Bouwkavels Oisterwijk

Bouwgrond Molenbaan

Project Oisterwijk – Molenbaan

Aan de Molenbaan in Oisterwijk worden 19 bouwkavels ontwikkeld door Ruimte voor Ruimte. Het worden ook ‘villakavels’ genoemd. De grootte varieert van ongeveer 520 tot 955 m2. Het bestemmingsplan is onherroepelijk geworden en de verkoop, via Ruimte voor Ruimte, is begin maart 2022 gestart. Er zijn nog enkele kavels beschikbaar, bekijk ze hier.

Op het plattegrondje op deze pagina zie je welke kavels al zijn verkocht (met een oranje vinkje) en welke nog beschikbaar zijn.

Bouwen in Oisterwijk Molenbaan

Van bouwkavel naar droomhuis in Oisterwijk? Compleet ontzorgd? Dat kan!

Natuurlijk met Timbor, dé specialist in luxe woningen.

Wij zijn een Brabants bouwbedrijf  en hebben jarenlange ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in exclusieve woningbouw, luxe woningen en villa’s. We bouwen jouw woning alsof het ons eigen huis is. We zijn betrokken, denken met je mee en ontzorgen je bij de complete bouw. Wij bouwen maatwerk woningen met oog voor detail. Onze unieke werkwijze levert een klantwaardering op van een dikke 9.

Je droomhuis, compleet ontzorgd!

Wil je gaan bouwen in Oisterwijk? Dan gaan we samen werken aan die ene tekening van jouw droomwoning. Vanaf de eerste stap samen. Jij, de architect en wij!

Samen maken we een ontwerp van jouw nieuwe huis aan de Molenbaan. Een ontwerp dat voldoet aan je wensen. Maar dat ook meteen bouwtechnisch én budgettair klopt. Want dan is je tekening meteen goed, efficiënt! De kennis van de architect meteen met onze kennis combineren. Direct vanaf de 1e stap. Daar geloven wij in. En daarom bouwen wij zo. Zodat jouw droomwoning Oisterwijk wordt gerealiseerd zonder verrassingen.

Voorbeeldwoningen voor Molenbaan in Oisterwijk

Zie onderstaande voorbeelden van woningen die wij eerder bouwden. Prachtige huizen en speciaal op maat gemaakt.

Complete ontzorging met Timbor Bouwbedrijf

Wij gaan dus graag vanaf de 1e stap met je in gesprek voor jouw woning in Oisterwijk. Tegelijk met de architect, die je uiteraard kunt uitkiezen. Tijdens het ontwerpproces is onze kennis en inbreng al van waarde. We houden je bouwbudget voor je woning op de Molenbaan in de gaten en denken met je mee. We hebben veel ervaring en kennis, denken graag in mogelijkheden en ontzorgen je maximaal. Wij vormen samen met jou en de architect een bouwteam en kunnen snel schakelen. Vertel ons hoe jouw droomhuis eruit ziet. En samen maken we dan de ideale bouwtekening, op een van die prachtige kavels in Oisterwijk.

Wat zeggen anderen?

Zie hieronder wat anderen over ons zeggen. En bekijk alle reviews op bouwnu.nl.

“Vanaf de eerste kennismaking met Timbor hadden we er een goed gevoel over. Voor, tijdens en ook na de bouw kwam Timbor altijd zijn afspraken na. We zijn daarnaast heel tevreden over de vakmannen die voor Timbor werken. Zij zijn vakbekwaam en dachten met ons mee tijdens het proces. Een aannemer die wij iedereen willen aanbevelen. Wij hebben, o.a. dankzij Timbor, ons droomhuis gekregen.”
Robin en Edith van de Wijdeven (Sint-Oedenrode)

“Erg prettige samenwerking met een prachtig huis als resultaat. Vanaf het begin prettig, open en in goed overleg samengewerkt met Timbor. Het resultaat mag er dan ook zijn! Zeer tevreden en ik zou een volgende keer zeker weer met ze gaan bouwen.”
Antonie (Eindhoven)

“Ondanks dat Timbor bij ons niet om de hoek ligt, zijn wij via onze architect (Van Hooft) terechtgekomen bij Timbor. Sander heeft vanaf het eerste moment meegedacht met het ontwerp van onze, niet conventionele, schuurwoning. Het gehele traject is ondanks corona en de afstand goed verlopen, weinig vertraging en ondanks de drukte altijd duidelijke communicatie. Ook de samenwerking met de voorman van Timbor (Maik) hebben wij als heel prettig ervaren, zeker omdat er een aantal zaken in eigen beheer zijn uitgevoerd. Kwaliteit staat voorop bij Timbor, iets dat ook duidelijk werd tijdens de oplevering waarvoor wij Vereniging Eigen Huis hadden ingeschakeld. “Perfecte oplevering, zo zien wij het graag”. Wij zouden Timbor zeker aanbevelen.”
Hub Berkers (Sevenum)

Een keer kennismaken?

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn in Oisterwijk?  Wij horen je wensen graag. Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kost je niks, behalve wat tijd. Neem contact op of vul onderstaand contactformulier in en we horen graag wat jouw dromen zijn voor jouw aan de Molenbaan.

  Soort bouw
  NieuwbouwVerbouw

  Fase
  OriëntatieTekeningen gereed

  Bouwen Molenbaan in Oisterwijk

  Wil je zien wat en waar wij nog meer bouwen? Op de Ruiter in Uden, Veghel, Nuland, Rosmalen en omstreken? Neem een kijkje bij onze projecten!

  Onze projecten