Een bouwkavel kopen in Beek en Donk?

Bouwen in Beek en Donk

Van bouwgrond naar droomhuis in Beek en Donk. En dat binnen je budget? Dat kan!

Bouwkavels Beek en Donk

Jouw eigen droomhuis bouwen in Beek en Donk? Er komen bouwkavels beschikbaar in De Beekse Akkers in Beek en Donk. Het totale plan bestaat uit ongeveer 65 woningen. Het wordt een mix van woningen; 24 vrije sector bouwkavels, 5 vrijstaande woningen, 20 twee-onder-een-kap woningen en 16 rijwoningen.

Hou de website van Ruimte voor Ruimte goed in de gaten voor de actualiteiten en verdere planning van dit plan.

De Beekse Akkers is een prachtige plek om te wonen. Een belangrijk uitgangspunt bij de Beekse Akkers is het creëren van samenhang tussen het stedelijk en landelijk gebied. Een aantal parkjes vormen het hart van de woonbuurten en zorgen voor een groene plek om elkaar te ontmoeten.

Droomhuis bouwen in Beek en Donk

Jouw droomhuis bouwen? Dat doe je samen met Timbor. Een Brabants bouwbedrijf en specialist in exclusieve woningbouw. Met ervaring en kennis over actuele nieuwbouwplannen in gemeente Laarbeek. En dichtbij en betrokken want Beek en Donk ligt op steenworp afstand van Veghel.

Binnen je budget!

Eén tafel. Jij, de architect en wij! Vanaf het moment dat je besloten hebt om te gaan bouwen. Samen gaan we werken aan die ene tekening, die van jouw droomhuis in Beek en Donk. Een ontwerp wat voldoet aan het plaatje in je hoofd. En daarnaast ook bouwtechnisch én budgettair staat als een huis. Raar maar waar, dat gebeurt vaak wel anders! (Lees daarover meer bij Onze werkwijze.) De kennis van de architect en die van ons als aannemer, meteen vanaf de eerste stap tegelijk benut. Daar geloven wij in, zo bouwen wij! En zo kom jíj niet voor onvoorziene kosten te staan!

Voorbeeldwoningen nieuwbouw

Zie hier woningen die wij eerder bouwden in gemeente Laarbeek en omgeving. Schitterende huizen, speciaal op maat gemaakt. Met vakwerk en betrokkenheid.

Complete ontzorging met Timbor Bouwbedrijf

Wij gaan dus graag vanaf de eerste stap met je in gesprek. Gewoon tegelijk met de architect, die je zelf uit kunt kiezen. Ook tijdens het ontwerpproces is onze kennis en inbreng al van waarde. Van soms onderschatte waarde. Want ons tijdig inschakelen betaalt zich uit. Zorg dat je vanaf het begin dus ook met ons aan tafel zit. Samen met jou en met de architect vormen we een bouwteam. We ontzorgen je, maximaal. Met maatwerk want bij ons geen cataloguswoning! En met daadwerkelijke betrokkenheid, net alsof het ons eigen huis is!

Wat zeggen anderen over ons?

Twijfel je nou? Want wij kunnen het hier dan wel mooi vertellen…. Dat snappen we! Zie hieronder wat anderen over ons zeggen. En check de volledige reviews op bouwnu.nl.

“Prettige en intensieve samenwerking in bouwteam vanaf start ontwerp met de architect. Tussentijdse updates van het budget en planning tijdens de ontwerp/ontwikkel fase. Directe en open communicatie met betreffende medewerkers in het project met name met voorman/vakman/opzichter op de bouwplaats”
Rob Sanders uit Veghel

“Onze architect tekende een bijzonder huis voor ons. De meeste aannemers in de regio durfde de bouw van ons huis niet aan. Zij bouwen liever een traditioneel huis. Timbor was de enige die het aandurfde voor een normale prijs. Zij vinden uitdagende en bijzondere woningen juist leuk om te bouwen en dat stralen ze de hele periode uit.”
Therèse uit Uden

“Vanaf de eerste kennismaking met aannemer Timbor hadden we er een goed gevoel over. Voor, tijdens en ook na de bouw kwam Timbor altijd zijn afspraken na. We zijn daarnaast heel tevreden over de vakmannen die voor Timbor werken. Zij zijn vakbekwaam en dachten met ons mee tijdens het proces. Een aannemer die wij iedereen willen aanbevelen. Wij hebben, o.a. dankzij Timbor, ons droomhuis gekregen.”
Robin en Edith van de Wijdeven uit Sint Oedenrode

Kennismakingsgesprek in Beek en Donk?

Wil je nou weten wat jouw mogelijkheden zijn voor de bouwkavels in Beek en Donk? Wij horen je wensen graag! Een kennismakingsgesprek met ons kost je niks, behalve wat tijd. En is verder vrijblijvend. Dus wat let je? Neem contact op of vul onderstaand contactformulier in en we horen graag wat jouw dromen zijn!

  Soort bouw
  NieuwbouwVerbouw

  Fase
  OriëntatieTekeningen gereed

  Beek en Donk bouwkavels
  Beek en Donk bouwen
  Bouwen in beek en donk

  Wil je zien wat wij nog meer bouwen? In o.a. De Ruiter in Uden, Vught, Schijndel en Gemert? Neem een kijkje bij onze projecten!

  Onze projecten