Een woning laten bouwen in Vught?

Nieuwbouw LOOF

Van bouwkavel naar droomhuis in Vught-Noord. Compleet ontzorgd? Dat kan!

Nieuwbouwplan LOOF in Vught

Een fijne plek om te wonen is je dierbaar. En dan zit je bij LOOF precies goed. Omringt door de natuur van voormalig Landgoed de Braacken in Vught-Noord aan de Loyolalaan. Op die mooie locatie, komt nieuwbouwproject LOOF. Met onder andere 18 bouwkavels waarop je je eigen droomhuis kunt realiseren.

LOOF is

  • Riant wonen in een parkachtige setting
  • Stijlvolle architectuur
  • Rijke historie met haar referenties

Kijk hier voor meer informatie over de ligging en de kavels.

LOOF nieuwbouwplan Vught

Beeldkwaliteitplan

18 bouwkavels voor vrijstaande woningen, ideaal voor je eigen droomwoning! Er wordt een beeldkwaleitplan gemaakt om daarmee een kwalitatief hoogwaardige nieuwe wijk te waarborgen. En binnen die kaders heb je de vrijheid om je woning zelf vorm te geven.

Het beeldkwaliteitplan ligt veelal in lijn met de  twee-onder-één-kapwoningen die in LOOF  gerealiseerd zullen worden. De stijl doet denken aan een mix van Engelse cottages en prachtige parkvilla’s. Veelal gebouwd met baksteen en met bijzondere accenten als ronde ramen, erkers, bogen en metselwerkpatronen. Kenmerkend zijn warme, natuurlijke kleuren. Met gestucte en gekeimde gevels als accent. Het beeldkwaliteitplan geeft op op specifieke accentposities ook ruimte voor moderne accenten. Denk aan een plat dak of een volledige moderne uitvoering. Elke woning dient een zorgvuldig gedetailleerde afwerking te hebben om de wijk tot een eenheid te brengen.

Alle informatie over de planning, de uitgifte van de kavels en andere veelgestelde vragen zie je op de website van LOOF zelf.

Voorbeeldwoningen voor LOOF

Zie hier woningen die wij eerder bouwden. Schitterende woningen, speciaal op maat gemaakt. Met vakwerk en betrokkenheid. Mooie villa’s met authentieke en duurzame materialen.

Natuurlijk met Timbor, dé specialist in luxe woningen.

Een Brabants bouwbedrijf en specialist in exclusieve woningbouw. Met veel ervaring in de bouw van luxe villa’s. Dichtbij, betrokken en complete ontzorging. Dat is waar wij voor staan. Wij bouwen maatwerk woningen met oog voor detail. De complete uitvoering, van A tot en met Z, doen we. In samenspraak met jou, om jullie droomwoning te realiseren. Met een betrokkenheid alsof het ons eigen huis is.

Je droomhuis, compleet ontzorgd!

Eén tafel. Jij, de architect en wij! Vanaf het moment dat je besloten hebt om te gaan bouwen. Samen gaan we werken aan die ene tekening, die van jouw droomhuis op LOOF. Een ontwerp wat voldoet aan het plaatje in je hoofd. En daarnaast ook bouwtechnisch én budgettair staat als een huis. Raar maar waar, dat gebeurt vaak wel anders! (Lees daarover meer bij Onze werkwijze.)

De kennis van de architect en die van ons, meteen vanaf de eerste stap tegelijk benut. Daar geloven wij in, zo bouwen wij! En zo krijg jij, zonder onvoorziene kosten, de droomwoning die je wilt!

Wat zeggen anderen over Timbor?

Twijfel je nou? Want wij kunnen het hier dan wel mooi vertellen…. Dat snappen we! Zie hieronder wat anderen over ons zeggen. En check de volledige reviews op bouwnu.nl.

“Klasse bouwer. Met Timbor bouw je meer dan alleen je huis…”
– José en Paul, Eindhoven

“Kwalitatief geweldig met oog voor de klant. Zeer aanbevelenswaardig!”
– Christian, Veghel

“Erg prettige samenwerking met een prachtig huis als resultaat!”
– Antonie, Eindhoven

Advies over jouw mogelijkheden!

Wil je nou weten wat jouw mogelijkheden zijn op LOOF in Vught?  Wij horen je wensen graag! Een kennismakingsgesprek met ons kost je niks, behalve wat tijd. En is verder vrijblijvend. Dus wat let je? Neem contact op of vul onderstaand contactformulier in en we horen graag wat jouw dromen zijn!

LOOF nieuwbouwplan Vught
LOOF nieuwbouwplan Vught
LOOF nieuwbouwplan Vught

Wil je zien wat wij nog meer bouwen? In Den Bosch, Helmond, Gemert, Veghel, Schijndel, Uden, Rosmalen en omstreken? Neem een kijkje bij onze projecten!

Onze projecten