Bouwkavels Nuland (Den Bosch)

Pelgrimsche Hoeve Nuland

Woongebied de Pelgrimsche Hoeve

Een nieuwe buurt in Nuland, bij ‘s-Hertogenbosch; de Pelgrimsche Hoeve. Ten noorden van het bedrijventerrein ‘De Terp’ in de zuidoosthoek van Nuland. In de Pelgrimsche Hoeve worden vooral woningen gebouwd met een tuin. Er is veel ruimte voor groen, zodat het dorpse karakter van Nuland behouden blijft.

In totaal worden hier zo’n 270 woningen gebouwd. Er is ruimte voor (sociale) huurwoningen, projectbouw en voor zelfbouwers. In fase 1 tot en met 3 zijn er zo’n 120 woningen gebouwd.

Bouwkavels fase 4 en 5: gedeelte zelfbouw

De voorbereiding voor fase 4 en 5 is gestart. In deze fases gaat het om het deel ten zuiden van de Pelgrimstraat en de Akkerlei. En ten noorden van de Industriestraat. Hier is ruimte voor ongeveer 150 woningen. Een deel daarvan is beschikbaar voor zelfbouwers. Meer informatie over plan de Pelgrimsche Hoeve vind je op de website van gemeente ‘s-Hertogenbosch.

De planning en status

De volgende stap in de ontwikkeling van fase 4 en 5 van de Pelgrimsche Hoeve wordt momenteel voorbereid. Dit houdt in dat de gemeente voorbereidingen treft om de grond bouwrijp te maken. Daarop volgt de verkoop van de kavels. Een uitgewerkte planning van de vervolgstappen volgt begin 2023. De actuele status vind je op de website van de gemeente Den Bosch en de planbestanden vind je hier.

De m2 -prijzen zijn inmiddels wel al bekend. Deze zijn € 400,–/m2 voor vrijstaande- en voor halfvrijstaande woningen. De vierkante meter prijs voor rijenwoningen zijn € 350,–/m2. Deze prijzen zijn exclusief btw. Houdt voor actuele informatie de website van de gemeente in de gaten.

Bouwplan Pelgrimsche_Hoeve
Pelgrimsche Hoeve Den Bosch Nuland6

Van bouwkavel naar droomhuis in de Pelgrimsche Hoeve in Nuland. Compleet ontzorgd? Dat kan!

Natuurlijk met Timbor, dé specialist in luxe woningen.

Wij zijn een Brabants bouwbedrijf en gespecialiseerd in exclusieve woningbouw. Met jarenlange ervaring in het bouwen van luxe woningen en villa’s. Wij staan erom bekend dat wij jouw huis bouwen, alsof het ons eigen huis is. We zijn betrokken en ontzorgen je bij de bouw en denken met je mee. Wij bouwen maatwerk woningen o.a. in Nuland met oog voor detail. En werken volgens onze eigen unieke werkwijze waardoor klanten ons waarderen met een 9,5.

Je droomhuis, compleet ontzorgd!

Vanaf het moment dat je besloten hebt om te gaan bouwen in Nuland gaan we werken aan die ene perfecte tekening van jouw droomwoning. Wie? Jij, de architect en wij!

Samen maken we een ontwerp van jouw nieuwe huis in de Pelgrimsche Hoeve. Een ontwerp dat voldoet aan al jouw wensen. Maar dat ook bouwtechnisch én budgettair klopt. Want het gebeurt regelmatig dat hier iets misgaat. Daarom werken wij anders. Wij combineren de kennis van de architect met onze kennis. Direct vanaf de 1e stap. Daar geloven wij in, zo bouwen wij. Zodat jouw droomwoning in Nuland wordt gerealiseerd zonder onvoorziene kosten.

Voorbeeldwoningen voor Pelgrimsche Hoeve in Nuland

Zie onderstaande voorbeelden van woningen die wij eerder bouwden. Prachtige huizen en speciaal op maat gemaakt. Mooie villa’s met authentieke en duurzame materialen.

Complete ontzorging met Timbor Bouwbedrijf

Wij gaan graag vanaf de 1e stap met je in gesprek. Tegelijk met de architect, die je uiteraard kunt uitkiezen. Tijdens het ontwerpproces is onze kennis en inbreng al van waarde. Wij denken graag mee in mogelijkheden en houden tegelijkertijd jouw bouwbudget in de gaten. Doordat wij al veel vrijstaande woningen en luxe villa’s hebben gebouwd weten wij precies waar je tegenaan kan lopen en kunnen we snel schakelen. Wij vormen samen met jou en de architect een bouwteam. Jij geeft aan hoe jouw droomhuis eruit ziet en samen maken de ideale bouwtekening. En ook niet onbelangrijk: we ontzorgen je maximaal.

Wat zeggen anderen?

Zie hieronder wat anderen over ons zeggen. En bekijk alle reviews op bouwnu.nl.

“Vanaf de eerste kennismaking met Timbor hadden we er een goed gevoel over. Voor, tijdens en ook na de bouw kwam Timbor altijd zijn afspraken na. We zijn daarnaast heel tevreden over de vakmannen die voor Timbor werken. Zij zijn vakbekwaam en dachten met ons mee tijdens het proces. Een aannemer die wij iedereen willen aanbevelen. Wij hebben, o.a. dankzij Timbor, ons droomhuis gekregen.”
Robin en Edith van de Wijdeven (Sint-Oedenrode)

“No-nonsens bouwbedrijf waar vakmanschap hoog in het vaandel staat. We hebben Timbor betrokken vanaf het eerste gesprek met onze architect. Die samenwerking was prettig en daarom was er geen twijfel over wie de woning mocht realiseren. Timbor heeft dit van begin tot eind op zich genomen.”
Onne (Veghel)

“Onze architect tekende een bijzonder huis voor ons. De meeste aannemers in de regio durfde de bouw van ons huis niet aan. Zij bouwen liever een traditioneel huis. Timbor was de enige die het aandurfde voor een normale prijs. Zij vinden uitdagende en bijzondere woningen juist leuk om te bouwen en dat stralen ze de hele periode uit.”
Therèse, Uden

Een keer kennismaken?

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn in Nuland?  Wij horen je wensen graag. Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kost je niks, behalve wat tijd. Neem contact op of vul onderstaand contactformulier in en we horen graag wat jouw dromen zijn voor jouw in de Pelgrimsche Hoeve.

  Soort bouw
  NieuwbouwVerbouw

  Fase
  OriëntatieTekeningen gereed

  Bouwkavel Pelgrimsche Hoeve Nuland

  Wil je zien wat wij nog meer bouwen? In Helmond, Gemert, Veghel, Schijndel, Uden, Rosmalen en omstreken? Neem een kijkje bij onze projecten!

  Onze projecten