Park Maashorst in Uden

Nieuwbouw Park Maashorst Uden

Bouwkavels op Park Maashorst in Uden

Park Maashorst is een prachtige plek om te wonen in Uden. Omgeven door groen en vlakbij natuurgebied de Maashorst. Inmiddels zijn er geen zelfbouw kavels meer beschikbaar in Park Maashorst.

Timbor is een bouwbedrijf uit Veghel dat gespecialiseerd is in exclusieve woningbouw. Wij bouwden mooie woningen op Park Maashorst. Mooie landelijke woningen, precies die daar zo mooi passen.

Wat is typisch Park Maashorst?

Park Maashorst, een plek waar je heerlijk vrij kunt wonen. Daar kun je in alle rust midden in de natuur wonen. En toch ook dichtbij al het goede wat Uden te bieden heeft. In dit bouwplan Park Maashorst werden 4 deelgebieden ontwikkeld. Deze deelgebieden worden kamers genoemd en hebben een landelijke en bosrijke uitstraling.

Kamer 1 t/m 3 zijn inmiddels uitgegeven. Hier zijn vrijstaande woningen gebouwd met volop groen aan de voorzijde van de kavels. Om een natuurlijke woonomgeving te creëren. Kamer 4 ligt direct ten oosten van het Bernhoven ziekenhuis en is niet bestemd voor zelfbouw maar voor projectmatige woningbouw en nieuwe woonvormen.

Split level woning - Park Maashorst

Onderstaande split level woning hebben wij gebouwd op Park Maashorst. Een prachtig vrijstaande woning met wit gestucte muren, grote raampartijen en trappen. Bekijk alle foto’s.

split level woning park maashorst uden

Voorbeeldwoningen voor Park Maashorst

Zie hier woningen die wij eerder bouwden. Schitterende huizen, speciaal op maat gemaakt. Met vakwerk en betrokkenheid. Deze woningen zijn gebouwd op Park Maashorst in Uden. Of elders, maar dan laten we ze je zien omdat ze prima in het beeldkwaliteitsplan van Park Maashorst zouden passen.

Complete ontzorging met Timbor Bouwbedrijf

Wil je gaan bouwen in Uden? Wij gaan graag vanaf de eerste stap met je in gesprek. Gewoon tegelijk met de architect, die je zelf uit kunt kiezen. Ook tijdens het ontwerpproces is onze kennis en inbreng al van waarde. Van soms onderschatte waarde. Want ons tijdig inschakelen betaalt zich uit. Je tekening klopt dan met het plaatje in je hoofd. En meteen ook bouwtechnisch en budgettair. Zorg dus dat je vanaf het begin ook met ons aan tafel zit. Samen met jou en met de architect vormen we een bouwteam. We ontzorgen je, maximaal. Met maatwerk want bij ons geen cataloguswoning. En met daadwerkelijke betrokkenheid, net alsof het ons eigen huis is!

Wat zeggen anderen over ons?

Twijfel je nou? Want wij kunnen het hier dan wel mooi vertellen…. Dat snappen we! Zie hieronder wat anderen over ons zeggen. En check de volledige reviews op bouwnu.nl.

“Onze architect tekende een bijzonder huis voor ons. De meeste aannemers in de regio durfde de bouw van ons huis niet aan. Zij bouwen liever een traditioneel huis. Timbor was de enige die het aandurfde voor een normale prijs. Zij vinden uitdagende en bijzondere woningen juist leuk om te bouwen en dat stralen ze de hele periode uit.”
Therese uit Uden

“Afspraken werden altijd nagekomen, de afstemming tussen alle andere partijen die nodig zijn voor de bouw van een huis was prima en het personeel was vakkundig en vriendelijk. Als je zonder stress wil bouwen en ontzorgd wil worden dan beveel ik Timbor absoluut aan. En dan tot slot: het resultaat: perfect.”
Milan uit Erp

“Op aanraden van familie en architect met Timbor gewerkt als hoofdaannemer. Vanaf de start goede transparante partij. Zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat.”
Freek uit Uden

Kennismakingsgesprek?

Wil je nou weten wat jouw mogelijkheden zijn in Uden?  Wij horen je wensen graag! Een kennismakingsgesprek met ons kost je niks, behalve wat tijd. En is verder vrijblijvend. Dus wat let je? Neem contact op of vul onderstaand contactformulier in en we horen graag wat jouw dromen zijn!

[contact-form-7 id=”4625″ title=”Contactformulier 1″]

Bouwkavel park maashorst Uden
Bouwkavel park maashorst Uden

Wil je zien wat wij nog meer bouwen?
Neem een kijkje bij onze projecten!

Meer weten over bouwen in Schijndel, Rosmalen, op Veghels Buiten of juist over een bepaalde bouwstijl zoals schuurwoningen? Neem gerust vrijblijvend contact op!

Onze projecten