindhoven, Best en Ekkersijt. Aan werkgelegenheid in en rondom Son en Breugel geen gebrek.

Het centrum biedt alles wat je nodig hebt voor dagelijkse boodschappen maar je vind er ook genoeg leuke winkeltjes en boetiekjes. Tijdens het shoppen drink je een kopje koffie in een van de leuke restaurants of cafés. Liever even lekker ontspannen in de natuur? Dan loop je zo de prachtige bossen in.

Kortom… Son en Breugel is een geweldige plek om een huis te bouwen!

Bouwkavels in Son en Breugel

Een belangrijke voorwaarde om een huis te laten bouwen is het hebben van een bouwkavel. Trotse bezitter bent van bouwgrond met woonbestemming in Son en Breugel? Dan kun je aan de slag met het plannen van de nieuwbouw. Op de website van gemeente Son en Breugel vind je een overzicht van de lokale bouwplannen en beschikbare bouwkavels. Maar ook op Funda vind je een overzicht van bouwgrond. Deze kavels zijn erg gewild dus zorg dat je er snel bij bent.

Timbor Bouwbedrijf sinds 1986

Wij zijn een bouwbedrijf uit Veghel, slechts een kwartiertje rijden vanaf Son en Breugel. Wij kennen dit mooie dorp dan ook als onze broekzak. Sinds 1986 bouwen wij woningen in heel Brabant. Van Den Bosch, Oss, Eindhoven tot Gemert en Schijndel. En ook in Son en Breugel uiteraard. Het bedrijf is opgericht door Christ van Oort. En inmiddels zwaaien Tom van Oort (zoon van) en Sander van den Hurk de scepter. En zij doen dagelijks waar zij blij van worden: huizen bouwen. Maar dat doen ze niet zomaar. Ze bouwen elk huis, alsof het hun eigen huis. Betrokken en meedenkend. En volgens hun eigen unieke werkwijze.

Timbor Bouwbedrijf:

Wij bouwen jouw huis, alsof het ons huis is
Klanten geven ons een 9,3
100% ontzorging bij de bouw
Unieke werkwijze
35 jaar vakmanschap
aannemer son en breugel

De werkwijze van Timbor

Want wen huis bouw je niet zomaar. Een huis moet een thuis worden. Dat bereik je door met een goede architect om tafel te gaan zitten. Die stelt de juiste vragen en maakt een prachtig plan. Hierna ontvangt het bouwbedrijf de bouwtekeningen en gaat aan de slag. Ho stop!

Dit doen wij, Tom en Sander, anders. Want wij zitten graag direct samen met jou en de architect aan tafel. We werken samen aan de perfecte bouwtekening. Zodat jouw droomhuis in Son en Breugel kan worden gebouwd. Dat de tekening ook meteen bouwtechnisch en budgettair klopt, zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Al meteen vanaf de eerste stap samen, dat is zo slim dat het bijna raar is om het niet te doen.

Met onze 30 jaar ervaring in het bouwen van woningen en villa’s brengen we veel kennis en kunde mee. En ondanks die jarenlange ervaring bouwen wij elk huis net alsof het ons eigen huis is.

Voorbeelden van woningen

Onderstaande woningen hebben wij gebouwd in Son en Breugel en omgeving. Exclusieve woningen volledig op maat. Van schuurwoningen, rietgedekte huizen, tot aan kubistische villa’s en meer. Bekijk hier nog meer projecten.

Klanten geven ons een 9,3

“Vanaf de eerste kennismaking met Timbor hadden we er een goed gevoel over. Voor, tijdens en ook na de bouw kwam Timbor altijd zijn afspraken na. We zijn daarnaast heel tevreden over de vakmannen die voor Timbor werken. Zij zijn vakbekwaam en dachten met ons mee tijdens het proces.”
Robin en Edith van de Wijdeven (Sint-Oedenrode)

“We hebben Timbor betrokken vanaf het eerste gesprek met onze architect. Die samenwerking was prettig en daarom was er geen twijfel over wie de woning mocht realiseren. Timbor heeft dit van begin tot eind op zich genomen. Vooraf een heldere begroting gemaakt voor ruwbouw (vaste prijs) en kosteninschatting voor afbouw. Er werken echte vakmensen met plezier in hun werk. Kwaliteit staat duidelijk voorop. Communicatie is prima en er is voldoende flexibiliteit om tijdens de bouw nog kleine zaken aan te passen.”
Onne (Veghel)

“Vanaf het begin prettig, open en in goed overleg samengewerkt met Timbor. Het resultaat mag er dan ook zijn! Zeer tevreden en ik zou een volgende keer zeker weer met ze gaan bouwen.”
Antonie (Eindhoven)

Lees de alle reviews op bouwnu.nl.

Keer koffie drinken in Son en Breugel?

Of in bij ons in Veghel? Tijdens dit kennismakingsgesprek geven we je gratis advies en het kost je dus niks, behalve wat tijd. En het is 100% vrijblijvend. Neem contact op of vul onderstaand contactformulier in en we horen graag hoe jouw droomhuis eruit ziet.

    Soort bouw
    NieuwbouwVerbouw

    Fase
    OriëntatieTekeningen gereed

    Villa Son Breugel zwembad