Een woning laten bouwen op Berlaer in Helmond?

Nieuwbouw Wonen op Berlaer

Van bouwkavel naar droomhuis op Berlaer in Helmond. Compleet ontzorgd? Dat kan!

Natuurlijk met Timbor, dé specialist in luxe woningen.

Een Brabants bouwbedrijf en specialist in exclusieve woningbouw. Met veel ervaring in de bouw van luxe villa’s. Dichtbij, betrokken en complete ontzorging. Dat is waar wij voor staan. Wij bouwen maatwerk woningen met oog voor detail. De complete uitvoering, van A tot en met Z, doen we. In samenspraak met jou, om jullie droomwoning te realiseren. Met een betrokkenheid alsof het ons eigen huis is.

Je droomhuis, compleet ontzorgd!

Eén tafel. Jij, de architect en wij! Vanaf het moment dat je besloten hebt om te gaan bouwen. Samen gaan we werken aan die ene tekening, die van jouw droomhuis op Berlaer. Een ontwerp wat voldoet aan het plaatje in je hoofd. En daarnaast ook bouwtechnisch én budgettair staat als een huis. Raar maar waar, dat gebeurt vaak wel anders! (Lees daarover meer bij Onze werkwijze.)

De kennis van de architect en die van ons, meteen vanaf de eerste stap tegelijk benut. Daar geloven wij in, zo bouwen wij! En zo krijg jij, zonder onvoorziene kosten, de droomwoning die je wilt!

Voorbeeldwoningen voor Berlaer in Helmond

Zie hier woningen die wij eerder bouwden. Schitterende woningen, speciaal op maat gemaakt. Met vakwerk en betrokkenheid. Mooie villa’s met authentieke en duurzame materialen.

Wat is typisch Berlaer?

Een groene oase van rust, met de klasse van hoogstaande architectuur. Dat is Wonen op Berlaer in Helmond.  Berlaer is dé uitgelezen plek om tot rust te komen. Een plek waar woondromen tot leven komen. Berlaer inspireert. Elke dag weer. Lees meer over dit mooie, exclusieve plan op de website van Wonen op Berlaer.

Typisch voor Berlaer is:

  • Engelse landhuisstijl
  • Duidelijk onderscheid tussen het hoofd- en bijgebouw.
  • Metselwerk in bruine tinten, accenten in lichte kleur metselwerk (keim).
  • Donkerkleurige daken

Meer informatie over het beeldkwaliteitsplan vind je op pagina 24,25, 30 en 31 in de brochure.

Bouwkavels Allure

Kavels met allure! Op het mooiste plekje van Berlaer, direct naast de golfbaan en met zicht op de ecologische verbindingszone, vind je de kavels met de naam Allure. Wie kiest voor een Allure kavel kiest voor rust, ruimte, exclusiviteit en intimiteit. De villa’s die verrijzen op deze plek vormen samen een uniek hofje, verscholen in het groen. Kijk hier welke kavels het betreft!

Bouwkavels Grandeur

Met deze kavels kies je voor ruimte! Middenin Berlaer verrijzen prachtige, exclusieve villa’s met ieder hun eigen, unieke uitstraling. Kavels van minimaal 1.000 vierkante meter. Alle ruimte om je droomwoning te realiseren. Met genoeg ruimte voor een schitterende tuin. Strak, parkachtige of liever bosrijk? Het kan allemaal! Vind hier meer informatie over deze bouwkavels.

Complete ontzorging met Timbor Bouwbedrijf

Wij gaan graag vanaf de eerste stap met je in gesprek. Gewoon tegelijk met de architect, die je zelf uit kunt kiezen. Ook tijdens het ontwerpproces is onze kennis en inbreng al van waarde. Van soms onderschatte waarde. Want ons tijdig inschakelen betaalt zich uit. Zorg dat je vanaf het begin dus ook met ons aan tafel zit. Samen met jou en met de architect vormen we een bouwteam. We ontzorgen je, maximaal. Met maatwerk want bij ons geen cataloguswoning! En met daadwerkelijke betrokkenheid, net alsof het ons eigen huis is!

Wat zeggen anderen over Timbor?

Twijfel je nou? Want wij kunnen het hier dan wel mooi vertellen…. Dat snappen we! Zie hieronder wat anderen over ons zeggen. En check de volledige reviews op bouwnu.nl.

“Klasse bouwer. Met Timbor bouw je meer dan alleen je huis…”
– José en Paul, Eindhoven

“Kwalitatief geweldig met oog voor de klant. Zeer aanbevelenswaardig!”
– Christian, Veghel

“Erg prettige samenwerking met een prachtig huis als resultaat!”
– Antonie, Eindhoven

Advies over jouw mogelijkheden!

Wil je nou weten wat jouw mogelijkheden zijn op Berlaer in Helmond?  Wij horen je wensen graag! Een kennismakingsgesprek met ons kost je niks, behalve wat tijd. En is verder vrijblijvend. Dus wat let je? Neem contact op of vul onderstaand contactformulier in en we horen graag wat jouw dromen zijn!

Helmond wonen op Berlaer voorbeeld
Wonen op Berlaer in Helmond
Voorbeeld Berlaer Helmond

Wil je zien wat wij nog meer bouwen? In Helmond, Gemert, Veghel, Schijndel, Uden, Rosmalen en omstreken? Neem een kijkje bij onze projecten!

Onze projecten