Van bouwgrond naar droomhuis in Beek en Donk

En dat binnen je budget? Dat kan!

Bouwen in Beek en Donk

Jouw eigen droomhuis bouwen in Beek en Donk? Dat kan. Er komen bouwkavels beschikbaar in Heuvelsche Velden in Beek en Donk.

Tussen de Goorloop en de Pater Becanusstraat, aan de westelijke rand van Beek en Donk, wordt een nieuw woningbouwplan ontwikkeld. Het plan bestaat uit 65 woningen en is natuurinclusief. Er komen rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen en vrije sector bouwkavels.

Bouwkavels Heuvelsche Velden

De bouwkavels, via Ruimte voor Ruimte, zijn tussen de ongeveer 720 m2 en 1.560 m2 groot. Bij de entree vanaf de Pater Becanusstraat is één bouwkavel bedoeld voor voor een langgevelboerderij. Daarnaast komen er erven die geschikt zijn voor een boerderij en schuurwoningen.

Inmiddels is het ontwerpbestemmingsplan in behandeling. Als er geen beroep komt kan de verkoop in de eerste helft van 2024 starten. Op Ruimtelijkeplannen.nl is het ontwerpbestemmingsplan in te zien. Houd de website van Ruimte voor Ruimte in de gaten voor actuele informatie.

Droomhuis bouwen in Beek en Donk

Jouw droomhuis bouwen? Dat doe je samen met Timbor. Een Brabants bouwbedrijf en specialist in exclusieve woningbouw. Met ervaring en kennis over actuele nieuwbouwplannen in gemeente Laarbeek. En dichtbij en betrokken want Beek en Donk ligt op steenworp afstand van Veghel.

Bouwteam!

Eén tafel. Jij, de architect en wij! Vanaf het moment dat je besloten hebt om te gaan bouwen. Samen werken we aan die ene tekening, die van jouw droomhuis in Beek en Donk. Een ontwerp wat voldoet aan het plaatje in je hoofd. En wat daarnaast meteen ook bouwtechnisch én budgettair staat als een huis. Raar maar waar, het gebeurt vaak wel anders! (Lees daarover meer bij Werkwijze.)

De kennis van de architect en die van ons als aannemer, meteen vanaf de eerste stap tegelijk benut. Daar geloven wij in, zo bouwen wij! En zo kom jíj niet voor onvoorziene kosten of negatieve veranderingen te staan!

Voorbeeldwoningen nieuwbouw

Zie hier woningen die wij eerder bouwden in gemeente Laarbeek en omgeving. Schitterende huizen, speciaal op maat gemaakt. Met vakwerk en betrokkenheid.

Wat zeggen anderen over ons?

Twijfel je nou? Want wij kunnen het hier dan wel mooi vertellen…. Dat snappen we! Zie hieronder wat anderen over ons zeggen. En check de volledige reviews op bouwnu.nl.

Rob Sanders uit Veghel

“Prettige en intensieve samenwerking in bouwteam vanaf start ontwerp met de architect. Tussentijdse updates van het budget en planning tijdens de ontwerp/ontwikkel fase. Directe en open communicatie met betreffende medewerkers in het project met name met voorman/vakman/opzichter op de bouwplaats”

Therèse uit Uden

“Onze architect tekende een bijzonder huis voor ons. De meeste aannemers in de regio durfde de bouw van ons huis niet aan. Zij bouwen liever een traditioneel huis. Timbor was de enige die het aandurfde voor een normale prijs. Zij vinden uitdagende en bijzondere woningen juist leuk om te bouwen en dat stralen ze de hele periode uit.”

Robin en Edith van de Wijdeven uit Sint Oedenrode

“Vanaf de eerste kennismaking met aannemer Timbor hadden we er een goed gevoel over. Voor, tijdens en ook na de bouw kwam Timbor altijd zijn afspraken na. We zijn daarnaast heel tevreden over de vakmannen die voor Timbor werken. Zij zijn vakbekwaam en dachten met ons mee tijdens het proces. Een aannemer die wij iedereen willen aanbevelen. Wij hebben, o.a. dankzij Timbor, ons droomhuis gekregen.”

Wil je zien wat wij nog meer bouwen?

In o.a. Vught, Schijndel, Gemert of Middelrode? Neem een kijkje bij onze projecten!

Onze projecten

Kennismakingsgesprek in Beek en Donk?

Wil je nou weten wat jouw mogelijkheden zijn om te bouwen in Beek en Donk? Wij horen je wensen graag! Een kennismakingsgesprek met ons kost je niks, behalve wat tijd. En is verder vrijblijvend. Dus wat let je? Neem contact op of vul onderstaand contactformulier in en we horen graag wat jouw dromen zijn!