Kubistisch huis bouwen

Een kubistische woning laten bouwen?

Wil jij een huis in kubistische stijl gaan bouwen? Lees hier leuke info en een belangrijke tip!

De typische stijl van een kubistisch huis!

De kubistische bouwstijl is een vorm van moderne woningbouw. De stijl kenmerkt zich door een mix van strakke lijnen, grote raampartijen, overstekken en vooral samenhangende ruimtes en volumes. Dit maakt een kubistisch huis anders dan andere moderne woningen.  De typische schakeling van kubussen, dat is de basis van elk kubistisch huis.

Veel keuze!

Soms wordt gedacht dat moderne woningen strak en saai zijn. Maar niets is minder waar. Afwisseling van strakke lijnen met speelse elementen maken kubistische huizen warm en persoonlijk. En je hebt een ruime keuze in verschillende materialen en vormen. Stucwerk wat afgewisseld wordt met houtengevelbekleding. Of denk aan natuursteen en grote glaspartijen. Veel keuze om jouw eigen kubistische huis helemaal naar smaak te maken.

Wat kost een kubische woning?

Een kubistisch huis laten bouwen kan voor veel verschillende budgetten. In eerste instantie zijn de kosten van je bouwkavel bepalend, want wat betaal je voor de grond? Dat ligt natuurlijk aan de grootte en de grondprijs. Daarnaast worden de kosten voor een groot deel bepaalt door de totale inhoud van de woning; het aantal kubieke meters. Vervolgens heb je een enorme keuze in materialen die je wilt gebruiken. En wat kies je voor je badkamer en je keuken? Dat alles is van invloed. En daarom is niet aan te geven wat een kubistische woning huis kost. Het voordeel? Je hebt met je keuzes zelf invloed. En dus bouw je het huis wat bij jouw budget past!

Voorbeelden

Zie hier foto’s van enkele kubistische woningen die wij eerder bouwden. Op maat gemaakt, helemaal naar wens van de huidige bewoners.

Belangrijke tip bij het bouwen van jouw droomhuis

Een belangrijke tip: zorg dat je niet alleen met je architect om tafel zit. Maar betrek ook direct het bouwbedrijf erbij. Meteen al vanaf het moment dat je besloten hebt om een kubistische woning te gaan bouwen. Want een ontwerp voor een huis moet voldoen aan het plaatje in je hoofd. Maar moet ook bouwtechnisch en budgettair staan als een huis.

Daarom zitten wij als bouwbedrijf graag direct om tafel met jou en de architect. Samen werken we dan aan die ene tekening, die van jouw droomwoning. We denken mee in mogelijkheden. En zo kom je niet voor onvoorziene kosten te staan. Logisch toch!?

(Lees er meer over bij Onze werkwijze.) 

Een huis laten bouwen in kubistische stijl?

Timbor Bouwbedrijf is specialist in de kubistische woningen. We hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van schitterende woningen en villa’s. En natuurlijk ook met de bouw van typisch kubistische huizen. Op veel plekken in Brabant vind je mooie kubistische woningen huizen die door ons zijn gebouwd.

Complete ontzorging bij de bouw

Al tijdens het ontwerpproces is onze kennis en ervaring van waarde. Van soms onderschatte waarde. Ons tijdig inschakelen betaalt zich uit. Doordat wij al veel kubistische woningen bouwden, haal je je flink wat ervaring in huis. Wij weten uit de praktijk wat wel of niet werkt. En we denken graag mee in nieuwe en innovatieve mogelijkheden. Daarnaast ontzorgen we je, maximaal. Met maatwerk, want bij ons vind je geen cataloguswoning. Wij bouwen jouw woning alsof het ons eigen huis is.

Bekijk hier foto’s van reeds opgeleverde woningen.

Wat zeggen anderen over Timbor?

“Een aanrader: alle afspraken nagekomen, snelle respons en topkwaliteit!”
– Henk en Femke, Veghel

“Kwalitatief geweldig met oog voor de klant. Zeer aanbevelenswaardig!”
– Christian, Veghel

“Vakmensen zonder poespas, vanaf de start goede transparante partij.”
– Freek, Uden

Lees de volledige reviews op bouwnu.nl.

Advies over jouw mogelijkheden

Wil je nou weten wat de mogelijkheden zijn om jouw kubistische woning te bouwen?  Wij horen graag je wensen! Een kennismakingsgesprek met ons kost je niks, behalve wat tijd. En is verder vrijblijvend. Dus wat let je? Neem contact op of vul onderstaand contactformulier in en we horen graag wat jouw dromen zijn!

[contact-form-7 id=”4625″ title=”Contactformulier 1″]

Woning kubistisch
Kubistische woning bouwen
Kubistische bouwstijl

Wil je zien wat wij nog meer bouwen?
Neem een kijkje bij onze projecten!

Onze projecten