Bouwkavels Middelrode

Van bouwkavel naar droomhuis in Middelrode. En dat binnen je budget? Dat kan!
Er is een dringende behoefte aan meer woningen voor starters, doorstromers en senioren in Middelrode (gemeente Sint-Michielsgestel). Ontwikkelingsmaatschappij Ruimte voor Ruimte geeft, samen met ontwikkelaar Laarzicht, gehoor aan deze woningbouwbehoefte.

Het bouwplan aan Christinastraat

Het plan ligt langs de noordoost rand van Middelrode, aan de Christinastraat, Diepven en Oude Laar. De ligging is charmant met aan de ene kant het open landschap en aan de andere kant een boerenerf aan de andere kant. De bestaande boerderij aan de Christinastraat en de speeltuin blijven gehandhaaft. In het plan van ruim 100 wooneenheden zijn diverse woningen opgenomen. Denk aan rijwoningen, rug-aan-rug woningen, patiowoningen, twee-onder-één kap-woningen en 15 ruimte voor ruimte kavels om zelf een woning op te bouwen.

Luchtfoto-bouwen-in-middelrode

Uitgangspunten bouwplan Middelrode

De gemeente Sint-Michielsgestel is blij met de ontwikkeling. Het bouwplan voorziet in een divers aanbod waar behoefte aan is. Het aantal nieuwe woningen in Middelrode bleef namelijk achter bij de vraag. En deze nieuwe bouwplannen in Middelrode komen ook ten goede aan de leefbaarheid in het dorp. Lees op op de website van de gemeente meer informatie over de plannen.

De planning

Ontwikkelmaatschappij Ruimte voor Ruimte is aan de slag gegaan met de uitwerking van de plannen. Via een omgevingsdialoog zijn omwonenden betrokken bij de planvorming. De gemeente en Ruimte voor Ruimte hebben in maart 2023 de overeenkomst met afspraken over de ontwikkeling van plan Laarzicht ondertekent.
Vanaf 6 oktober 2023 lag het ontwerpbestemmingsplan voor het project ‘Laarzicht’ 6 weken ter inzage. Op donderdag 26 oktober was er een inloopavond. De verwachting is dat de gemeenteraad eind 2023 een besluit kan nemen over het plan. Lees er hier meer over en meld je aan voor de nieuwsbrief op de site van Ruimte voor Ruimte als je op de hoogte wilt blijven.

Je droomhuis binnen je budget!

Wil jij bouwen in Middelrode en wil je weten hoe jouw droomhuis binnen je budget gebouwd kan worden? Ga dan vanaf stap 1 met architect én bouwbedrijf tegelijk aan tafel. Vanaf het moment dat je besloten hebt om te gaan bouwen. Want dan werk je samen aan die ene tekening, die van jouw droomhuis in Middelrode. Je krijgt een ontwerp wat voldoet aan het plaatje in je hoofd. En wat daarnaast ook bouwtechnisch én budgettair meteen staat als een huis. En zo kom je níet voor onvoorziene kosten te staan! (Lees er meer over bij Onze werkwijze.)

Voorbeelden - Nieuwbouw woningen

Onderstaand enkele voorbeelden van huizen die wij hebben gebouwd.

Bekijk meer voorbeelden

Klanten geven ons een dikke 9!

Klanten geven ons een heel mooi cijfer. Waarom? Omdat wij elk huis bouwen alsof het ons eigen huis is. Onderstaand een greep uit de reviews:

“Timbor bouwt met kwaliteit, in overleg voor een realistische prijs. Het is een aannemer die goed meedenkt, realistisch is in de planning en afspraken nakomt. Ze hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dat maakt wellicht ook dat ze niet de goedkoopste zijn, maar het is wel een realistische prijs en geen verrassingen achteraf.”
Ilse uit Den Dungen

“Wij lieten in 2018 onze woning bouwen door Timbor in Veghels Buiten. Timbor had zich in het traject daar aan voorafgaand al zeer meewerkend getoond door bij de architect over diens schouder mee te kijken. Op die manier bewaakten we samen dat de architect een betaalbaar ontwerp maakte. Best bijzonder, want in die periode heeft Timbor nog geen enkele zekerheid rond de uitvoering. In de offerte was Timbor erg transparant. Het bouwen verliep goed op schema. Uiteindelijk is de bouw zelfs iets voor op schema afgerond. Wij wonen er nu met veel plezier en genieten dagelijks heel bewust van dit mooie huis! Voor ons dus een dikke 10.”
Henk en Femke uit Veghel

“Op aanraden van familie en architect met Timbor gewerkt als hoofdaannemer. Vanaf de start goede transparante partij. Zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat.”
Freek uit Uden

Lees alle reviews op Bouwnu.nl

Wij geloven in een andere manier van bouwen.

Meer weten over onze unieke werkwijze?

Onze werkwijze

Kennismakingsgesprek of advies?

Ga jij binnenkort een woning bouwen in Middelrode? Zoek je een aannemer die met je meedenkt? Een bouwbedrijf uit de buurt? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden om een woning te bouwen? Wij horen graag je wensen en hoe jouw droomhuis eruit ziet. Een kennismakingsgesprek is gratis en kost je alleen wat tijd. Neem contact op of vul onderstaand contactformulier in en we horen graag wat jouw dromen zijn!