Over Mark en Chantal

Mark en Chantal wonen met hun lieve dochter Nilla (6) en hun stoere zoons Beau (4) en Lenn (3) in Zeeland. In een schitterende woonboerderij. Met daarbij een mantelzorgwoning, paardenstallen én een kinderboerderij. Timbor Bouwbedrijf mocht deze droom voor en met hen bouwen. Mark en Chantal vertellen hoe dat ging.

Waarom Zeeland?

Mark komt er oorspronkelijk vandaan. En hij had vroeger een droom. “Later als ik groot ben, wil ik een witte boerderij met een rieten kap. En mét een kiep en een kuus!” vertelt Mark met een lach op zijn gezicht. Maar niet in Zeeland. Hoewel, er waren drie locaties waar Mark eventueel wél zou willen wonen. “Op 1 daarvan is mijn oma geboren, op de andere mijn moeder. En de 3e locatie was het huis van dokter Bolle.” Hoe bijzonder dat het huis van Chantal en Mark nu ín de tuin van het huis van dokter Bolle staat. En precies uitkijkt op 1 van die andere 2 locaties.”

En toen kon er gebouwd worden.

Gelukkig zag ook Chantal die droom van vroeger wel zitten. En dan graag met ruimte voor haar geliefde paarden. De grond werd gekocht en de keuze voor de architect was snel gemaakt. Kijkend naar woningen die ze mooi vonden vielen die van Bureau IN namelijk opvallend vaak in de smaak. Dus met hen om tafel én op zoek naar een aannemer. Met vijf partijen gingen Mark en Chantal in gesprek. Vier daarvan kenden ze al. Alleen de vijfde partij niet, maar die was door Bureau IN aangedragen. En die vijfde partij…dat was Timbor.

Waarom kozen jullie Timbor?

Chantal en Mark vertellen: “Qua prijs zat Timbor in de middenmoot, niet de duurste, niet de goedkoopste. De doorslag om voor Timbor te kiezen was het gesprek met Tom. Tom is echt authentiek en hij stelde precies de goede vragen. Aan ons, maar ook aan Bureau IN. Kritisch, proactief en betrokken. Dat gaf ons direct vertrouwen. Alsof het om zijn eigen huis ging, zo zat Tom er vanaf de allereerste kennismaking in.”

En hoe ging het met de bouw?

“Een prima proces, waarbij we het echt met iedereen samen hebben gedaan.” Mark vervolgt: “Tom heeft het voor ons gedurende het hele proces gewoon waargemaakt! Afspraken nakomen, meedenken, ons rust geven en kwalitatief een hoog niveau leveren. En de rest van het team van Timbor? Die zijn duidelijk uit hetzelfde soort hout gesneden. Jo, Kevin, andere Kevin…. Allemaal zijn het goede, nette en betrokken jongens!” Logisch dus dat de mantelzorgwoning die er later bijkwam, wederom door Timbor gebouwd werd.

Heb je nog een tip?

Mark enthousiast: “Doe het samen! Meteen aan de slag als 1 bouwteam. Met je architect, maar ook meteen met je aannemer. Timbor dus. Dan heb je geen gedoe met tekeningen die later toch aangepast moeten worden. Of dat je budget niet haalbaar is. Meteen samen, dan heb je complete rust. En is het echt efficiënter en goedkoper.”

Onze werkwijze

Voor Timbor is het inmiddels een ingebakken werkwijze.

Lees meer over onze werkwijze
Pelgrimsche Hoeve Nuland kavels

Samenvattend

Chantal en Mark sluiten af: “Voor ons is Timbor een top partij gebleken. We hopen nooit meer te gaan bouwen, want laat ons hier maar heerlijk oud worden, maar anders kiezen we ook voor een derde keer zeker weer voor Timbor.”

Familie

Zien hoe de woning van Mark en Chantal is geworden?

Kijk hier voor de foto’s!