Bouwbedrijf Gemert

Bouwbedrijf voor nieuwbouw in Gemert

Droomhuis bouwen in Gemert?

Een nieuwe woning bouwen doe je niet zomaar. Je gaat voorbereid te werk en kiest een betrouwbaar en kundig bouwbedrijf uit de omgeving van Gemert. Zodat jouw droomhuis er niet alleen op papier prachtig uitziet.

Op slechts een kwartiertje rijden van Gemert vind je Bouwbedrijf Timbor in Veghel. Wij bouwen veel droomhuizen in Gemert en omgeving. Hierdoor hebben wij volop ervaring met lokale bouwstijlen en specifieke regels, bouwbesluiten en richtlijnen van de gemeente Gemert-Bakel.

Bouwbedrijf sinds 1986 met unieke aanpak

In 1986 startte Christ van Oort Bouwbedrijf Timbor. Inmiddels hebben Tom van Oort en Sander van den Hurk het bedrijf overgenomen. Met een no-nonsense mentaliteit bouwen zij met hun team de prachtigste woningen in Gemert en omgeving. Zij houden van bouwen en houden dit al 35 jaar vol. En dát kan alleen als klanten tevreden zijn.

Timbor is ijzersterk in woningen op maat en in het meedenken met klanten. We zitten graag direct aan tafel bij betrokken partijen. Heel vaak zie je de volgorde van eerst de architect en als de tekeningen klaar zijn pas de aannemer. Maar dan kan het zijn dat de tekening aangepast moet worden. Want bouwtechnisch kan het niet. Dus de tekening moet terug. Of het kan wel, maar dan dan komt het boven je budget. Dus je tekening moet weer terug. En is het dan nog wel jouw droomhuis? Door meteen al met alle betrokken partijen te overleggen voorkom je teleurstellingen.

Wij vormen graag een team met jou en de architect. Samen aan tafel, vanaf het eerste moment. Dat werk efficiënt en doelgericht.

Voorbeelden - Nieuwbouw woningen

Onderstaande voorbeelden van huizen die wij in en om Gemert hebben gebouwd.

Bekijk meer gerealiseerde woningen

Klanten geven ons een dikke 9

Klanten geven ons een mooi cijfer. Waarom? Omdat wij elk huis bouwen alsof het ons eigen huis is. Onderstaand een greep uit de reviews:

“Ik heb Timbor bouwbedrijf ervaren als een zeer prettige aannemer die zijn afspraken nakomt. Ze denken mee hoe sommige bouwkundige problemen opgelost kunnen worden. Ook zeer prettige personeel die heel vakkundig is en vaak overlegd met mij als opdrachtgever.”
Gerard uit Gemert

“Wij lieten in 2018 onze woning bouwen door Timbor in Veghels Buiten. Timbor had zich in het traject daar aan voorafgaand al zeer meewerkend getoond door bij de architect over diens schouder mee te kijken. Op die manier bewaakten we samen dat de architect een betaalbaar ontwerp maakte. Best bijzonder, want in die periode heeft Timbor nog geen enkele zekerheid rond de uitvoering. In de offerte was Timbor erg transparant. Het bouwen verliep goed op schema. Uiteindelijk is de bouw zelfs iets voor op schema afgerond. Wij wonen er nu met veel plezier en genieten dagelijks heel bewust van dit mooie huis! Voor ons dus een dikke 10.”
Henk en Femke uit Veghel

“Op aanraden van familie en architect met Timbor gewerkt als hoofdaannemer. Vanaf de start goede transparante partij. Zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat.”
Freek uit Uden

Lees alle reviews op Bouwnu.nl

Kennismakingsgesprek of advies?

Ga je binnenkort een woning bouwen in Gemert, bijvoorbeeld op de Doonheide, en zoek je een aannemer die met je meedenkt? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden om een woning in gemeente Gemert-Bakel te bouwen? Wij horen graag je wensen en hoe jouw droomhuis eruit ziet. Een kennismakingsgesprek is gratis en kost je alleen wat tijd. Neem contact op of vul onderstaand contactformulier in en we horen graag wat jouw dromen zijn!

[contact-form-7 id=”4625″ title=”Contactformulier 1″]

Tom en Sander van Timbor

Wij geloven in een andere manier van bouwen.
Meer weten over onze unieke werkwijze?

Onze werkwijze