Huis bouwen in Schijndel?

Je bent op zoek naar een bouwbedrijf uit Schijndel. Of uit de directe omgeving. Want jullie droomwoning gaat in Schijndel gebouwd worden. En dan is het makkelijk en efficiënt om een bouwbedrijf uit Schijndel in te schakelen. Want zij hebben vaak ervaring met de lokale bouwstijlen. En met de specifieke regels, de bouwbesluiten en richtlijnen van de gemeente. Ook is een aannemer uit Schijndel of uit de buurt vaak bekend. En hoor je vanzelf of het een goede partij is. Timbor Bouwbedrijf is in Veghel gevestigd. Net als Schijndel hoort Veghel bij de gemeente Meierijstad. Vanaf Timbor is het een steenworp lengte naar Schijndel toe, dichtbij dus!

Voorkom dat je droom een nachtmerrie wordt…

Je huis laten bouwen, jouw droomwoning! Een belangrijke, mooie en intensieve stap. Iets wat de meeste mensen maar een keer in hun leven doen. En wat begint als een droom, kan soms in een nachtmerrie eindigen. Om dat te voorkomen is het belangrijk om met goede partijen samen te werken. Betrouwbaarheid en ervaring, dat is onmisbaar bij de bouw van jouw droomhuis.

Voorbeelden bouwbedrijf

Zie hier enkele woningen die wij in of rondom Schijndel bouwden. Allen speciaal op maat gemaakt, helemaal naar eigen wens!

Wat zeggen anderen over Timbor?

Twijfel je nou? Want wij kunnen het hier dan wel mooi vertellen…. Dat snappen we! Zie hieronder wat anderen over ons zeggen. En check de volledige reviews op bouwnu.nl.

“Een aannemer die goed meedenkt, realistisch is in de planning en afspraken nakomt. Ze hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan.”

– Ilse, Den Dungen

“Kwalitatief geweldig met oog voor de klant. Zeer aanbevelenswaardig!”

– Christian, Veghel

“Accuraat, betrouwbaar, kwalitatief hoogwaardige bouw, een ook na oplevering prima nazorg.”

– Ron en Karien, Heeswijk-Dinther

Advies over jouw mogelijkheden!

Wil je nou weten wat de mogelijkheden zijn om jouw woning in Schijndel te laten? Wij horen graag je wensen! Een kennismakingsgesprek met ons kost je niks, behalve wat tijd. En is verder vrijblijvend. Dus wat let je? Neem contact op of vul onderstaand contactformulier in en we horen graag wat jouw dromen zijn!