Waar vind je bouwgrond in Uden?

Bouwkavels in Uden liggen niet voor het oprapen. Heb jij een mooi kavel bemachtigd voor jouw nieuwe droomhuis? Gefeliciteerd! Op deze pagina geven we je tips voor de bouw van je woning. En je vindt hier inspiratie voor jouw nieuw te bouwen huis.

Heb je nog geen kavel gevonden? Onderstaand vind je enkele sites waar je bouwkavels in Uden kunt vinden.

Smaken verschillen, gelukkig maar!

Zie hieronder foto’s van diverse bouwprojecten die wij hebben gerealiseerd in Uden en omgeving. Welke woning past het beste bij jouw smaak? Meer inspiratie? Bekijk hier nog meer voorbeelden.

Alle projecten

Inspiratie voor je nieuwe woning in Uden

Belangrijke tip bij het bouwen in Uden

Een belangrijke tip van ons voor het bouwen van je nieuwe huis: betrek je bouwbedrijf direct bij het maken van de bouwtekening van je huis. Vanaf de eerste stap, tegelijk al met de architect.

Wij werken al jaren op deze manier en het levert je veel op. Dat is zo slim dat het bijna raar is om het niet te doen. Normaal gesproken wordt deze route belopen:

  • Je gaat naar een architect
  • Die maakt een tekening van je droomhuis
  • Het ontwerp gaat naar de constructeur die verder berekent
  • Dan ga je naar een aannemer
  • Die bekijkt de tekening en berekent wat het kost om je droomhuis zo te bouwen
  • Maar dan blijkt dat het het flink boven je budget uitkomt!

Wat nu? Terug naar de tekentafel? Maar dan is je droomhuis, je droomhuis niet meer. En dan begint het proces weer opnieuw. Je loopt achter op planning en maakt extra kosten.

Een echt andere manier van bouwen

Wij geloven in samenwerking. Vanaf het moment dat je besloten hebt om te gaan bouwen. Een samenwerking tussen jou, de architect en ons. Samen keuzes maken en samen werken aan jouw droomhuis. Het wordt een droomhuis dat ook nog eens bouwtechnisch én budgettair staat als een huis. Zonder dat je voor onvoorziene kosten komt te staan.

woning-uden-bouwen

Wat zeggen anderen over Timbor Bouwbedrijf

“Al in de planningsfase wordt er goed meegedacht. In uitvoering wordt planning nagekomen en worden werkzaamheden uitgevoerd zoals afgesproken. Over kleine aanpassingen wordt snel geschakeld. Uitstekende ervaring met dit bouwbedrijf. Ik zou iedereen zo’n bouwbedrijf toewensen.”

Pepijn (Veghel)

“Onze architect tekende een bijzonder huis voor ons. De meeste aannemers in de regio durfde de bouw van ons huis niet aan. Zij bouwen liever een traditioneel huis. Timbor was de enige die het aandurfde voor een normale prijs. Zij vinden uitdagende en bijzondere woningen juist leuk om te bouwen en dat stralen ze de hele periode uit. Soms zat er iets tegen, dan moest er nagedacht worden. Maar daar waren ze altijd open en eerlijk over. De facturen kwamen altijd pas als de fase ook echt volledig was afgewerkt. Je krijgt nooit het idee dat ze bouwen voor het geld. Hun doel is dat wij een mooi en kwalitatief goed huis krijgen volledig naar onze wens. Wij hebben Timbor als een bijzonder bouwbedrijf ervaren.”

Therese (Uden)

Bekijk meer reviews.

Kennismaken?

Zullen we koffie drinken en verder kennismaken? Bel of mail ons, wij horen graag hoe jouw droomhuis in Uden er uit komt te zien. En vertellen graag hoe het bouwen van een huis ook kan…