Van bouwkavel naar droomhuis op Veghels Buiten

En dat binnen je budget? Dat kan!

Wat is typisch Veghels Buiten?

Veghels Buiten staat voor wonen in het bourgondische, Brabantse buitenleven. De huizen worden er gebouwd in clusters. Dat zijn een soort minidorpjes in het groen. Net zoals vroeger de Brabantse gehuchten waren. Er zijn meerdere buurtschappen, groter en kleiner. Maar allemaal liggen ze vrij in het landschap. Je woont hier landelijk, in een prachtige groene omgeving. Met zowel het centrum van Uden als dat van Veghel dichtbij.

Hoe kom je aan een bouwkavel op Veghels Buiten?

Via de website van Veghels Buiten biedt de gemeente Meierijstad bouwkavels aan. Je kunt op een plattegrond van Veghels Buiten zien waar de kavels liggen en welke er nog te koop zijn. In deelplan Het Gehucht in Veghels Buiten zijn nog diverse bouwkavels te koop, om zelf je ideale huis te bouwen.

Het Gehucht ligt ten zuiden van de Erpseweg, ten oosten van de Langsteeg. De kavels variëren in grootte van 415 tot 716 m2. Koopprijzen vanaf 183.100 euro tot 295.100 euro (vrij op naam). Houdt de website van Veghels Buiten goed in de gaten!

Complete ontzorging met Timbor Bouwbedrijf

Wij gaan dus graag vanaf de eerste stap met je in gesprek. Gewoon tegelijk met de architect, die je zelf uit kunt kiezen. Ook tijdens het ontwerpproces is onze kennis en inbreng al van waarde. Van soms onderschatte waarde. Want ons tijdig inschakelen betaalt zich uit. Zorg dat je vanaf het begin dus ook met ons aan tafel zit. Samen met jou en met de architect vormen we een bouwteam. We ontzorgen je, maximaal. Met maatwerk want bij ons geen cataloguswoning! En met daadwerkelijke betrokkenheid, net alsof het ons eigen huis is!

Voorbeeldwoningen voor Veghels Buiten

Zie hier woningen die wij eerder bouwden. Schitterende huizen, speciaal op maat gemaakt. Met vakwerk en betrokkenheid. Deze woningen zijn gebouwd op Veghels Buiten. Of elders, maar dan laten we ze je zien omdat ze prima in het beeldkwaliteitsplan van Veghels Buiten zouden passen.

Natuurlijk met Timbor, hét Veghels bouwbedrijf.

Een Veghels bouwbedrijf en specialist in exclusieve woningbouw. Met ervaring op en kennis over Veghels Buiten. Dichtbij en betrokken, in dit geval echt. Want ons bedrijf zit in Veghel, al jarenlang. Wij bouwden al vele woningen op Veghels Buiten. En als een van de eerste in Nederland begonnen wij met de bouw van schuurwoningen. Precies die stijl woningen die zo mooi passend is op Veghels Buiten.

Wat zeggen anderen over Timbor?

Twijfel je nou? Want wij kunnen het hier dan wel mooi vertellen…. Dat snappen we! Zie hieronder wat anderen over ons zeggen. En check de volledige reviews op bouwnu.nl.

Henk en Femke, Veghel

“Wij lieten in 2018 onze woning bouwen door Timbor in Veghels Buiten.
Een aanrader: alle afspraken nagekomen, snelle respons en topkwaliteit!”

Christian, Veghel

“Kwalitatief geweldig met oog voor de klant. Zeer aanbevelenswaardig!”

Freek, Uden

“Vakmensen zonder poespas, vanaf de start goede transparante partij.”

Wil je zien wat wij nog meer bouwen?

Neem een kijkje bij onze projecten!

Onze projecten
Son en Breugel

Advies over jouw mogelijkheden!

Wil je nou weten wat jouw mogelijkheden zijn op Veghels Buiten? Wij horen je wensen graag! Een kennismakingsgesprek met ons kost je niks, behalve wat tijd. En is verder vrijblijvend. Dus wat let je? Neem contact op of vul onderstaand contactformulier in en we horen graag wat jouw dromen zijn!