Droomhuis bouwen in Gemert?

Een nieuwe woning bouwen doe je niet zomaar. Je gaat voorbereid te werk en kiest een betrouwbaar en kundig bouwbedrijf uit de omgeving van Gemert. Zodat jouw droomhuis er niet alleen op papier prachtig uitziet.

Op slechts een kwartiertje rijden van Gemert vind je Bouwbedrijf Timbor in Veghel. Wij bouwen veel droomhuizen in Gemert en omgeving. Hierdoor hebben wij volop ervaring met lokale bouwstijlen en specifieke regels, bouwbesluiten en richtlijnen van de gemeente Gemert-Bakel.

Bouwbedrijf sinds 1986 met unieke aanpak

In 1986 startte Christ van Oort Bouwbedrijf Timbor. Inmiddels hebben Tom van Oort en Sander van den Hurk het bedrijf overgenomen. Met een no-nonsense mentaliteit bouwen zij met hun team de prachtigste woningen in Gemert en omgeving. Zij houden van bouwen en houden dit al 35 jaar vol. En dát kan alleen als klanten tevreden zijn.

Timbor is ijzersterk in woningen op maat en in het meedenken met klanten. We zitten graag direct aan tafel bij betrokken partijen. Heel vaak zie je de volgorde van eerst de architect en als de tekeningen klaar zijn pas de aannemer. Maar dan kan het zijn dat de tekening aangepast moet worden. Want bouwtechnisch kan het niet. Dus de tekening moet terug. Of het kan wel, maar dan dan komt het boven je budget. Dus je tekening moet weer terug. En is het dan nog wel jouw droomhuis? Door meteen al met alle betrokken partijen te overleggen voorkom je teleurstellingen.

Wij vormen graag een team met jou en de architect. Samen aan tafel, vanaf het eerste moment. Dat werk efficiënt en doelgericht.

Kennismakingsgesprek of advies?

Ga je binnenkort een woning bouwen in Gemert, bijvoorbeeld op de Doonheide, en zoek je een aannemer die met je meedenkt? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden om een woning in gemeente Gemert-Bakel te bouwen? Wij horen graag je wensen en hoe jouw droomhuis eruit ziet. Een kennismakingsgesprek is gratis en kost je alleen wat tijd. Neem contact op of vul onderstaand contactformulier in en we horen graag wat jouw dromen zijn!