Een woning laten bouwen in Nieuwkuijk

Kavels op Landgoed Steenenburg

Van bouwkavel naar droomhuis op landgoed Steenenburg tussen Drunen en Nieuwkuijk. Compleet ontzorgd? Dat kan!

Bouwkavel kopen op Landgoed Steenenburg?

Op dit historisch landgoed omgeven door bossen en dichtbij kasteel Kasteel d’Oultremont (voorheen het kasteel van Land van Ooit) zijn nog enkele bouwkavels beschikbaar. In een groene en bosrijke omgeving bouw je je eigen droomhuis. Aan beide zijdes van de Kasteellaan zijn bouwkavels te koop.

Nog 10 kavels beschikbaar op Landgoed Steenenburg

Het kavelaanbod varieerde in bouwkavels in oppervlaktes van 935 m² tot ongeveer 1.117 m². Bijna alle kavels uit fase 1, fase en fase 3 zijn verkocht of nog onder optie. Maar op 10 bouwkavels zijn de opties vervallen en deze zijn nu via de reguliere verkoop te koop.

Op deze Funda pagina vind je de 10 beschikbare kavels (onderaan de pagina). Hierbij geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt! Op de pagina van gemeente Heusden vind je aanvullende info over het project.

Wat is typisch Landgoed Steenenburg?

Tussen Drunen en Nieuwkuijk ligt, in de gemeente Heusden, Landgoed Steenenburg. Landgoed Steenenburg was voorheen bekend als het Land van Ooit. Op deze bijzondere locatie is ruimte om exclusief te wonen. Op zeer ruime bouwkavels, midden in de natuur, kun je hier je eigen droomkasteel bouwen.

Het landgoed en het kasteel hebben door de eeuwen heen verschillende namen gehad. Van kasteel Steenenburgh, Huis te Drunen tot Poort van Heusden. En nu draagt het de naam Landgoed Steenburg. Een statige en serene plek om te wonen, centraal in Brabant. Op 15 min rijden van Den Bosch. En op steenworp afstand van de Loonse en Drunense Duinen.

Bouwen Heusden Nieuwkuijk

Voorbeeldwoningen voor Landgoed Steenenburg

Onderstaand voorbeelden van exclusieve woningen die Bouwbedrijf Timbor eerder heeft gebouwd. Schitterende villa’s op maat gemaakt. Deze woningen passen perfect op Landgoed Steenenburg.

Je droomhuis laten bouwen in gemeente Heusden

Vanaf het moment dat je besloten hebt om te gaan bouwen in gemeente Heusden. Gaan we aan eén tafel zitten: jij, de architect en wij. Samen zetten we op papier wat voor jou belangrijk is en we maken samen de tekening van jouw droomhuis. Een huis dat 100% klopt: bouwtechnisch én budgettair.

Wij ontzorgen je tijdens de bouw maximaal. Want een nieuwe woning bouwen op Landgoed Steenenburg moet een geweldige ervaring zijn. Wij hanteren een andere werkwijze dan andere bouwbedrijven. Nieuwsgierig? Lees er meer over bij Onze werkwijze.

De kennis van de architect en die van ons, meteen vanaf de eerste stap tegelijk benut. Daar geloven wij in, zo bouwen wij! En zo krijg jij, zonder onvoorziene kosten, de droomwoning die je wilt!

Wie is bouwbedrijf Timbor?

Timbor is een Brabants bouwbedrijf en specialist in exclusieve woningbouw. Met veel ervaring in de bouw van luxe villa’s. Niet alleen in gemeente Heusden, maar in heel Brabant. Dichtbij, betrokken en complete ontzorging. Dat is waar wij voor staan. Wij bouwen maatwerk woningen met oog voor detail. De complete uitvoering, van A tot en met Z, doen we. In samenspraak met jou, om jullie droomwoning te realiseren. Met een betrokkenheid alsof het ons eigen huis is.

Wat zeggen anderen over Timbor?

Twijfel je nou? Want wij kunnen het hier dan wel mooi vertellen…. Dat snappen we! Zie hieronder wat anderen over ons zeggen. En check de volledige reviews op bouwnu.nl.

“Timbor sloot aan vanaf de gesprekken met de architect en verzorgde vervolgens de gehele casco bouw van ons nieuwe huis. Tijdens dit proces kwamen we erachter dat we ook met de afbouw toch nog wat hulp nodig hadden en ook hier werd weer in meegedacht.”
Iris uit Veghel

“Ondanks dat Timbor bij ons niet om de hoek ligt, zijn wij via onze architect terechtgekomen bij Timbor. Sander heeft vanaf het eerste moment meegedacht met het ontwerp van onze, niet conventionele, schuurwoning. Kwaliteit staat voorop bij Timbor, iets dat ook duidelijk werd tijdens de oplevering waarvoor wij Vereniging Eigen Huis hadden ingeschakeld: “Perfecte oplevering, zo zien wij het graag”. Wij zouden Timbor zeker aanbevelen.”
Hub uit Sevenum

“Onze architect tekende een bijzonder huis voor ons. De meeste aannemers in de regio durfde de bouw van ons huis niet aan. Zij bouwen liever een traditioneel huis. Timbor was de enige die het aandurfde voor een normale prijs.”
Therese uit Uden

Ook bouwen op Landgoed Steenenburg?

Wil je nou weten wat jouw mogelijkheden zijn op Landgoed Steenenburg in gemeente Huesden Wij horen je wensen graag. Een kennismakingsgesprek met ons kost je niks, behalve wat tijd. En is verder vrijblijvend. Dus wat let je? Neem contact op of vul onderstaand contactformulier in en we horen graag wat jouw dromen zijn!

  Soort bouw
  NieuwbouwVerbouw

  Fase
  OriëntatieTekeningen gereed

  bouwkavels Landgoed Steenenburg Nieuwkuijk
  dronefoto Landgoed Steenenburg Nieuwkuijk
  Bouwen op Landgoed Steenenburg Nieuwkuijk

  Wil je zien wat wij nog meer bouwen? In Vught, Rosmalen, Uden of Den Bosch en omgeving? Neem een kijkje bij onze projecten!

  Onze projecten