Van bouwkavel naar droomhuis op Heeswijkse Akkers.

En dat binnen je budget? Dat kan!

Bouwkavels Heeswijkse Akkers

In Heeswijk-Dinther komt ten zuiden van de Veldstraat een nieuwe woonwijk: Heeswijkse Akkers. Met in totaal 72 woningen. Diverse soorten woningen. Rijtjeswoningen, huurwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. En ook bouwkavels om zelf je droomhuis te gaan bouwen. Wanneer eea opgestart kan worden is nog niet bekend. De uitgifte kan pas starten als er een onherroepelijk bestemmingsplan ligt. Houdt de website van de gemeente in de gaten.

Bouwbedrijf Heeswijk

Bouwkavels Kamersche Hoef

Aan de westkant komt later nog een nieuwe woonwijk. De Kamersche hoef. Daarover is nu nog niet veel bekend. De informatie die er wel al is, die vind je hier.

Heeswijkse Akkers

Natuurlijk met Timbor

Een Veghels bouwbedrijf en specialist in exclusieve woningbouw. Met kennis over Heeswijkse Akkers. Dichtbij en betrokken, in dit geval echt. Want ons bedrijf zit in Veghel, al jarenlang. En dat ligt op een goede steenworp afstand van Heeswijk en Dinther.

Bouwbedrijf Heeswijk

Inschrijven?

Houd de website van gemeente Bernheze goed in de gaten voor de actualiteiten. Wat is de status van het bestemmingsplan en hoe ziet het exploitatieplan eruit voor Heeswijkse Akkers? Kan ik al inschrijven en hoe ziet het concept plan eruit? Op de website van de gemeente vind je actuele informatie.

In het Brabants Dagblad vernamen we al dat de verkoop van de bouwkavels vermoedelijk in 2023 gaat starten.

Voorbeeldwoningen voor Heeswijk-Dinther

Zie hier woningen die wij eerder bouwden. Schitterende huizen, speciaal op maat gemaakt. Met vakwerk en betrokkenheid. Woningen die wellicht ook passen in de bouwplannen in Heeswijk-Dinther.

Complete ontzorging met Timbor Bouwbedrijf

Wij gaan dus graag vanaf de eerste stap met je in gesprek. Gewoon tegelijk met de architect, die je zelf uit kunt kiezen. Ook tijdens het ontwerpproces is onze kennis en inbreng al van waarde. Van soms onderschatte waarde. Want ons tijdig inschakelen betaalt zich uit. Zorg dat je vanaf het begin dus ook met ons aan tafel zit. Samen met jou en met de architect vormen we een bouwteam. We ontzorgen je, maximaal. Met maatwerk want bij ons geen cataloguswoning! En met daadwerkelijke betrokkenheid, net alsof het ons eigen huis is!

Tim van Oort Sander van den Hurk

Wat zeggen anderen over Timbor?

Twijfel je nou? Want wij kunnen het hier dan wel mooi vertellen…. Dat snappen we! Zie hieronder wat anderen over ons zeggen. En check de volledige reviews op bouwnu.nl.

Jan, Uden

“Als het onverhoopt zo zou zij dat ik weer ga bouwen dan wordt Timbor zeer zeker eerste keus!”

Christian, Veghel

“Kwalitatief geweldig met oog voor de klant. Zeer aanbevelenswaardig!”

Freek, Uden

“Vakmensen zonder poespas, vanaf de start goede transparante partij.”

Wil je zien wat wij nog meer bouwen?

Neem een kijkje bij onze projecten!

Onze projecten
Heeswijkse Akkers

Advies over jouw mogelijkheden!

Wil je nou weten wat jouw mogelijkheden zijn voor bouwen in Heeswijk-Dinther? Wij horen je wensen graag! Een kennismakingsgesprek met ons kost je niks, behalve wat tijd. En is verder vrijblijvend. Dus wat let je? Neem contact op of vul onderstaand contactformulier in en we horen graag wat jouw dromen zijn!