Een bouwkavel kopen in Best?

Heuveleind Best

Van bouwkavel naar droomhuis in Best. En dat binnen je budget? Dat kan!

Bouwkavels Best

In Best komen zes bouwkavels van elk ongeveer 800 m2 beschikbaar. Deze liggen aan het einde van de Seinheuvel in de wijk Heuveleind in Best. De verkoop start 16 mei. De 6 ruime kavels variëren van circa 649 m² tot circa 831 m² met koopsommen vanaf € 315.000 V.O.N..

Meer informatie, alle verkoopdocumentatie en het inschrijfformulier is beschikbaar bij Van de Meerendonk Makelaars in Oirschot: 0499 – 57 58 75. Door middel van een inschrijvingsprocedure en loting worden de kavels toegedeeld. Houdt de website van Ruimte voor Ruimte goed in de gaten of schrijf je in voor hun nieuwsbrief.

Het bouwplan

Agrarische bedrijven zijn afgekocht met provinciegelden. Ruimte voor Ruimte is de partij die de bouwkavels, in samenspraak met de gemeente. gaat verkopen. Het project is nu in voorbereiding. De bebouwingsvoorschriften uit het ontwerp bestemmingsplan zijn in te zien via deze link: Ruimtelijkeplannen.nl

Je droomhuis binnen je budget!

Eén tafel. Jij, de architect en wij! Vanaf het moment dat je besloten hebt om te gaan bouwen. Samen gaan we werken aan die ene tekening, die van jouw droomhuis in Oirschot. Een ontwerp wat voldoet aan het plaatje in je hoofd. En daarnaast ook bouwtechnisch én budgettair staat als een huis. Raar maar waar, dat gebeurt vaak wel anders! (Lees daarover meer bij Onze werkwijze.)

De kennis van de architect en die van ons, meteen vanaf de eerste stap tegelijk benut. Daar geloven wij in, zo bouwen wij! En zo kom jíj niet voor onvoorziene kosten te staan!

Landelijke woning in Best bouwen
Bouwen in Best voorbeelden
Bouwkavels in Best
voorbeelden bouwen in Best

Wil je zien wat wij nog meer bouwen? Wij bouwen ook op Loof in Vught, Doonheide II in Gemert Uden de Ruiter en Brandevoort in Helmond.
Neem een kijkje bij onze projecten!

Onze projecten

Complete ontzorging met Timbor Bouwbedrijf

Wij gaan dus graag vanaf de eerste stap met je in gesprek. Gewoon tegelijk met de architect, die je zelf uit kunt kiezen. Ook tijdens het ontwerpproces is onze kennis en inbreng al van waarde. Van soms onderschatte waarde. Want ons tijdig inschakelen betaalt zich uit. Zorg dat je vanaf het begin dus ook met ons aan tafel zit. Samen met jou en met de architect vormen we een bouwteam. We ontzorgen je, maximaal. Met maatwerk want bij ons geen cataloguswoning! En met daadwerkelijke betrokkenheid, net alsof het ons eigen huis is!

Wat zeggen anderen over Timbor?

Twijfel je nou? Want wij kunnen het hier dan wel mooi vertellen…. Dat snappen we! Zie hieronder wat anderen over ons zeggen. Klanten geven ons een dikke 9. Check de volledige reviews op bouwnu.nl.

“Erg prettige samenwerking met een prachtig huis als resultaat!”
– Antonie, Eindhoven

“Een aanrader: alle afspraken nagekomen, snelle respons en topkwaliteit!”
– Henk en Femke, Veghel

“Vakmensen zonder poespas, vanaf de start goede transparante partij.”
– Freek, Uden

Advies over jouw mogelijkheden!

Wil je nou weten wat jouw mogelijkheden zijn voor de bouwkavels in Best?  Wij horen je wensen graag! Een kennismakingsgesprek met ons kost je niks, behalve wat tijd. En is verder vrijblijvend. Dus wat let je? Neem contact op of vul onderstaand contactformulier in en we horen graag wat jouw dromen zijn!