Bouwbedrijf Schijndel

Een bouwbedrijf in Schijndel nodig?

Huis bouwen in Schijndel?

Je bent op zoek naar een bouwbedrijf uit Schijndel. Of uit de directe omgeving. Want jullie droomwoning gaat in Schijndel gebouwd worden. En dan is het makkelijk en efficiënt om een bouwbedrijf uit Schijndel in te schakelen. Want zij hebben vaak ervaring met de lokale bouwstijlen. En met de specifieke regels, de bouwbesluiten en richtlijnen van de gemeente. Ook is een aannemer uit Schijndel of uit de buurt vaak bekend. En hoor je vanzelf of het een goede partij is. Timbor Bouwbedrijf is in Veghel gevestigd. Net als Schijndel hoort Veghel bij de gemeente Meierijstad. Vanaf Timbor is het een steenworp lengte naar Schijndel toe, dichtbij dus!

Voorkom dat je droom een nachtmerrie wordt…

Je huis laten bouwen, jouw droomwoning! Een belangrijke, mooie en intensieve stap. Iets wat de meeste mensen maar een keer in hun leven doen. En wat begint als een droom, kan soms in een nachtmerrie eindigen. Om dat te voorkomen is het belangrijk om met goede partijen samen te werken. Betrouwbaarheid en ervaring, dat is onmisbaar bij de bouw van jouw droomhuis.

Voorbeelden bouwbedrijf

Zie hier enkele woningen die wij in of rondom Schijndel bouwden. Allen speciaal op maat gemaakt, helemaal naar eigen wens!

Wat is typisch Timbor?

Bij Timbor houden ze niet van fratsen. Wel van details. Ze houden van bouwen en dat merk je! Jouw droomhuis in Schijndel wordt door Timbor gebouwd alsof het hun eigen woning is. De ruime ervaring van 35 jaar wordt perfect aangevuld met een vooruitziende en vernieuwende blik. De lat wordt altijd hoog gelegd en afspraak is afspraak. Daarnaast werkt Timbor heel graag al meteen vanaf stap 1 met je samen. En met de architect. Een werkwijze die behoorlijk bijzonder is.

Een werkwijze met veel voordelen!

Vanaf de eerste stap met de architect én het bouwbedrijf aan tafel. Vanaf het moment dat je besloten hebt om te gaan bouwen. Dus niet eerst met alleen de architect. Maar meteen ook met ons. Want samen werken we aan die ene tekening, die van jouw schuurwoning. Een ontwerp wat voldoet aan het plaatje in je hoofd. Maar wat dan meteen ook bouwtechnisch én budgettair staat als een huis. Eigenlijk heel logisch! En zo kom jíj niet voor onvoorziene kosten te staan!

Lees er meer over!

Complete ontzorging!

Al tijdens het ontwerpproces is onze kennis en ervaring al van waarde. Van soms onderschatte waarde. Ons tijdig inschakelen betaalt zich uit. En we ontzorgen je, maximaal. Met maatwerk want bij ons geen cataloguswoning! Met betrokkenheid én met veel ervaring in Schijndel en omstreken. Jouw droomhuis in Schijndel laten bouwen? Wij bouwen alsof het ons eigen huis is!

Wat zeggen anderen over Timbor?

Twijfel je nou? Want wij kunnen het hier dan wel mooi vertellen…. Dat snappen we! Zie hieronder wat anderen over ons zeggen. En check de volledige reviews op bouwnu.nl.

“Een aannemer die goed meedenkt, realistisch is in de planning en afspraken nakomt. Ze hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan.”
– Ilse, Den Dungen

“Kwalitatief geweldig met oog voor de klant. Zeer aanbevelenswaardig!”
– Christian, Veghel

“Accuraat, betrouwbaar, kwalitatief hoogwaardige bouw, een ook na oplevering prima nazorg.”
– Ron en Karien, Heeswijk-Dinther

Advies over jouw mogelijkheden!

Wil je nou weten wat de mogelijkheden zijn om jouw woning in Schijndel te laten?  Wij horen graag je wensen! Een kennismakingsgesprek met ons kost je niks, behalve wat tijd. En is verder vrijblijvend. Dus wat let je? Neem contact op of vul onderstaand contactformulier in en we horen graag wat jouw dromen zijn!

[contact-form-7 id=”4625″ title=”Contactformulier 1″]

bouwbedrijf uit Schijndel
Bouwbedrijf Schijndel
Aannemer Schijndel voorbeelden

Wil je zien wat wij nog meer bouwen?
Neem een kijkje bij onze projecten!

Onze projecten