Zijn er bouwkavels beschikbaar in Vught?

Niet alleen in Vught zelf kun je bouwgrond kopen maar ook in dorpen binnen gemeente Vught, zoals Cromvoirt en Helvoirt. Waar kan je bouwgrond kopen in gemeente Vught om zelf een huis te bouwen? Deze informatie is versplinterd vindbaar. Daarom hebben wij een overzicht van sites verzameld waar kavels in Vught worden aangeboden.

Algemene websites met kavels in Vught


Projecten met kavels voor zelfbouw

Loof in Vught (nog 2 kavels)

Op een prachtige en bosrijke locatie in Vught-Noord zijn nog enkele bouwkavels (vanaf 900 m2) te koop. Je kan hier zelf een droomhuis bouwen op voormalig Landgoed de Braacken aan de Loyolalaan. Een huis te midden van een parkachtige omgeving, de ideale plek voor luxe villa. Meer info over de bouwkavels op Loof.

Kloostergoed Theresiapark (12 bouwkavels)

Op Kloostergoed Theresiapark worden in totaal 156 nieuwe woningen gerealiseerd. En er komen 12 zelfbouwkavels beschikbaar. Dit nieuwbouwplan is autoluw en kent een groene omgeving. Een ideale plek dus voor gezinnen, met de natuur als achtertuin. De verkoop van de woningen zal naar verwachting starten in 2025. Meer info vind je hier.

Waarom wonen in Vught?

Vught is een populaire gemeente om te wonen. Hierdoor zijn de huizenprijzen hoog en is ook de bouwgrond duurder dan in andere Brabantse gemeentes. Enkele redenen waarom Vught een geliefde woonplaats is:

  • Binnen 15 min. rijden op de Markt in Den Bosch
  • Recreatieplas De IJzeren Man Vught op steenworp afstand
  • Prachtige wandel- en fietstochten door de natuur
  • Perfect bereikbaar door ligging aan de A2 en N65
  • Treinstation Vught vlakbij het centrum
  • Gezellig centrum met horeca en leuke winkels
moderne-woning-bouwen-vught

Inspiratie van bouwbedrijf Timbor voor het bouwen van je droomhuis

Welke stijl past bij jou? Een Kempische woning, schuurwoning, landelijke woning, kubistische woning of rietgedekte villa? Onderstaand vind je voorbeelden van woningen die bouwbedrijf Timbor eerder bouwde in Vught en omgeving. Schitterende huizen op maat en naar wens gebouwd op het Loof in Vught, Kloostergoed Theresiapark of elke andere locatie in Vught. Gebouwd door betrokken vakmensen.

Van bouwgrond naar droomhuis in Vught

Een droomhuis binnen budget? Ja, dat kan. Daarvoor hanteren wij, Timbor Bouwbedrijf, een unieke werkwijze. Want we gaan direct om tafel met het hele bouwteam. Wie? Jij, de architect en wij!

Heb je besloten om te gaan bouwen in Vught? Dan gaan wij, de architect en jij samen werken aan de bouwtekening van jouw droomhuis. Jouw droomhuis dat bouwtechnisch en budgettair staat als een huis.

De architect kies je uiteraard zelf uit. Want wij zijn dol op maatwerk huizen. En bouwen geen cataloguswoningen. We vinden het leuk om mee te denken in het ontwerp en materialen en ontzorgen je 100%. Wij bouwen jouw huis, alsof het ons huis is.

vught-aannemer

Wat zeggen anderen over Timbor Bouwbedrijf?

Zie hieronder wat anderen over ons zeggen. En bekijk de volledige reviews op bouwnu.nl.

“Vanaf de eerste kennismaking met Timbor hadden we er een goed gevoel over. Voor, tijdens en ook na de bouw kwam Timbor altijd zijn afspraken na. We zijn daarnaast heel tevreden over de vakmannen die voor Timbor werken. Zij zijn vakbekwaam en dachten met ons mee tijdens het proces.”

Robin en Edith (Sint-Oedenrode)

“No-nonsens bouwbedrijf waar vakmanschap hoog in het vaandel staat. We hebben Timbor betrokken vanaf het eerste gesprek met onze architect. Die samenwerking was prettig en daarom was er geen twijfel over wie de woning mocht realiseren. Timbor heeft dit van begin tot eind op zich genomen. Vooraf een heldere begroting gemaakt voor ruwbouw (vaste prijs) en kosteninschatting voor afbouw. Er werken echte vakmensen met plezier in hun werk. Kwaliteit staat duidelijk voorop.”

Onne (Veghel)

“De benaming “bouwbedrijf” is al zoveel beter gekozen dan “aannemer”. Maar Timbor bouwt meer dan alleen je huis, zij bouwt ook vertrouwen op omdat zij begrijpen dat een goede verstandhouding, duidelijkheid en wederzijds vertrouwen uiteindelijk de bouw van je project zeer ten goede komt. Het uiteindelijke bouwproces is uitstekend te noemen, kwaliteit en tijdig overleg en ingrijpen als afstemming nodig is of als er ergens een probleem opduikt. Klasse bouwer met goede mensen waar afspraken worden nagekomen!”

Jose en Paul (Eindhoven)

Wil je zien wat wij nog meer bouwen?

Wij bouwen ook in Den Bosch , Schijndel, Best, Beek en Donk en Son en Breugel.
Neem een kijkje bij onze projecten!

Onze projecten

Een bouwbedrijf voor jouw huis in Vught?

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn voor de bouwkavels in Vught? Wij horen graag hoe jouw droomhuis eruit ziet. Een kennismakingsgesprek met ons kost niks, behalve wat tijd en is vrijblijvend. Neem contact op of vul onderstaand contactformulier in en we horen graag wat jouw dromen zijn!