Van bouwkavel naar droomhuis in de buurt van Tilburg

Binnen je budget? Dat kan!

Bouwkavels Nieuwe Warande

Nieuwbouwplan ‘Buitengoed Nieuwe Warande‘ ontstaat aan de rand van het buitengebied tussen Tilburg-Noord, Udenhout en Berkel-Enschot. Mooi landelijk wonen op een plek met wiens, akkers, kleine bosgebieden en veel zandpaden. En tegelijk, door de goede infrastructuur, liggen Tilburg en andere steden altijd binnen bereik.

Een mooie plek voor iedereen die in Eindhoven, Breda, Den Bosch of daar in de buurt werkt. Slimme rondwegen en met drie treinstations en genoeg buslijnen voldoende openbaar vervoer.

Bouwkavels Nieuwe Warande

In de buurt van Nieuwe Warande

De bewoners van ‘Buitengoed Nieuwe Warande’ kunnen makkelijk gebruik maken van alle voorzieningen in Udenhout en Berkel-Enschot. de dorpsuitbreidingen van die 2 liggen dichtbij. Zo ook Koningsoord. Deze voormalige abdij wordt het markante middelpunt van het nieuwe dorpshart van Berkel-Enschot.

Bouwkavels Nieuwe Warande

Uitgangspunten bouwplan

Ruimte voor Ruimte gaat deze uiterst exclusieve wijk Buitengoed Nieuwe Warande realiseren. Een landelijk gelegen villawijk. Deelplan 4a is nu in de verkoop. Met 5 villakavels die variëren van ongeveer 970 m2 tot 1.630 m2. Grote kavels dus, met veel ruimte. En veel vrijheid om je eigen droomwoning te realiseren. Lees er alles over op de website van Ruimte voor Ruimte.

Je droomhuis binnen je budget!

Wil jij bouwen in Nieuwe Warande? Jouw droomwoning realiseren en dat binnen je budget? Dat kan! Ga dan vanaf de eerste stap met zowel architect als met ons aan tafel. Tegelijk. Vanaf het moment dat je besloten hebt om te gaan bouwen. Want dan werk je samen aan die ene tekening, die van jouw droomhuis in de buurt van Tilburg. Je krijgt dan een ontwerp wat voldoet aan het plaatje in je hoofd. En wat daarnaast ook bouwtechnisch én budgettair meteen staat als een huis. En zo kom je níet voor onvoorziene kosten te staan! (Lees er meer over bij Onze werkwijze.)

Voorbeelden - Nieuwbouw woningen

Onderstaand enkele voorbeelden van huizen die wij hebben gebouwd.

Bekijk meer voorbeelden

Klanten geven ons een dikke 9!

Klanten geven ons een heel mooi cijfer. Waarom? Omdat wij elk huis bouwen alsof het ons eigen huis is. Onderstaand een greep uit de reviews:

Huub Berkers uit Sevenum

“Een tien met een griffel. Sander heeft vanaf het eerste moment meegedacht met het ontwerp van onze, niet conventionele, schuurwoning. Het gehele traject is ondanks corona en de afstand goed verlopen, weinig vertraging en ondanks de drukte altijd duidelijke communicatie. Ook de samenwerking met de voorman van Timbor (Maik) hebben wij als heel prettig ervaren, zeker omdat er een aantal zaken in eigen beheer zijn uitgevoerd. Kwaliteit staat voorop bij Timbor, iets dat ook duidelijk werd tijdens de oplevering waarvoor wij Vereniging Eigen Huis hadden ingeschakeld. ‘Perfecte oplevering, zo zien wij het graag’. Wij zouden Timbor zeker aanbevelen.”

Freek uit Uden

“Op aanraden van familie en architect met Timbor gewerkt als hoofdaannemer. Vanaf de start goede transparante partij. Zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat.”

Wij geloven in een andere manier van bouwen.

Meer weten over onze unieke werkwijze?

Onze werkwijze
Tim van Oort Sander van den Hurk

Kennismakingsgesprek of advies?

Ga jij binnenkort een woning bouwen in de buurt van Tilburg? Zoek je een aannemer die met je meedenkt? Een bouwbedrijf uit de buurt? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden om een woning te bouwen? Wij horen graag je wensen en hoe jouw droomhuis eruit ziet. Een kennismakingsgesprek is gratis en kost je alleen wat tijd. Neem contact op of vul onderstaand contactformulier in en we horen graag wat jouw dromen zijn!