Gaan bouwen in Uden?

Nieuwbouw Land van Dico Uden

Van bouwkavel naar droomhuis in Land van Dico in Uden. En dat binnen je budget? Dat kan!

Natuurlijk met Timbor, jouw bouwbedrijf.

Een Veghels bouwbedrijf en specialist in exclusieve woningbouw. Met veel ervaring en kennis. Dichtbij en betrokken, in dit geval echt. Want ons bedrijf zit in Veghel, al jarenlang. En dat ligt op een goede steenworp afstand van Uden. Wij bouwden al vele woningen, ook in Uden. Woonboerderijen, kubistische woningen of stadsvilla’s? Maken wij!

Je droomhuis binnen je budget!

Eén tafel. Jij, de architect en wij! Vanaf het moment dat je besloten hebt om te gaan bouwen. Samen gaan we werken aan die ene tekening, die van jouw droomhuis. Een ontwerp wat voldoet aan het plaatje in je hoofd. En daarnaast ook bouwtechnisch én budgettair staat als een huis. Raar maar waar, dat gebeurt vaak wel anders! (Lees daarover meer bij Onze werkwijze.)

De kennis van de architect en die van ons, meteen vanaf de eerste stap tegelijk benut. Daar geloven wij in, zo bouwen wij! En zo kom jíj niet voor onvoorziene kosten te staan!

Voorbeeldwoningen voor Land van Dico in Uden

Zie hier woningen die wij eerder bouwden. Schitterende huizen, speciaal op maat gemaakt. Met vakwerk en betrokkenheid. Een mix van woonboerderijen, kubistische woningen en villa’s.

Wat is typisch Land van Dico?

Land van Dico, een mooi nieuwbouwplan op de plek waar ooit de thuisbasis van beddenfabriek Dico was. Het bedrijf was een begrip in Uden. In 1917 werd het opgericht. Maar in 2009 ging het bedrijf dicht en ontstond een lege plek in het hart van Uden. Sinds 2019 veranderde dit en is een nieuwe wijk in aanbouw. Land van Dico, midden in het dorpshart van Uden. Hier zit je dicht bij al het moois dat Uden te bieden heeft. Dico is een plek met een verhaal. Met respect voor het industriële verleden. Een gasloze wijk met energieneutrale woningen. Met een brede variatie in de woningtypen met een sprekend karakter.

Bouwkavels in Land van Dico

Middenin het dorpshart van Uden een vrijstaande woning, precies zoals jij het wilt hebben?  Dat kan met een bouwkavel in Land van Dico in Uden. Je eigen, unieke woning laten bouwen, precies zoals jij het wilt. Dat kan met de kavels in Dico in Uden. Met welke architect en leveranciers werk je graag samen? Wij regelen het met en voor je. Van welke bouwstijl hou je? En hoe duurzaam wil je gaan bouwen?

Vind hier welke kavels er allemaal zijn en hoe de ligging is. En welke er nog te koop zijn! En hier vind je het beeldkwaliteitsplan voor de woningen in het Land van Dico.

Complete ontzorging met Timbor Bouwbedrijf

Wij gaan dus graag vanaf de eerste stap met je in gesprek. Gewoon tegelijk met de architect, die je zelf uit kunt kiezen. Ook tijdens het ontwerpproces is onze kennis en inbreng al van waarde. Van soms onderschatte waarde. Want ons tijdig inschakelen betaalt zich uit. Zorg dat je vanaf het begin dus ook met ons aan tafel zit. Samen met jou en met de architect vormen we een bouwteam. We ontzorgen je, maximaal. Met maatwerk want bij ons geen cataloguswoning! En met daadwerkelijke betrokkenheid, net alsof het ons eigen huis is!

Wat zeggen anderen over Timbor?

Twijfel je nou? Want wij kunnen het hier dan wel mooi vertellen…. Dat snappen we! Zie hieronder wat anderen over ons zeggen. En check de volledige reviews op bouwnu.nl.

“Als het onverhoopt zo zou zij dat ik weer ga bouwen dan wordt Timbor zeer zeker eerste keus!”
– Jan, Uden

“Kwalitatief geweldig met oog voor de klant. Zeer aanbevelenswaardig!”
– Christian, Veghel

“Vakmensen zonder poespas, vanaf de start goede transparante partij.”
– Freek, Uden

Advies over jouw mogelijkheden!

Wil je nou weten wat jouw mogelijkheden zijn voor Land van Dico?  Wij horen je wensen graag! Een kennismakingsgesprek met ons kost je niks, behalve wat tijd. En is verder vrijblijvend. Dus wat let je? Neem contact op of vul onderstaand contactformulier in en we horen graag wat jouw dromen zijn!

Kubistisch Dico Uden
Stadsvilla Land van Dico Uden
Dico Uden woonboerderij

Wil je zien wat wij nog meer bouwen?
Neem een kijkje bij onze projecten!

Onze projecten

Meer weten over bouwen op Park Maashorst, in Gemert, Rosmalen, Schijndel of Helmond op Berlaer? Of juist over een bepaalde bouwstijl zoals schuurwoningen? Neem gerust vrijblijvend contact op!