Van bouwkavel naar droomhuis in Helmond.

En dat binnen je budget? Dat kan!

Bouwkavels Brandevoort

Wil je een huis gaan bouwen in Helmond? Hou dan de website van de gemeente in de gaten voor bouwkavels. Er komen nog enkele kavels vrij in plan Warande – Molenbunders. De datum voor de loting voor die kavels is nog niet bekend. En in het nieuwe plan Brainport Smart District komt nog veel beschikbaar!

Helmond Brandevoort Kavel

Bouwkavels Brandevoort

Brainport Smart District (BSD) wordt een slimme woon- en werkwijk. Dit nieuwe deel van Brandevoort wordt gebouwd ten noorden van de spoorlijn Helmond-Eindhoven. De wijk is ontworpen in samenhang met nieuwe technologieën voor vervoer, gezondheid, energieopwekking en -opslag en circulair bouwen. Ook zullen de bewoners een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van hun eigen leefomgeving.

Daarnaast is de wijk ook een living lab voor nieuwe producten, diensten en systemen. Een slimme wijk. Die goed is voor onze planeet en deze niet verder belast. Maar met technologie betekenis toevoegt!

Wil je op de hoogte blijven? Meldt je dan voor de nieuwbrief via de website van BSD.

Brainport smart district

Complete ontzorging met Timbor Bouwbedrijf

Wij gaan dus graag vanaf de eerste stap met je in gesprek. Gewoon tegelijk met de architect, die je zelf uit kunt kiezen. Ook tijdens het ontwerpproces is onze kennis en inbreng al van waarde. Van soms onderschatte waarde. Want ons tijdig inschakelen betaalt zich uit. Zorg dat je vanaf het begin dus ook met ons aan tafel zit. Samen met jou en met de architect vormen we een bouwteam. We ontzorgen je, maximaal. Met maatwerk want bij ons geen cataloguswoning! En met daadwerkelijke betrokkenheid, net alsof het ons eigen huis is!

Heeswijkse Akkers

Wat zeggen anderen over Timbor?

Twijfel je nou? Want wij kunnen het hier dan wel mooi vertellen…. Dat snappen we! Zie hieronder wat anderen over ons zeggen. En check de volledige reviews op bouwnu.nl.

Antonie, Eindhoven

“Erg prettige samenwerking met een prachtig huis als resultaat!”

Henk en Femke, Veghel

“Een aanrader: alle afspraken nagekomen, snelle respons en topkwaliteit!”

Freek, Uden

“Vakmensen zonder poespas, vanaf de start goede transparante partij.”

Wil je zien wat wij nog meer bouwen?

Neem een kijkje bij onze projecten!

Onze projecten
Heeswijkse Akkers

Advies over jouw mogelijkheden!

Wil je nou weten wat jouw mogelijkheden zijn voor de bouwkavels in Helmond. Wij horen je wensen graag! Een kennismakingsgesprek met ons kost je niks, behalve wat tijd. En is verder vrijblijvend. Dus wat let je? Neem contact op of vul onderstaand contactformulier in en we horen graag wat jouw dromen zijn!