Bouwgrond in Mill

Van bouwkavel naar droomhuis in Mill. En dat binnen je budget? Dat kan!

Mill behoort sinds januari 2022 tot de gemeente Land van Cuijk. Het dorp Mill ligt ligt tussen Uden en Cuijk. Het dorp is omgeven door natuur en heeft een belangrijke rol gespeeld in de Tweede Wereldoorlog. Daarnaast zijn er 2 prachtige kastelen te vinden in en om Mill, namelijk kasteel Tongelaar en Aldendriel.

Het is een mooi en gezellig dorp om te wonen. Dit zorgt ervoor dat wanneer er bouwgrond beschikbaar komt, de kavels meestal snel weer weg zijn. Zorg er dus voor dat je er als eerste bij bent. Momenteel zijn er geen bouwkavels voor zelfbouw beschikbaar in Mill. Maar we houden dit in de gaten. We updaten deze pagina zodra er kavels beschikbaar zijn.

Overzicht van bouwkavels

Waar vind je de meest actuele informatie over bouwgrond in Mill? Onderstaand hebben we enkele links voor je verzameld:

Bouwen-in-Mill-scaled

Hoe bouw je je droomhuis in Mill binnen budget?

Hoe bouw je een woning in Mill binnen jouw budget? Daarvoor wijken wij af van de reguliere aanpak. Want vanaf het moment dat je besloten hebt om te gaan bouwen gaan we met 3 partijen aan tafel. Jij, de architect en wij. Samen werken we aan die ene tekening, die van jouw droomhuis in Mill. Een ontwerp wat bouwtechnisch en budgettair klop. En wat ook voldoet aan het plaatje in je hoofd. Lees meer over onze unieke werkwijze.

De kennis van de architect (die je uiteraard zelf kiest) en die van ons, meteen vanaf de eerste stap tegelijk benut. Daar geloven wij in, zo bouwen wij! En zo kom jíj niet voor onvoorziene kosten te staan!

Mill-woning-bouwen

Klanten geven ons een dikke 9

Het klinkt als een mooi verhaal. Maar we werken echt volgens bovenstaande methode, die werkt. Onze klanten zijn tevreden en dus wij ook. Zie hieronder wat anderen over ons zeggen. Lees alle reviews op bouwnu.nl.

“No-nonsens bouwbedrijf waar vakmanschap hoog in het vaandel staat. We hebben Timbor betrokken vanaf het eerste gesprek met onze architect. Die samenwerking was prettig en daarom was er geen twijfel over wie de woning mocht realiseren.”

Onne (Veghel)

“Vanaf de eerste kennismaking met Timbor hadden we er een goed gevoel over. Voor, tijdens en ook na de bouw kwam Timbor altijd zijn afspraken na. We zijn daarnaast heel tevreden over de vakmannen die voor Timbor werken. Zij zijn vakbekwaam en dachten met ons mee tijdens het proces. Een aannemer die wij iedereen willen aanbevelen. Wij hebben, o.a. dankzij Timbor, ons droomhuis gekregen.”

Robin en Edith (Sint-Oedenrode)

“Het is een aannemer die goed meedenkt, realistisch is in de planning en afspraken nakomt. Ze hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan.”

Ilse (Den Dungen)

Wil je zien wat wij nog meer bouwen?

Wij bouwen ook in Den Bosch, Eindhoven, Schijndel, Rosmalen, Gemert, Oss en Uden.

Onze projecten

Advies over jouw mogelijkheden!

Benieuwd naar jouw mogelijkheden voor het bouwen in Mill? Een kennismakingsgesprek met ons kost je niks, behalve wat tijd. En is verder vrijblijvend. Dus wat let je? Neem contact op of vul onderstaand contactformulier in en we horen graag wat jouw dromen zijn!