Een bouwkavel kopen in Erp?

De Bolst

Van bouwkavel naar droomhuis in Erp. En dat binnen je budget? Dat kan!

Bouwplan de Bolst

In het gezellige Brabantse dorp Erp wordt volop gebouw in nieuwbouwplan de Bolst. Een riant opgezette wijk met veel groen waar het fijn wonen is. Het plan kent diverse fases met een divers aanbod. Momenteel zijn er (nog) geen bouwkavels te koop maar de verwachting is dat dat weer komt. Op de website van het plan vind je alle actuele informatie.

Het bouwplan

In deze omgeving met zijn prachtige natuur en landerijen passen woningen met een traditionele dorpse architectuurstijl. Vanuit de Bolst bereik je met de fiets binnen een paar minuten het gezellige dorpshart. En daar vind je de belangrijkste voorzieningen binnen handbereik. Brabantse gezelligheid en landelijk wonen? Dat doe je in de Bolst!

Je droomhuis binnen je budget!

Wil jij nou een woning gaan bouwen in Erp? Hoe gaat zo’n bouwproces in zijn werk? Wat is slim? Eén tafel. Jij, de architect en wij! Vanaf het moment dat je besloten hebt om te gaan bouwen. Samen gaan we werken aan die ene tekening, die van jouw droomhuis in Erp. Een ontwerp wat voldoet aan het plaatje in je hoofd. En daarnaast ook bouwtechnisch én budgettair staat als een huis. Raar maar waar, dat gebeurt vaak wel anders! (Lees daarover meer bij Onze werkwijze.)

De kennis van de architect en die van ons, meteen vanaf de eerste stap tegelijk benut. Daar geloven wij in, zo bouwen wij! En zo kom jíj niet voor onvoorziene kosten te staan!

Kaart van De Bolst Erp
Groen rondom De Bolst in Erp
Woning met rieten kap
Fijn wonen in De Bolst Erp
Woning bouwen in Erp (Bolst)

Wil je zien wat wij nog meer bouwen? Wij bouwen ook Sint-Michelsgestel (Hezelaar), Pelgrimsche Hoeve in Nuland en Brandevoort in Helmond.
Neem een kijkje bij onze projecten!

Onze projecten

Complete ontzorging met Timbor Bouwbedrijf

Wij gaan dus graag vanaf de eerste stap met je in gesprek. Gewoon tegelijk met de architect, die je zelf uit kunt kiezen. Ook tijdens het ontwerpproces is onze kennis en inbreng al van waarde. Van soms onderschatte waarde. Want ons tijdig inschakelen betaalt zich uit. Zorg dat je vanaf het begin dus ook met ons aan tafel zit. Samen met jou en met de architect vormen we een bouwteam. We ontzorgen je, maximaal. Met maatwerk want bij ons geen cataloguswoning! En met daadwerkelijke betrokkenheid, net alsof het ons eigen huis is!

Wat zeggen anderen over Timbor?

Twijfel je nou? Want wij kunnen het hier dan wel mooi vertellen…. Dat snappen we! Zie hieronder wat anderen over ons zeggen. Klanten geven ons een dikke 9. Check de volledige reviews op bouwnu.nl.

“Erg prettige samenwerking met een prachtig huis als resultaat!”
– Antonie, Eindhoven

“Een aanrader: alle afspraken nagekomen, snelle respons en topkwaliteit!”
– Henk en Femke, Veghel

“Vakmensen zonder poespas, vanaf de start goede transparante partij.”
– Freek, Uden

Advies over jouw mogelijkheden!

Wil je nou weten wat jouw mogelijkheden zijn voor de bouwkavels in Erp?  Wij horen je wensen graag! Een kennismakingsgesprek met ons kost je niks, behalve wat tijd. En is verder vrijblijvend. Dus wat let je? Neem contact op of vul onderstaand contactformulier in en we horen graag wat jouw dromen zijn!

[contact-form-7 id=”4625″ title=”Contactformulier 1″]