Gaan bouwen op Park Maashorst?

Nieuwbouw Park Maashorst Uden

Van bouwkavel naar droomhuis op Park Maashorst in Uden. En dat binnen je budget? Dat kan!

Natuurlijk met Timbor, hét Veghels bouwbedrijf.

Een Veghels bouwbedrijf en specialist in exclusieve woningbouw. Met ervaring op en kennis over Park Maashorst. Dichtbij en betrokken, in dit geval echt. Want ons bedrijf zit in Veghel, al jarenlang. En dat ligt op een goede steenworp afstand van Uden. Wij bouwden al vele woningen op Park Maashorst. Mooie landelijke woningen, precies die daar zo mooi passen.

Je droomhuis binnen je budget!

Eén tafel. Jij, de architect en wij! Vanaf het moment dat je besloten hebt om te gaan bouwen. Samen gaan we werken aan die ene tekening, die van jouw droomhuis op Park Maashorst. Een ontwerp wat voldoet aan het plaatje in je hoofd. En daarnaast ook bouwtechnisch én budgettair staat als een huis. Raar maar waar, dat gebeurt vaak wel anders! (Lees daarover meer bij Onze werkwijze.)

De kennis van de architect en die van ons, meteen vanaf de eerste stap tegelijk benut. Daar geloven wij in, zo bouwen wij! En zo kom jíj niet voor onvoorziene kosten te staan!

Voorbeeldwoningen voor Park Maashorst

Zie hier woningen die wij eerder bouwden. Schitterende huizen, speciaal op maat gemaakt. Met vakwerk en betrokkenheid. Deze woningen zijn gebouwd op Park Maashorst in Uden. Of elders, maar dan laten we ze je zien omdat ze prima in het beeldkwaliteitsplan van Park Maashorst zouden passen.

Wat is typisch Park Maashorst?

Park Maashorst, een plek waar je heerlijk vrij kunt wonen! . Daar kun je in alle rust midden in de natuur wonen. En toch ook dichtbij al het goede wat Uden te bieden heeft. In dit bouwplan Park Maashorst worden 4 deelgebieden ontwikkeld. Deze deelgebieden worden kamers genoemd en ze krijgen een landelijke, bosrijke uitstraling. In Kamer 1 zijn reeds 16 kavels uitgegeven, verkocht en de te bouwen woningen zijn veelal klaar. En nu is het de beurt aan Kamer 2 en 3. Daar worden alleen vrijstaande woningen gebouwd. Met volop groen aan de voorzijde van de kavels. Om een natuurlijke woonomgeving te creëren. Wil je meer info over het plan? Open hier de brochure.

Complete ontzorging met Timbor Bouwbedrijf

Wij gaan dus graag vanaf de eerste stap met je in gesprek. Gewoon tegelijk met de architect, die je zelf uit kunt kiezen. Ook tijdens het ontwerpproces is onze kennis en inbreng al van waarde. Van soms onderschatte waarde. Want ons tijdig inschakelen betaalt zich uit. Zorg dat je vanaf het begin dus ook met ons aan tafel zit. Samen met jou en met de architect vormen we een bouwteam. We ontzorgen je, maximaal. Met maatwerk want bij ons geen cataloguswoning! En met daadwerkelijke betrokkenheid, net alsof het ons eigen huis is!

Wat zeggen anderen over Timbor?

Twijfel je nou? Want wij kunnen het hier dan wel mooi vertellen…. Dat snappen we! Zie hieronder wat anderen over ons zeggen. En check de volledige reviews op bouwnu.nl.

“Als het onverhoopt zo zou zij dat ik weer ga bouwen dan wordt Timbor zeer zeker eerste keus!”
– Jan, Uden

“Kwalitatief geweldig met oog voor de klant. Zeer aanbevelenswaardig!”
– Christian, Veghel

“Vakmensen zonder poespas, vanaf de start goede transparante partij.”
– Freek, Uden

Advies over jouw mogelijkheden!

Wil je nou weten wat jouw mogelijkheden zijn op Park Maashorst?  Wij horen je wensen graag! Een kennismakingsgesprek met ons kost je niks, behalve wat tijd. En is verder vrijblijvend. Dus wat let je? Neem contact op of vul onderstaand contactformulier in en we horen graag wat jouw dromen zijn!

Bouwkavel park maashorst Uden
Bouwkavel park maashorst Uden

Wil je zien wat wij nog meer bouwen?
Neem een kijkje bij onze projecten!

Onze projecten

Meer weten over bouwen in Schijndel, Rosmalen, op Veghels Buiten of juist over een bepaalde bouwstijl zoals schuurwoningen? Neem gerust vrijblijvend contact op!