Een bouwkavel kopen op Geerpark Vlijmen?

Nieuwbouw Geerpark Vlijmen

Van bouwkavel naar droomhuis op Geerpark. En dat binnen je budget? Dat kan!

Natuurlijk met Timbor, specialist in exclusieve woningbouw.

Een Brabants bouwbedrijf en specialist in exclusieve woningbouw. Met ervaring op en kennis over Geerpark in Vlijmen. Dichtbij en betrokken, in dit geval echt. Wij bouwden al meer woningen op Geerpark.

Bouwkavels op Geerpark

Momenteel zijn er geen bouwkavels te koop. Voor de 17 vrije kavels in Geerpark deelgebied Nieuwe Morgen fase 1 was een overweldigende belangstelling. De komende tijd wordt gestart met de voorbereidingen voor de laatste kavels in dit deelgebied Nieuwe Morgen: de allerlaatste fase in Geerpark waarin de Kavelwinkel kavels aanbiedt. De tweede en laatste fase in dit deelgebied bestaat uit 7 kavels. De verwachting is dat in het eerste kwartaal van 2023 gestart wordt met de reservering van deze kavels.

Meer informatie over de ligging en maten volgt later. Wil je het meteen weten als er nieuwe kavels in de verkoop gaan? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van de Kavelwinkel van de gemeente Heusden..

Je droomhuis binnen je budget!

Eén tafel. Jij, de architect en wij! Vanaf het moment dat je besloten hebt om te gaan bouwen. Samen gaan we werken aan die ene tekening, die van jouw droomhuis op Geerpark. Een ontwerp wat voldoet aan het plaatje in je hoofd. En daarnaast ook bouwtechnisch én budgettair staat als een huis. Raar maar waar, dat gebeurt vaak wel anders! (Lees daarover meer bij Onze werkwijze.)

De kennis van de architect en die van ons, meteen vanaf de eerste stap tegelijk benut. Daar geloven wij in, zo bouwen wij! En zo kom jíj niet voor onvoorziene kosten te staan!

Voorbeeldwoningen voor Geerpark Vlijmen

Zie hier woningen die wij eerder bouwden. Schitterende huizen, speciaal op maat gemaakt. Met vakwerk en betrokkenheid.

Bouwen op Geerpark in Vlijmen?

Dat kan! Geerpark is een mooie nieuwbouw woonwijk in Vlijmen, gemeente Heusden. Een bouwplan tussen ‘s-Hertogenbosch en Waalwijk. Je woont hier buiten, midden in de natuur. Een heerlijke plek om thuis te komen en te ontspannen.

Geerpark is geen gewone woonwijk. Maar één van de meest duurzame van Nederland. Duurzaamheid zit echt in het DNA. En in het Geerpark laten ze de natuur wat meer zijn gang gaan. De beplanting is wat ruiger. En je wordt omringd door ontelbaar veel fruitbomen. Hiermee krijgt Geerpark een groen en stoer karakter. Geerpark beslaat 42 hectare en grenst aan het monumentale pand Mommersteeg aan de Wolput. De eerste bewoners voelen zich er al helemaal thuis, samen in een hofje of vrijer op een eigen kavel in het huis van hun dromen. Lees hier meer over dit plan en het duurzame karakter.

Complete ontzorging met Timbor Bouwbedrijf

Wij gaan dus graag vanaf de eerste stap met je in gesprek. Gewoon tegelijk met de architect, die je zelf uit kunt kiezen. Ook tijdens het ontwerpproces is onze kennis en inbreng al van waarde. Van soms onderschatte waarde. Want ons tijdig inschakelen betaalt zich uit. Zorg dat je vanaf het begin dus ook met ons aan tafel zit. Samen met jou en met de architect vormen we een bouwteam. We ontzorgen je, maximaal. Met maatwerk want bij ons geen cataloguswoning! En met daadwerkelijke betrokkenheid, net alsof het ons eigen huis is!

Wat zeggen anderen over Timbor?

Twijfel je nou? Want wij kunnen het hier dan wel mooi vertellen…. Dat snappen we! Zie hieronder wat anderen over ons zeggen. En check de volledige reviews op bouwnu.nl.

“Erg prettige samenwerking met een prachtig huis als resultaat!”
– Antonie, Eindhoven

“Een aanrader: alle afspraken nagekomen, snelle respons en topkwaliteit!”
– Henk en Femke, Veghel

“Vakmensen zonder poespas, vanaf de start goede transparante partij.”
– Freek, Uden

Advies over jouw mogelijkheden!

Wil je nou weten wat jouw mogelijkheden zijn op Geerpark in Vlijmen?  Wij horen je wensen graag! Een kennismakingsgesprek met ons kost je niks, behalve wat tijd. En is verder vrijblijvend. Dus wat let je? Neem contact op of vul onderstaand contactformulier in en we horen graag wat jouw dromen zijn!

Bouwkavel Geerpark Vlijmen
Bouwkavel Geerpark Vlijmen2

Wil je zien wat wij nog meer bouwen? Wij bouwen ook op Loof in Vught. Pelgrimsche Hoeve in Nuland, De Ruiter in Uden en op Hezelaar in Sint-Michielsgestel. Neem een kijkje bij onze projecten!

Onze projecten