Een bouwkavel kopen in Uden?

De Ruiter in Uden

Van bouwkavel naar droomhuis in Uden-Zuid. En dat binnen je budget? Dat kan!

Bouwkavels – De Ruiter in Uden

Plangebied De Ruiter (voorheen Nieuw Hoenderbos) is voorlopig het laatste plangebied dat in Uden-Zuid uitgegeven wordt. Het plan ligt tussen de straten: Muffelke, Karrevracht en Ruitersweg. Het bestemmingsplan voor dit plangebied is door gemeenteraad vastgesteld en inmiddels onherroepelijk. Het gebied zal waarschijnlijk in 3 fases ontwikkeld worden.

Er worden 165 woningen gebouwd. Er komen woningen voor sociale huur, projectbouwwoningen maar ook 25 kavels voor zelfbouw.

Bouwkavel verkoop start op 19 september 2022

Vanaf maandag 19 september 2022 tot en met 16 oktober 2022 kan er, via een digitaal kavelkeuzeformulier, worden ingeschreven voor een bouwkavel op De Ruiter (hiervoor heb je je DigiD nodig). Bekijk op de website van de gemeente Maashorst de beschikbare kavels.

Kavels waarvoor slechts één inschrijver zich meldt, worden direct toegewezen. Kavels met meerdere inschrijvingen, zullen medio november onder toezicht van een notaris worden verloot. Meer informatie over de inschrijfprocedure en de verlotingsmethode je ook op de website van de gemeente.

Een droomhuis in Uden binnen budget

Vanaf het moment dat je besloten hebt om te gaan bouwen op de Ruiter in Uden. Eén tafel. Jij, de architect en wij! Samen gaan we werken aan die ene tekening, die van jouw droomhuis in Uden-Zuid. Een ontwerp wat voldoet aan het plaatje in je hoofd. En daarnaast ook bouwtechnisch én budgettair staat als een huis. Zo kom je niet voor onvoorziene kosten te staan. Maar realiseer je wel jouw droomwoning op maat.

De kennis van de architect (die je uiteraard zelf selecteert) en die van ons worden direct vanaf de 1e stap tegelijk benut. Want daar geloven wij in. Lees meer over onze unieke werkwijze.

Uden Zuid De Ruiter bouwen

Inspiratie voor De Ruiter in Uden

Wij hebben al verschillende woningen gebouwd in Uden en omgeving. Bekijk gerealiseerde projecten ter inspiratie. In verschillende stijlen: van moderne villa, landelijke schuurwoning, woning in jaren ’30 stijl tot eigentijdse split level woning.

Bij ons vind je geen cataloguswoningen, maar maatwerk zodat we een perfect huis voor jou in De Ruiter in Uden bouwen. Wij bouwen jouw huis, alsof het ons eigen huis is.

Complete ontzorging met Timbor Bouwbedrijf

Wij gaan dus graag vanaf de eerste stap met je in gesprek. Tegelijk met de architect. Ook tijdens het ontwerpproces is onze kennis en inbreng al van onderschatte waarde. Ons tijdig inschakelen betaalt zich echt uit. Zorg dat je vanaf het begin dus ook met ons en de architect om tafel zit. Want samen vormen we een bouwteam.

Wat zeggen anderen over ons?

Klanten geven ons een 9,6. En daar zijn we best trots op. Onderstaand een greep uit de reviews. Bekijk alle reviews op bouwnu.nl.

“Je krijgt nooit het idee dat ze bouwen voor het geld. Hun doel is dat wij een mooi en kwalitatief goed huis krijgen volledig naar onze wens. Wij hebben Timbor als een bijzonder bouwbedrijf ervaren.”
Therèse (Uden)

“Nieuw huis gebouwd met en door Timbor. Super tevreden. Afspraken worden nagekomen door aannemer als ook door eenieder die werkzaam is binnen deze organisatie. Ook de onderaannemers die door Timbor ingehuurd worden zijn betrouwbaar en deskundig. Als het onverhoopt zo zou zij dat ik weer ga bouwen dan wordt Timbor zeer zeker eerste keus.”
Jan (Uden)

“Ze denken mee vanaf ontwerp tot en met de oplevering. Ook de partijen die zij uitzoeken om mee samen te werken voldoen aan de zelfde kwaliteit en zijn pro-actief in het meedenken en ter plekke aandragen van verbetersuggesties. Kwalitatief hoogwaardige bouw, en een opgeruimde en veilige bouwplaats. Zeer aanbevelenswaardig.”
Freek (Veghel)

Tom en Sander van Timbor

Advies over jouw mogelijkheden

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn voor de bouwkavels in Uden-Zuid? Wij horen je wensen graag. Een kennismakingsgesprek met ons kost je niks, behalve wat tijd. En is verder vrijblijvend. Dus wat let je? Neem contact op of vul onderstaand contactformulier in en we horen graag wat jouw dromen zijn.

  Soort bouw
  NieuwbouwVerbouw

  Fase
  OriëntatieTekeningen gereed

  Wil je zien wat wij nog meer bouwen? Wij bouwen ook op Loof in Vught, Doonheide II in Gemert en in de Pelgrimsche Hoeve in Nuland.
  Neem een kijkje bij onze projecten!

  Onze projecten