Modern en landelijk... kan dat samen?

Een modern én landelijke woning. Het klinkt als 2 termen die moeilijk te combineren zijn. Maar niets is minder waar. Een landelijke woning hoeft er niet uit te zien als een traditionele boerderij.

Door het gebruik van de juiste bouwstijl en bouwmaterialen is dit een woningstijl die aan populariteit toeneemt. Een nostalgische en warme stijl gecombineerd met het comfort van een moderne woning.

Wat is typisch?

Wat je vaak terugziet bij deze bouwstijl: houten balken in het zicht, zadeldak, rieten kap, potdekselplanken (rabatdelen) en veel lichtinval. Er worden veel natuurlijke materialen gebruikt.

Maar elk huis hierin is uniek, het is geen vaste bouwstijl en sowieso leveren wij maatwerk. Op basis van de wensen van de toekomstige bewoner.

Wat kost een moderne en landelijke woning?

Deze vraag krijgen we vaak en is moeilijk te beantwoorden. De prijs hangt af van veel factoren. Om te beginnen met de kosten van het bouwkavel en de grootte van de woning (kubieke meters). Ga ja vervolgens voor een rieten kap of toch voor dakpannen? Een rieten kap is duurder dan dakpannen. En ook in bakstenen kan een groot prijsverschil zitten. Wat voor keuken kies je? Ga je voor standaard of maatwerk en kies je voor natuursteen op de vloer of toch een keramische tegel? Dit is allemaal van invloed op de uiteindelijk prijs van de woning. Bij het bouwen van een woning is het goed om naar de lange termijn te kijken. Wanneer je kiest voor goede materialen kan je uiteindelijk besparen op onderhoud.

Voorbeelden van moderne landelijke woningen

Bekijk verschillende woningen in een landelijke en moderne stijl die wij eerder hebben gebouwd in Brabant. Geen projectbouw, maar allemaal prachtige huizen en 100% naar wens van de bewoner.

Tip bij het bouwen van een modern landelijk huis

Een handige tip bij het bouwen van jouw nieuwe woning is: ga niet alleen om tafel met de architect. Betrek ook het bouwbedrijf er direct bij. Niet bij pas bij de 3e afspraak, maar vanaf het begin. Want jouw nieuwe woning moet er uit komen te zien zoals het plaatje in je hoofd. Maar moet ook bouwtechnisch en budgettair staan als een huis. Deze manier van werken heeft onze voorkeur. Want wij werken graag samen als team: jij, wij en de architect. Samen maken we de tekening van jouw perfecte woning in landelijke en moderne stijl. Wij denken mee in mogelijkheden. En zorgen dat je niet voor onvoorziene kosten te staan.

Hoe werken wij?

Wij bouwen jouw huis, alsof het ons huis is. Tijdens het ontwerpproces is onze kennis en ervaring van waarde. Ons tijdig inschakelen betaalt zich uit. Wij hebben al flink wat modern landelijke woningen gebouwd. Hierdoor haal je je flink wat ervaring in huis. Wij weten uit de praktijk wat wel of niet werkt. En we denken graag mee in nieuwe en innovatieve mogelijkheden. Daarnaast ontzorgen we je, maximaal. Met maatwerk, want bij ons vind je geen cataloguswoning. Bekijk hier nog meer foto’s van reeds opgeleverde woningen.

Modern landelijk

Wat zeggen anderen?

Lees de volledige reviews op bouwnu.nl.

Robin en Edith van de Wijdeven

“Vanaf de eerste kennismaking met Timbor hadden we er een goed gevoel over. Voor, tijdens en ook na de bouw kwam Timbor altijd zijn afspraken na. We zijn daarnaast heel tevreden over de vakmannen die voor Timbor werken. Zij zijn vakbekwaam en dachten met ons mee tijdens het proces. Een aannemer die wij iedereen willen aanbevelen. Wij hebben, o.a. dankzij Timbor, ons droomhuis gekregen.”

Onne

“No-nonsens bouwbedrijf waar vakmanschap hoog in het vaandel staat. We hebben Timbor betrokken vanaf het eerste gesprek met onze architect. Die samenwerking was prettig en daarom was er geen twijfel over wie de woning mocht realiseren. Timbor heeft dit van begin tot eind op zich genomen. Vooraf een heldere begroting gemaakt voor ruwbouw (vaste prijs) en kosteninschatting voor afbouw. Er werken echte vakmensen met plezier in hun werk.”

Milan Poucki

“Als je zonder stress wil bouwen en ontzorgd wil worden dan beveel ik Timbor absoluut aan.”

Wil je zien wat wij nog meer bouwen?

Neem een kijkje bij onze projecten!

Onze projecten
Kubistische woning

Kennismaken?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om jouw moderne landelijke woning te bouwen? Wij horen graag je wensen. Een kennismakingsgesprek met ons kost je niks en is geheel vrijblijvend. Neem contact op of vul onderstaand contactformulier in en we horen graag wat jouw dromen zijn!