Een bouwkavel kopen in Oirschot?

Ekerschot-Noord

Van bouwkavel naar droomhuis in Oirschot. En dat binnen je budget? Dat kan!

Bouwkavels Ekerschot-Oirschot

Er komen 13 mooie bouwkavels in Oirschot te koop, waarschijnlijk eind juni 2022. Deze verkoop gaat via de gemeente Oirschot die samen met Ruimte voor Ruimte een nieuwe woonwijk aan de noordzijde van Oirschot ontwikkelt. In totaal komen er ongeveer 150 woningen, waarvan door Ruimte voor Ruimte circa 13 kavels worden uitgeven. De bouwkavels varieren van ongeveer 600 tot 800 in grootte en liggen aan de oostkant van het plan.

De planning

Het bestemmingsplan van Ekerschot Noord in Oirschot is inmiddels onherroepelijk. Een maquette van het plan is te bekijken in het gemeentehuis van Gemeente Oirschot. Naar verwachting zullen de bouwkavels eind juni 2022 in de verkoop gaan.

Het bouwplan

De nieuwe woonwijk wordt gerealiseerd in het gebied tussen de Peperstraat, Oude Grintweg en Kempenweg. In het plan komt een ruim aanbod van woningen voor diverse doelgroepen. Op de website van de gemeente vind je meer informatie over de tijdlijnen. Ook lees je hier antwoorden op veelgestelde vragen. En vind je er een digitale brochure over het plan.

Kenmerkend

Het gebied gaat een mooie overgang vormen tussen de dorpskern en het buitengebied. Daarom is er veel openbare ruimte in het gebied en hebben de straten ronde vormen. Ook komt er een poel en wordt de bestaande watergang die nu al door het gebied stroomt beter zichtbaar.

In het beeldkwaliteitsplan (onderdeel van het bestemmingsplan) staat nog veel meer informatie over het bouwplan.

Het plan is een schakel tussen stedelijk gebied en omliggend buitengebied. De verbinding met het landschap wordt gezocht en een groene sfeer en een dorpse uitstraling zijn van belang in Ekerschot Noord.

Je droomhuis binnen je budget!

Eén tafel. Jij, de architect en wij! Vanaf het moment dat je besloten hebt om te gaan bouwen. Samen gaan we werken aan die ene tekening, die van jouw droomhuis in Oirschot. Een ontwerp wat voldoet aan het plaatje in je hoofd. En daarnaast ook bouwtechnisch én budgettair staat als een huis. Raar maar waar, dat gebeurt vaak wel anders! (Lees daarover meer bij Onze werkwijze.)

De kennis van de architect en die van ons, meteen vanaf de eerste stap tegelijk benut. Daar geloven wij in, zo bouwen wij! En zo kom jíj niet voor onvoorziene kosten te staan!

Voorbeeldwoningen nieuwbouw

Zie hier woningen die wij eerder bouwden. Schitterende huizen, speciaal op maat gemaakt. Met vakwerk en betrokkenheid.

Complete ontzorging met Timbor Bouwbedrijf

Wij gaan dus graag vanaf de eerste stap met je in gesprek. Gewoon tegelijk met de architect, die je zelf uit kunt kiezen. Ook tijdens het ontwerpproces is onze kennis en inbreng al van waarde. Van soms onderschatte waarde. Want ons tijdig inschakelen betaalt zich uit. Zorg dat je vanaf het begin dus ook met ons aan tafel zit. Samen met jou en met de architect vormen we een bouwteam. We ontzorgen je, maximaal. Met maatwerk want bij ons geen cataloguswoning! En met daadwerkelijke betrokkenheid, net alsof het ons eigen huis is!

Wat zeggen anderen over Timbor?

Twijfel je nou? Want wij kunnen het hier dan wel mooi vertellen…. Dat snappen we! Zie hieronder wat anderen over ons zeggen. En check de volledige reviews op bouwnu.nl.

“Erg prettige samenwerking met een prachtig huis als resultaat!”
– Antonie, Eindhoven

“Een aanrader: alle afspraken nagekomen, snelle respons en topkwaliteit!”
– Henk en Femke, Veghel

“Vakmensen zonder poespas, vanaf de start goede transparante partij.”
– Freek, Uden

Advies over jouw mogelijkheden!

Wil je nou weten wat jouw mogelijkheden zijn voor de bouwkavels in Oirschot?  Wij horen je wensen graag! Een kennismakingsgesprek met ons kost je niks, behalve wat tijd. En is verder vrijblijvend. Dus wat let je? Neem contact op of vul onderstaand contactformulier in en we horen graag wat jouw dromen zijn!

Beek en Donk bouwkavels
Beek en Donk bouwen
Bouwen in beek en donk

Wil je zien wat wij nog meer bouwen? Wij bouwen ook op Brandevoort in Helmond, LOOF in Vught en Heuveleind in Best.
Neem een kijkje bij onze projecten!

Onze projecten