Overstek als blikvanger

De woning is gebouwd voor een jong gezin met kinderen. En de blikvanger bij deze woning is de grote, vrij hangende overstek. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht in de woning wat erg prettig is. Daarnaast hebben deze raampartijen zo min mogelijk materiaal in de kozijnen. Dat is gedaan door de kozijnen in het hout van de gevel op te nemen.

Schuurwoning in Veghel

Beton, warmte en energiezuinig

Binnen en buiten lopen in elkaar door, door onder andere de betonvloer. Binnen ligt er een gevlinderde betonvloer, eigenlijk zoals die ook in schuren en bedrijfshallen ligt. Dat past bij het uitgangspunt om het te houden bij de basis. De vloer kent natuurlijk wel het comfort van een vloerverwarming. En onder andere de in het dak geïntegreerde zonnepanelen zorgen voor de energiezuinigheid.

Bekijk ook de andere projecten

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Neem contact met ons op