Een bouwkavel kopen in Beek en Donk?

Beek en Donk – Pater Becanusstraat

Van bouwgrond naar droomhuis in Beek en Donk. En dat binnen je budget? Dat kan!

Bouwkavels Beek en Donk

In februari zal de verkoop van zes mooie bouwkavels in Beek en Donk van start gaan. Langs de Pater Becanusstraat en tegenover de IJsweg worden namelijk zes Ruimte voor Ruimte kavels ontwikkeld. De kavels variëren in grootte van ongeveer 875 tot ongeveer 1270 m2. Meer info vind je op de website van ruimte voor ruimte!

Het bouwplan

Het bestemmingsplan is inmiddels onherroepelijk en de verkoop is gestart! Op de website van planviewer vind je veel informatie over het bouwplan. Je ziet hier de ligging van het plan en de zes kavels die te koop komen. Ook kun je er het gehele bestemmingsplan lezen.

Zes kavels

De zes kavels zijn nu te koop. De grootte varieert dus van circa 875 tot 1270 m2. En de bijbehorende prijzen van €325.000 tot €389.000,-. Deze koopsom is vrij op naam. Alle verkoopinformatie is beschikbaar bij de makelaars:

  • Van Santvoort Makelaars (040-283 37 08 of info@nuenen.vansantvoort.nl)
  • Adriaan van den Heuvel Makelaars (0492-661 884 of info@heuvel.nl)

Beeldkwaliteitsplan Pater Becanusstraat

Een aantal regels uit het bestemmingsplan van de gemeente Laarbeek:

  • Per bouwvlak mag één vrijstaande woning met bijgebouwen worden gebouwd.
  • De voorgevel moet in of maximaal 2 meter achter de rooilijn staan. En elke kavel moet voorzien worden van 1 inrit, van maximaal 4 meter.
  • De toegestane bouwhoogte van het hoofdgebouw is maximaal 10 meter. De maximale goothoogte voor de woning is 4,5 meter. En de inhoud van de woningen mag niet meer dan 1.000 m3 zijn.
  • Ondergronds mag je bouwen tot een diepte van 3,5 meter.
  • Maximale goot- en bouwhoogte van bijgebouwen zijn respectievelijk 3 meter en 5,5 meter. En ze mogen op niet meer dan 15 meter afstand van de woning staan.

Je droomhuis!

Jouw droomhuis bouwen? Dat doe je samen met Timbor. Een Brabants bouwbedrijf en specialist in exclusieve woningbouw. Met ervaring op en kennis over actuele nieuwbouwplannen. Dichtbij en betrokken, in dit geval echt want Beek en Donk ligt op een goede steenworp afstand van Veghel!

Binnen je budget!

Eén tafel. Jij, de architect en wij! Vanaf het moment dat je besloten hebt om te gaan bouwen. Samen gaan we werken aan die ene tekening, die van jouw droomhuis in Beek en Donk. Een ontwerp wat voldoet aan het plaatje in je hoofd. En daarnaast ook bouwtechnisch én budgettair staat als een huis. Raar maar waar, dat gebeurt vaak wel anders! (Lees daarover meer bij Onze werkwijze.) De kennis van de architect en die van ons, meteen vanaf de eerste stap tegelijk benut. Daar geloven wij in, zo bouwen wij! En zo kom jíj niet voor onvoorziene kosten te staan!

Voorbeeldwoningen nieuwbouw

Zie hier woningen die wij eerder bouwden. Schitterende huizen, speciaal op maat gemaakt. Met vakwerk en betrokkenheid.

Complete ontzorging met Timbor Bouwbedrijf

Wij gaan dus graag vanaf de eerste stap met je in gesprek. Gewoon tegelijk met de architect, die je zelf uit kunt kiezen. Ook tijdens het ontwerpproces is onze kennis en inbreng al van waarde. Van soms onderschatte waarde. Want ons tijdig inschakelen betaalt zich uit. Zorg dat je vanaf het begin dus ook met ons aan tafel zit. Samen met jou en met de architect vormen we een bouwteam. We ontzorgen je, maximaal. Met maatwerk want bij ons geen cataloguswoning! En met daadwerkelijke betrokkenheid, net alsof het ons eigen huis is!

Wat zeggen anderen over Timbor?

Twijfel je nou? Want wij kunnen het hier dan wel mooi vertellen…. Dat snappen we! Zie hieronder wat anderen over ons zeggen. En check de volledige reviews op bouwnu.nl.

“Erg prettige samenwerking met een prachtig huis als resultaat!”
– Antonie, Eindhoven

“Een aanrader: alle afspraken nagekomen, snelle respons en topkwaliteit!”
– Henk en Femke, Veghel

“Vakmensen zonder poespas, vanaf de start goede transparante partij.”
– Freek, Uden

Advies over jouw mogelijkheden!

Wil je nou weten wat jouw mogelijkheden zijn voor de bouwkavels in de Pater Becanusstraat in Beek en Donk?  Wij horen je wensen graag! Een kennismakingsgesprek met ons kost je niks, behalve wat tijd. En is verder vrijblijvend. Dus wat let je? Neem contact op of vul onderstaand contactformulier in en we horen graag wat jouw dromen zijn!

Beek en Donk bouwkavels
Beek en Donk bouwen
Bouwen in beek en donk

Wil je zien wat wij nog meer bouwen? In o.a. Uden, Beek en Donk, Schijndel en Gemert? Neem een kijkje bij onze projecten!

Onze projecten