Waar vind je bouwkavels in Zijtaart?

Bouwbedrijf voor nieuwbouw in Zijtaart-Zuid

Droomhuis bouwen in Zijtaart

Wil jij een droomhuis bouwen in Zijtaart? Dan ga je goed voorbereid te werk. ┬áJe bekijkt woningen en zoekt afbeeldingen die je mooi vind. Van welke bouwstijl hou je? Welke architect heb je in gedachten en…. je zoekt een goed bouwbedrijf uit de buurt! Zodat jouw droomhuis gerealiseerd kan worden.

In Veghel, op de Amert, 5 minuten rijden van Zijtaart, vind je Bouwbedrijf Timbor. Wij bouwen veel woningen en villa’s in Meierijstad en omgeving. We hebben een bult ervaring, kennen de omgeving en weten veel van specifieke regels, bouwbesluiten en richtlijnen van de gemeente Meierijstad.

Wij bouwen een huis net alsof het ons eigen huis is. In de markt staan we erom bekend dat we echt meedenken met klanten. Vaak komt een bouwbedrijf pas aan tafel als het ontwerp al klaar is. Dat is zonde! Want soms blijken je wensen dan bouwtechnisch niet mogelijk. Of ze zijn wel mogelijk maar duur waardoor je boven je budget uitkomt. En dan moet je terug naar de tekentafel. Dat is jammer. Om dit te voorkomen zitten we vanaf de eerste dag aan tafel, met jou en de architect. Lees meer over onze unieke werkwijze.

Bouwgrond in Zijtaart-Zuid

In Zijtaart komen binnenkort weer nieuwbouwwoningen beschikbaar en ook bouwgrond. Gemeente Meierijstad heeft namelijk een stedenbouwkundig plan ontworpen voor de zuidkant van Zijtaart. Ten zuiden van de Pater Thijssenstraat. Dit plan wordt ‘Zijtaart-Zuid’ genoemd.

Er komen in totaal maar liefst 66 woningen. Waarvan 22 sociale huurwoningen en 44 koopwoningen in verschillende prijsklassen. Tien daarvan worden verkocht als vrije bouwkavels. Deze 10 vrije kavels worden door de gemeente zelf verkocht; mogelijk ook gefaseerd en/of deels voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO).

Planning van de Zijtaart-Zuid bouwkavels

De woningen worden in 2 fases gebouwd. Hierdoor worden de woningen gespreid aangeboden op de markt.

De 10 vrije bouwkavels worden verkocht door de gemeente Meierijstad. Het is nog niet duidelijk hoe deze kavels worden aangeboden. Of dit gefaseerd zal worden gedaan of deels voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO).

Het bouwrijp maken van de locatie is naar verwachting eind 2023 gereed. Mogelijk komen de eerste woningen begin 2024 in de verkoop.

Informatiebijeenkomst Zijtaart- Zuid

Wanneer de woningen en kavels in de verkoop gaan organiseren de gemeente Meierijstad en de ontwikkelaar een informatiebijeenkomst voor geïnteresseerden en omwonenden. Momenteel is er nog geen actuele info over wanneer de bouwkavels in de verkoop komen. Wij proberen deze pagina up-to-date te houden en wanneer de bijeenkomst gepland is of bouwkavels in de verkoop komen zullen we deze pagina aanpassen. Lees op de website van Omroep Meierij meer info over het plan.

moderne woning - bouwgrond best

Inspiratie voor het bouwen van jouw droomhuis in Zijtaart

Onderstaande voorbeelden ter inspiratie van woningen die wij hebben gebouwd. Van landelijke villa, schuurwoning, moderne splitlevel tot jaren ’30 woning

Bekijk meer gerealiseerde woningen

Wie is Timbor?

In 1986 startte Christ van Oort zijn bouwbedrijf in Veghel, genaamd Timbor. Inmiddels hebben Tom van Oort (zoon van Christ) en Sander van den Hurk het bedrijf overgenomen. Inmiddels bestaat Timbor al meer dan 35 jaar.

Met een no-nonsense instelling realiseert Timbor prachtige en kwalitatieve woningen in Meierijstad en omgeving. Dankzij de bergen ervaring weten zij precies wat wel en niet werkt. En bouwen ze jouw droomhuis, alsof het hun eigen huis is. Zonder fratsen, maar wel met mooie details. Zoals Tom en Sander zeggen: “We houden niet van gebakken lucht, wel van gebakken stenen.”

Klanten geven ons een dikke 9

Waarom kiest men voor Timbor Bouwbedrijf? Onderstaand een greep uit de reviews:

“Vanaf het begin prettig, open en in goed overleg samengewerkt met Timbor. Het resultaat mag er dan ook zijn! Zeer tevreden en ik zou een volgende keer zeker weer met ze gaan bouwen.”
Antonie uit Eindhoven

“Wij lieten in 2018 onze woning bouwen door Timbor in Veghels Buiten. Timbor had zich in het traject daar aan voorafgaand al zeer meewerkend getoond door bij de architect over diens schouder mee te kijken. Op die manier bewaakten we samen dat de architect een betaalbaar ontwerp maakte. Best bijzonder, want in die periode heeft Timbor nog geen enkele zekerheid rond de uitvoering. In de offerte was Timbor erg transparant. Het bouwen verliep goed op schema. Uiteindelijk is de bouw zelfs iets voor op schema afgerond. Wij wonen er nu met veel plezier en genieten dagelijks heel bewust van dit mooie huis! Voor ons dus een dikke 10.”
Henk en Femke uit Veghel

Lees alle reviews op Bouwnu.nl

Kennismakingsgesprek of advies?

Ga je binnenkort een woning bouwen in Zijtaart en zoek je een aannemer die met je meedenkt? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden om een woning in gemeente Meierijstad te bouwen? Wij, Sander van den Hurk en Tom van Oort, horen graag je wensen en hoe jouw droomhuis eruit ziet. Een kennismakingsgesprek is gratis en kost je alleen wat tijd. Neem contact op of vul onderstaand contactformulier in en we horen graag wat jouw dromen zijn!

[contact-form-7 id=”4625″ title=”Contactformulier 1″]

Tom en Sander van Timbor
Sander van den Hurk en Tom van Oort

Wij geloven in een andere manier van bouwen.
Meer weten over onze unieke werkwijze?

Onze werkwijze