Zelf bouwen op een Ruimte voor Ruimte kavel in Brabant?

Ontwikkelingsmaatschappij Ruimte voor Ruimte biedt schitterende, landelijk gelegen bouwkavels aan. In de mooiste gebieden van Brabant. Met de Ruimte voor Ruimte-regeling kunnen zij bouwkavels ontwikkelen. Dat doen ze door (agrarische) bebouwing te saneren. Veestallen die afgebroken worden en fosfaatrechten die ingeleverd worden. In plaats daarvan mogen dan bouwkavels en bouwtitels uitgegeven worden.

Door de ruimte voor ruimte regeling komen er diverse exclusieve bouwkavels in allerlei formaten en verschillende liggingen beschikbaar. De ontwikkelingsmaatschappij Ruimte voor Ruimte maak eerst een stedenbouwkundig plan voor de locatie en een ontwerp voor het openbaar gebied. Daarna worden de kavels bouwrijp gemaakt en verkocht. Tenslotte zorgt Ruimte voor Ruimte voor het woonrijp maken; de bestrating en het groen van de openbare ruimte.

Ruimte voor Ruimte Kavels in Noord-Brabant

De kavels zijn erg geschikt om jouw vrijstaande droomhuis op te gaan bouwen. Die kavels zijn groot en vaak landelijk gelegen. Op de website van ontwikkelingsmaatschappij Ruimte voor Ruimte kun je alle informatie vinden. Daar vind je de status van huidige en toekomstige plannen. Ook kun je je hier inschrijven voor de nieuwsbrief. Op die manier blijf je op de hoogte van de actualiteiten.

Voorbeelden

Zie hier foto’s van enkele landelijke huizen die wij eerder bouwden.

Belangrijke tip bij het bouwen van jouw droomhuis

Een belangrijke tip: zorg dat je niet alleen met je architect om tafel zit. Maar betrek ook direct het bouwbedrijf erbij. Meteen al vanaf het moment dat je besloten hebt om een woning te gaan bouwen. Want een ontwerp voor een huis moet voldoen aan het plaatje in je hoofd. Maar moet ook bouwtechnisch en budgettair staan als een huis.

Daarom zitten wij als bouwbedrijf graag direct om tafel met jou en de architect. Samen werken we dan aan die ene tekening, die van jouw droomwoning. We denken mee in mogelijkheden. En zo kom je niet voor onvoorziene kosten te staan. Logisch toch!?

Onze werkwijze

Een huis laten bouwen op je Ruimte voor Ruimte kavel?

Timbor Bouwbedrijf is specialist in de landelijke bouwstijl. We hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van schitterende woningen en villa’s. En natuurlijk ook met de bouw van woningen in landelijk gebied. Veghel, middenin Meierijstad, kent een typisch Brabantse omgeving. Van oudsher waren hier al veel landelijke huizen. En ook bij nieuwbouw is er nog altijd de wens voor deze sfeervolle stijl. Op veel plekken in Brabant vind je mooie landelijke huizen die door ons zijn gebouwd.

Onze projecten

Complete ontzorging bij de bouw

Al tijdens het ontwerpproces is onze kennis en ervaring van waarde. Van soms onderschatte waarde. Ons tijdig inschakelen betaalt zich uit. Doordat wij al lang deze landelijke stijl bouwen, haal je je flink wat ervaring in huis. Wij weten uit de praktijk wat wel of niet werkt. En we denken graag mee in nieuwe en innovatieve mogelijkheden. Daarnaast ontzorgen we je, maximaal. Met maatwerk, want bij ons vind je geen cataloguswoning. Wij bouwen jouw woning alsof het ons eigen huis is.

Wat zeggen anderen over Timbor?

Lees de volledige reviews op bouwnu.nl.

Henk en Femke, Veghel

“Een aanrader: alle afspraken nagekomen, snelle respons en topkwaliteit!”

Christian, Veghel

“Kwalitatief geweldig met oog voor de klant. Zeer aanbevelenswaardig!”

Freek, Uden

“Vakmensen zonder poespas, vanaf de start goede transparante partij.”

Wil je zien wat wij nog meer bouwen?

Neem een kijkje bij onze projecten!

Onze projecten
Rietgedekte villa

Advies over jouw mogelijkheden op een ruimte voor ruimte kavel in Brabant

Wil je nou weten wat de mogelijkheden zijn om jouw droomwoning te bouwen? Wij horen graag je wensen! Een kennismakingsgesprek met ons kost je niks, behalve wat tijd. En is verder vrijblijvend. Dus wat let je? Heb je (vage) bouwplannen? Neem contact op of vul onderstaand contactformulier in en we horen graag wat jouw dromen zijn!