Bouwen in Berkel-Enschot?

Nieuwbouw in Berkel-Enschot

Van bouwkavel naar droomhuis in Berkel-Enschot. En dat binnen je budget? Dat kan!

Natuurlijk met Timbor, jouw bouwbedrijf.

Een Brabant bouwbedrijf en specialist in exclusieve woningbouw. Met veel ervaring en kennis. Een betrokken bedrijf, want wij bouwen woningen alsof het die van ons zelf zijn. Met inzet, kwaliteit en altijd maatwerk.

Je droomhuis binnen je budget!

Eén tafel. Jij, de architect en wij! Vanaf het moment dat je besloten hebt om te gaan bouwen. Samen gaan we werken aan die ene tekening, die van jouw droomhuis. Een ontwerp wat voldoet aan het plaatje in je hoofd. En daarnaast ook bouwtechnisch én budgettair staat als een huis. Raar maar waar, dat gebeurt vaak wel anders! (Lees daarover meer bij Onze werkwijze.)

De kennis van de architect en die van ons, meteen vanaf de eerste stap tegelijk benut. Daar geloven wij in, zo bouwen wij! En zo kom jíj niet voor onvoorziene kosten te staan!

Voorbeeldwoningen voor Berkel-Enschot

Zie hier woningen die wij eerder bouwden. Schitterende huizen, speciaal op maat gemaakt. Met vakwerk en betrokkenheid. Een mix van diverse stijlen. Voorbeelden van woningen die ook erg mooi tot hun recht komen in het mooie Berkel-Enschot.

Bouwen in Berkel-Enschot

Berkel-Enschot, een mooi dorp in Noord-Brabant. Sinds 1997 onderdeel van de gemeente Tilburg. Het dorp is volop in ontwikkeling en op diverse plekken wordt er gebouwd. Zowel projectwoningen als bouwkavels om een eigen huis op te bouwen. Er gebeurd veel in Berkel-Enschot!

Buitengoed Nieuwe Warande

Landelijk, exclusief, groen en ruimte! Dat betreft Buitengoed Nieuwe Warande. Een ruime woonwijk waar luxe woningen afgewisseld worden met weides en akkers. Een heerlijke plek om vrij te wonen. Het plan kent diverse delen en in totaal worden hier door Ruimte voor Ruimte ruim 165 kavels uitgegeven om luxe villa’s op te bouwen. Hou de website van Ruimte voor Ruimte goed in de gaten om te zien welke kavels wanneer in de verkoop komen.

De Kolenvense Akkers

Binnen het plan De Kolenvense Akkers zijn 23 royale en betaalbare villakavels verkocht. Een plan met uiteindelijk een mooie, groene omgeving. In 2021 worden de kavels bouwrijp gemaakt en kan er gestart worden met de bouw van de luxe woningen.

Het beeldkwaliteitsplan laat een grote variatie en individualiteit in de architectuur toe. Deze afwisseling is een belangrijk kenmerk van het dorpse bouwen, maar dit mag niet leiden tot ‘chaos’. Het uitgangspunt is wel dat individuele wensen zoveel mogelijk ruimte kunnen krijgen. Daarom is het beeldkwaliteitplan bewust niet te gedetailleerd van opzet. Er zijn kaders gegeven voor reguliere woningen. En weer andere kaders voor de accentwoningen. Lees het hele plan hier.

Enschotse Tuinen

Enschotse Tuinen, een verzameling van maar liefst drie woningbouwprojecten: Het Meesters Hof, Bloemenhof en Dorpsgaarde. In totaal worden er circa 150 woningen gerealiseerd voor zowel diverse doelgroepen. Zowel starters, doorstromers als senioren kunnen hier terecht. Plannen met mooie dorpse karakters, passend bij Berkel-Enschot.

Wat zeggen anderen over Timbor?

Twijfel je nou? Want wij kunnen het hier dan wel mooi vertellen…. Dat snappen we! Zie hieronder wat anderen over ons zeggen. En check de volledige reviews op bouwnu.nl.

“Prettig werken, oplossingsgericht, vakmensen met passie voor werk en klant.”
– Eric, Teteringen

“Als het onverhoopt zo zou zij dat ik weer ga bouwen dan wordt Timbor zeer zeker eerste keus!”
– Jan, Uden

“Kwalitatief geweldig met oog voor de klant. Zeer aanbevelenswaardig!”
– Christian, Veghel

“Erg prettige samenwerking met een prachtig huis als resultaat!”
– Antonie, Eindhoven

Advies over jouw mogelijkheden!

Wil je nou weten wat jouw mogelijkheden zijn om je droomhuis te bouwen in Berkel-Enschot?  Wij horen je wensen graag! Een kennismakingsgesprek met ons kost je niks, behalve wat tijd. En is verder vrijblijvend. Dus wat let je? Neem contact op of vul onderstaand contactformulier in en we horen graag wat jouw dromen zijn!

Kubistisch Dico Uden
Stadsvilla Land van Dico Uden
Nieuwe Warande Berkel-Enschot voorbeeld

Wil je zien wat wij nog meer bouwen?
Neem een kijkje bij onze projecten!

Onze projecten