Droomhuis bouwen in Best?

Wil jij een droomhuis bouwen in Best? Dan ga je niet over 1 nacht ijs. Je gaat voorbereid te werk. Je zoekt afbeeldingen van woningen die je mooi vindt, zoekt een architect die past bij jouw bouwstijl en kiest een kundig bouwbedrijf uit de omgeving van Best. Zodat jouw droomhuis er niet alleen op papier prachtig uitziet, maar ook als het eenmaal gebouwd is.

Op 20 minuten rijden van Best vind je Bouwbedrijf Timbor in Veghel. Wij bouwen veel woningen en villa’s in Best en omgeving. Wij hebben ervaring met lokale bouwstijlen en specifieke regels, bouwbesluiten en richtlijnen van de gemeente Best.

Timbor staat bekend in de markt vanwege het meedenken met klanten. De aannemer komt meestal pas aan tafel wanneer de bouwtekeningen gereed zijn. Maar dat is vaak te laat. Want soms zijn wensen bouwtechnisch niet mogelijk. Dus moet je terug naar de tekentafel. Maar dan kom je wellicht boven je budget uit. Of door de aanpassingen is het misschien jouw droomhuis niet meer? Om dit te voorkomen zitten wij graag vanaf dag 1 aan tafel, met jou en de architect. Lees meer over onze unieke werkwijze.

Bouwkavels in Best, Heuveleindseweg

Aan de noordwestzijde van Best is een mooi en exclusief bouwplan ontwikkeld. Het plan heeft 9 vrije sector bouwkavels, verdeeld over 2 aparte locaties. Vier grote bouwkavels (ongeveer 1.200m2 tot ongeveer 1.500m2) liggen aan het zuidelijke uiteinde van de Heuveleindseweg. De andere 5 bouwkavels (ongeveer 600 m2 tot ongeveer 800 m2) liggen Noordelijker, aan de andere kant van de Heuveleindseweg.

De verwachting is dat het bestemmingsplan in het najaar van 2023 voorgelegd wordt aan de gemeenteraad. Op Ruimtelijkeplannen.nl is het bestemmingsplan in te zien. Als de procedure voorspoedig verloopt kan de verkoop van de vrije sector bouwkavels in de eerste helft van 2024 starten. Houd de website van Ruimte voor Ruimte in de gaten voor alle actuele informatie.

split-level-huis-bouwgrond-best

Inspiratie voor het bouwen van jouw droomhuis in Best

Onderstaande voorbeelden ter inspiratie van woningen die wij hebben gebouwd. Van landelijke villa, schuurwoning, moderne splitlevel tot jaren ’30 woning.
Bekijk meer gerealiseerde woningen.

Klanten geven ons een dikke 9

Waarom kiest men voor Timbor? Omdat wij elk huis bouwen alsof het ons eigen huis is. Onderstaand een greep uit de reviews:

“Vanaf het begin prettig, open en in goed overleg samengewerkt met Timbor. Het resultaat mag er dan ook zijn! Zeer tevreden en ik zou een volgende keer zeker weer met ze gaan bouwen.”Antonie uit Eindhoven

“Wij lieten in 2018 onze woning bouwen door Timbor in Veghels Buiten. Timbor had zich in het traject daar aan voorafgaand al zeer meewerkend getoond door bij de architect over diens schouder mee te kijken. Op die manier bewaakten we samen dat de architect een betaalbaar ontwerp maakte. Best bijzonder, want in die periode heeft Timbor nog geen enkele zekerheid rond de uitvoering. In de offerte was Timbor erg transparant. Het bouwen verliep goed op schema. Uiteindelijk is de bouw zelfs iets voor op schema afgerond. Wij wonen er nu met veel plezier en genieten dagelijks heel bewust van dit mooie huis! Voor ons dus een dikke 10.”Henk en Femke uit Veghel

Lees alle reviews op Bouwnu.nl

Wij geloven in een andere manier van bouwen.

Meer weten over onze unieke werkwijze? Wij bouwen ook in Oirschot, Eindhoven, Son en Breugel en Landgoed Steenenburg. Of bekijk onze bouwstijlen: jaren ’30 woning bouwen, schuurwoning bouwen, villa bouwen of kubistische woning.

Onze werkwijze

Kennismakingsgesprek of advies?

Ga je binnenkort een woning bouwen in Best en zoek je een aannemer die met je meedenkt? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden om een woning in gemeente Best te bouwen? Wij horen graag je wensen en hoe jouw droomhuis eruit ziet. Een kennismakingsgesprek is gratis en kost je alleen wat tijd. Neem contact op of vul onderstaand contactformulier in en we horen graag wat jouw dromen zijn!